- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо така става???
винаги като наближи лятото и се почват теми за солариуми, стягане на дупето и корема, сваляне на килограми?? Явно си мислите че лятото е по важен сезон от зимата майна и трябва да сте по красиви... А изобщо не се замисляте като набивате свински пържоли цяла зима, че ще дойде лято.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Нали , бе и аз това се чудя !??![]()
Вероятно щото зимата под skinny дънките не им се вижда целулитения задник и мазните паласки ..![]()
To infinity and beyond.
+Първоначално написано от Infinity
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
мани майтапа ама и зимата виждах при това прекалено често сланинки и дупета м/у якето и дънкитеПървоначално написано от Infinity
![]()
tuzaro , абсолютно съм съгласна с теб!![]()
Всяка втора тема е за стягане , отслабване , солариуми ..
И то това става всяко лято .. като стане топло и дойде време за потници и къси гащи , форума бъка от такива теми.
Защо така става???защото лятото хората се разголват и принципно е по-красиво ако не си показват сланинките,а нещо красиво!пффф изобщо не съм се замисляла на тая тема![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Преди години, когато ходех на фитнес, и аз забелязах същото. Февруари месец - затишие, залата празна. Идва март - всички уреди са заети, защото някакви хипопотами са се качили и въртят/бягат с все сили, ще кажеш, че то от раз се отслабва.![]()
хАХ много точно казано.Първоначално написано от Infinity
и като направихте темата, да не би да променихте нещо?![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
казваме на момичетата да не чакат лятото, за да започнат да спортуват![]()
inloveee
Защо !?? Защото тялото трябва да се поддържа постоянно !!
Аз лично го поддържам, за да се харесвам АЗ , а не защото ще облека потник , ще ми се видят паласките и НЯКОЙ СИ няма да ме одобри.
За себе си го правете , бе хора !!
To infinity and beyond.
Пак ли подхванахте разсъжденията защо в някой раздел има определен вид теми? То не беше забременяване в раздел Секс, не беше за неуверени/драматизиращи хлапета в Любов, темата за кифлите... Не ви ли писва само да мислите защо не знам си какво е станало?
Защото ги мързи да се поддържат през цялата година. -.-
n00bs
Пфф, умна тема!![]()
Аз почнах да си мисля за лятото още от миналия октомври, но като не съм успяла да сваля исканите килограми ще си мисля и сега. Какъв е проблемът не знам!![]()
Пък и сега това вълнува хората. Да почнат да питат за зимни боти няма да е много намясто, нали така?![]()
виж как познаПървоначално написано от yakuza_
аз като се блъскам цяла година по фитнеси ся оплаквам ли се нем![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Кво ма ебе, аз си спортувам цялата година, тъй че...![]()
пука ли ми за мързеливите
Иначе за солариума... ми зимата по не се вижда тена, а някои хора не обичат плажа.![]()
защото лятото идва, и има повече време за спорт
защото лятото се отслабва по-лесно
защото времето позволява бягане и спортуване навън
защото всички са суетни мърши, които искат да срамуват малко по-малко на плажа
Аз наистина смятам ,че не е правилно това така наречено сезонно отслабване , не е правилно така да се разсъждава значи през пролетта , есента и зимата човек ще си ходиш без да се притеснява от излишните килограми , ще яде на корем и няма да спортува нищо и когато доиде едното лято през което иска да ходи по плажове , морета и тн. с къси поли , панталонки и изрязани потничета иска да изглежда добре , не става така трябва да се спортува през цялата година и да се спазва хранителен режим не само за поддържане на фигурата , но и за здраве . Още повече се дразна ,когато видя тема със заглавие от сорта на " искам да сваля 10 кг за един месец " , " искам да отслабна за 2 седмици - ще ходя на море " и тн много глупаво мислене лишено от всякаква логика![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Защото лятото е времето когато се случват най-хубавите неща. Тогава можеш напълно да се отдадеш на чувствата и да правиш каквото искаш - да излизаш по цял ден с приятелите, да флиртуваш с всеки ;д . Нали ме разбирате, защото когато си на училище не мисиш само за момчета (въпреки, че аз почти само за тва мисля ;д ) . Надявам се някой да не ме разбере погрешно, но тва е - 3 месеца безгрижен живот!
Нищо общо с темата не каза и тая ... (иннонецб;б;а)
n00bs
Що бе на мен режимът ми и лятото и зимата е един и същ . Независимо от сезона не бива да си позволяваш някви висящи месца : ))
11220_1
хах браво за темата![]()
Просто аз