.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 104
    Супер фен Аватара на mlakniwe
    И аз си търся-ако искаш... пиши ми на ЛС

и аз мисля като всички останали. Аз съм на 13 и съм си нямала гадже, а това за приятелките ти - и в моя клас само се фукат, но според мен това е по-скоро на думи: някоя сменила (както казаха преди мен цял футболен отбор) друга се целувала с език, трета запушила ...Повече от половината не можаха да минат "малките матури" с добри оценки! По-вече залягай над ученето, разпускай през свободното си време и не се затормозявай с глупости

Какво разбираш под думата гадже ? Според мен да имаш гадже е да си намерил човека, който обичаш и, който те обича.. Човек, който да е до теб в трудни моменти и да те подкрепя.. Човек, който те успокоява и, който да не ти дава поводи да си тъжна.. Човек който да не ти влияе на: успеха в училище; отношенията със семейството; отношенията със приятелите.. Добре и на 12 години да е какво ? Ако е намерила този тип човек е добре.. А сега ти си търсиш просто ей така,защото някакви твои "приятелки" си имат гадже, а ти нямаш.. Аз съм на 14 години и съм имала само едно гадже.. и наистина всичко беше истинско и хубаво.. Ти си търсиш гадже само защото си отегчена от това да бъдеш самаа.. Но като търсиш търси само един човек, а не в манията си да имаш гадже да минаваш през всеки, който ти каже мила думичка.. Защото после всеки ще те вземе за "лесно момиче" и ти няма да оставаш без гадже.. Ще се караш с приятелите си, със семейството си и когато той те зареже оставаш сама и така до поредния.. Това е моето мнение по въпроса

Повече от фен Аватара на Gllory

Re: :D

Цитирай Първоначално написано от cw3tty
    Боже !! ..
    ++

ооох Божеее падааам падам
    аз ти предлагам като си намериш някой да се ожените направо ;ддд да нямаш проблеми със следващото търсене

Готина темаа
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    ми намери си гадже,щом си едно от най-желаните момичета си хващай там който си харесаш и ходи с него!целувайте се,прегръщайте се, но гледай да не си хващаш гадже от твоя клас щото...нз ама мисля,че няма да де получи ако е от твоя клас
    и според мен!от класа ще започнат да и се подиграват защото го познават а пък ако е от другаде
    само някой ще знаят

Не бих ти препоръчал да си търсиш гадже на 12...Много ранна ми се струва възрастта,плюс което я ми кажи какво ще правите с въпросното гадже?ще се държите за ръчичка и ще ходите на сладкарница?

Мега фен Аватара на teenems
    бре бре ,на 12 някой май ги сърбят гащите за гадженца и подробностите ..
    тея гаджета ги искате само , за да се целувате с тях и прегръщате..
    що не идеш да почетеш малко буквара?
    живота ви тепърва тече ,после от гаджета няма да се отървете.
    кво като съученичките ти имат гаджета?пфф ,ебати поколението дето ще излезе..
    яя си пусни дисни-то ,кефи се малко . прочети някоя книга ..

tonkata123 и ще си пишат по скайпа "миличко ,обичам те ! ти си всичко за мен " с милото от 1 седмица ,1 ден , 2 часа и 3 секунди ".

ще ходят по пейките да се натискат ,ще се гледат влюбено 2 седмици и после ще се зарежат.
    ще плъпнат тука теми "много го обичам , а той ме заряза ."
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от Sunny95
    Ами...виж мила 1во мисля,че на твоята възраст е рано за гаджета, 2ро какво като другите имат гаджета голяма работа споко ще си намериш по-добре сега залягай над уроците и не мисли за гаджета и за това ще дойде време Айде успех
    И това го казва момиче,родено 95-a !
    А по темата,какво гадже,на твойта възраст само ще се водите като такива.
    • Обичай,за да те обичат! •

Град
    SоfiЯ
    Ако си от софия
    Снимка ми дай и аз ще ти кажа дали искам да се видим

Цитирай Първоначално написано от wartus
    Ако си от софия

..::Човек никога не знае::..

Цитирай Първоначално написано от NevermoreDev
    гадже на 12 = ходене по улуците
    хаха скъсах се да се смея на тая тема... Добре че има такива да ни забавляват :P
    Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
    Модата се купува, стилът се притежава!

Цитирай Първоначално написано от Innocente
    Ако си от софия

забавлявате ме ей децки му истории бахти к'во е тва поколени аз когато бях на дванайсе даже не си споням кво съм праила на дванайсе но със сигорност не съм мислела за тва ...ти луда ли си уеее ти още и да расъждаваш неможеш камо ли да си имаш гадже порасни па тогава си търси....
    Майкоо,майкоооооооо днешната младеж ша ма побърка

Това вашето няма да е ходене, а ще е детска радост чикчирик направо остави ги момчетата ся имаш много години пред тебе и ще имаш много време за момчета
    angel

Това че другите имат не значи че трябва да гледаш от тях....даже напротив гордеи се че си харесвана и недостапна.... недеи да барзаш когато му доиде времето ще си намериш гадже

оле.. гадже на 12 иска Вземи се в ръце бе
    на 12 кво ше правиш с тва гадже.. ще се разхождате по града
    имаше едно мнение сега не мога да се сетя на кой - налягай над уроцитее :P

има си к*рвички, които си имат гаджета и на по 10
    няма смисъл да им подражаваш

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от xxxbananagirlxxx
    оле.. гадже на 12 иска Вземи се в ръце бе
    на 12 кво ше правиш с тва гадже.. ще се разхождате по града
    имаше едно мнение сега не мога да се сетя на кой - налягай над уроцитее :P

има си к*рвички, които си имат гаджета и на по 10
    няма смисъл да им подражаваш
    чувала съм за такива дет си имат гаджета на по 10 дето вървят и си приказват по улицата и това ми било гаджета! По добре наистина да наляга на уроците

Град
    [На Метри От Земята]
    Да ти имам проблема... та ти си на 12
    Просто аз

Eх.. пусни обява в някой сайт :
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Копнежа на едно 12годишно момиче,разходка до пързалката и целувка за чао.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Оффф..не съм на 12 съм и моята най-добра приятелка,която е се хвана с един мой съученик (на 14 съм) и мога да ви кажа,че не са се държали за ръце и такива каквито вие ги обяснявате.Имаше целувки както и при тийновете на 15!

Аз като бях на 12 си играех още на кукли...пък за гаджета да мисля...хаха..не
    Искаш гадже...ами...добре...искай си..но само до там

И аз искам на 10 сам но не може малак сам и то много искам

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DJR3Sp3k7
    И аз искам на 10 сам но не може малак сам и то много искам
    Да, това го потвърждава!

От: DJR3Sp3k7
    До: Claymore
    Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 10:05 pm
    Заглавие: лов Отговорете с цитат на съобщението
    ммм много си красива дай скупе сладуранке!!! лове
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Цитирай Първоначално написано от Hipitooo
    Цитирай Първоначално написано от Innocente
    Ако си от софия

забавлявате ме ей децки му истории бахти к'во е тва поколени аз когато бях на дванайсе даже не си споням кво съм праила на дванайсе но със сигорност не съм мислела за тва ...ти луда ли си уеее ти още и да расъждаваш неможеш камо ли да си имаш гадже порасни па тогава си търси....
    Майкоо,майкоооооооо днешната младеж ша ма побърка

Да, днешната младеж е също толкова неграмотна, колкото си и ти.
    Не сте се научили да пишете на собствения си език, пък сте тръгнали да давате съвети...Много чудна работа. Интересно ми е ти на колко си годинки, защото според знанията ти нямаш 12...

А по темата: Какво като е на 12? Може би не става въпрос за секс и разни по - сериозни неща. Ако тя си харесва момче и той харесва нея...Могат да излизат напред назад...да си се водят за ръка...кво толкова. Но ако става въпрос за някакви развратни истории, защото знам, че такива доста ги има 12 годишни фръцли...Аз съм против с двете ръце~~~
    Пък и момичето търси помощ, а не 100 човека, които вероятно са били по същия начин тогава, да я съдят.
    Всичко е възможно~``
    Вярата и убеждението на хората правят чудеса~

Град
    Плевен
    Тази тема ми беше много интересна но все пак да приключваме.Ти си на 12 искаш гадже - еми намери си някой на твоите години поне ще знаеш че не иска нещо от тебе Може да си малка но изборът е твой и моят съвет е щом искаш намери си - едва ли ще се държите само за ръце (аз все пак се научих да се целувам с език в 3ти клас ) и от друга страна е хубаво да имаш някой до себе си не някоя приятелка ами някой друг. Пожелавам ти да си намериш някой наистина свестен много ще се радвам за тебе а детството си можеш да изживееш и с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си