.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104
    при мен е по серьозно ,аз до сeга съм си нямала гадже и за учене съм мислила ми сега кат съм на 14 сега какво да правя ,като нямам пък искам -аз не съм на 12 вече е съвсем нормално да си имам гадже ама нямам както викате ще му дойде времето и за тва ма кога?? когат стана 30 ли ?

Цитирай Първоначално написано от darinnkaa
    при мен е по серьозно ,аз до сeга съм си нямала гадже и за учене съм мислила ми сега кат съм на 14 сега какво да правя ,като нямам пък искам -аз не съм на 12 вече е съвсем нормално да си имам гадже ама нямам както викате ще му дойде времето и за тва ма кога?? когат стана 30 ли ?

Олееееееее извикайте спешна помощ!!! Много е сериозно при теб!!! И значи нямаш гадже, а си на 14 Споко бее. Живота е пред теб. Не мислиш ли !?! Кой е казал, че ще си намериш гадже като станеш на 30 ?!? Успокой се малко! Викаш, че наблягаш на ученето, ама какъв е тоя правопис? Все ще се влюбиш някога. Но не си хващай гадже само за да имаш.
    ..::Човек никога не знае::..

пхахх .. на 12 пък за гадже реве .. забавлявай се сега, пък за момчета има време ; ))
    ♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
    Still got feeling you are my passion ;x ♥

аз съм на 16 и тепърва почват да ми нахлуват такива мисли,пък вие още на 12.. ?!
    тея с "многото бройки" от моя клас например,имат доста лоша слава заради това.. повечето от тях не ги и бива в друго де
    надявам се не искаш и ти такова бъдеще

Цитирай Първоначално написано от Claymore
    Цитирай Първоначално написано от DJR3Sp3k7
    И аз искам на 10 сам но не може малак сам и то много искам
    Да, това го потвърждава!

От: DJR3Sp3k7
    До: Claymore
    Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 10:05 pm
    Заглавие: лов Отговорете с цитат на съобщението
    ммм много си красива дай скупе сладуранке!!! лове
    хахаххаха ехтра кво тва си е жива телепатия
    съжалявам за неграмотното писане :Д

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    И аз преди исках да си имам и си мислих че ей така ще си харесам някой и ще стане, ама не става! Всичките ми такива връзки, породени от желанието просто да си имам някой, се провалят. "На сила хубост не става!" са казали хората. Колкото и да искаш и да се оглеждаш, колкото и да си известна и харесвана... (знам че звучи изтъркано но) за любовта няма значение. Изчакай още. Ще се случи когато най-малко очакваш!
    Усмихни се,живота е кофти

и аз искам ако има навити да ми пишат

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от MidnightTornado
    и аз искам ако има навити да ми пишат
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

man ако дойде момента да се целунете.Примерно ще пропусна цялото това дърдорене че ще станеш кифла и че е безмислено , та ходите си из изведнъж той ти kazva are malko навън отивате тръгва да те целува и ти кво ще направиш ?? Ще отвърнеш професионално ??? Ще се възбудите и ще аве свана.Мисълта мие нз кфо ще го праиш това гадже като го земеш

i az taka

i az sam taka sestro i az taka! no nikoi na na6ata vazrast nqma ISTENSKO iii VQRNO gadje!
    Здрасти!
    Mnogo, mnogo LoVe jivotnite. Sega sam sega na kogato se registriram sam 7 klas /rodena sam na 24.12.1997/ i sega navlizam iii predpolagam 4e 6te mi e trudno taka 4e tozi sait 6te mi e ot polza! :*

Град
    Варна ^.^

Re: i az taka

Цитирай Първоначално написано от Alia2412
    i az sam taka sestro i az taka! no nikoi na na6ata vazrast nqma ISTENSKO iii VQRNO gadje!
    О, сега ще кажеш, че си на 12! Уууу малиии колко въ убичъм тъкивъЪ
    МОМИЧЕ!
    No I can't

тази тема е от МАЙ месец...
    Усмихни се,живота е кофти

Град
    Варна ^.^
    знам
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Супер фен Аватара на slicky
    кво сега сички упреквате момичето.Да фърля въдицата пак квото стане.

Мега фен Аватара на ameli
    Ей, ама всичките хлапетии хленчите, че сте учили много и сега ви е време за гаджета, ама един грамотно написан коментар не видях до сега!
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на sasha_90
    Твоите приятелки са имали по няколко гаджета,а ти нито едно.И искаш да имаш.Чуваш ли се?Искаш,само защото и другите имат?Осъзнай се!А ако твоя приятелка те накара да скочиш от моста ще скочиш ли?

...

съгласна съм с Sunny95 та ти си на 12 ... !!! аз на 12 си играех пред блока на дама, народна топка, криеница, шоколад и ми се случаше да си поигравам с куклите все още изобщо не съм мислила за гаджета... недей да искаш да порастваш бързо има време за всичко... пък и да си имаш гадже знаеш ли какво да правиш...?? то не е само да искаш ! ти какво искаш на 12 гадже на 13 сигурно секс ще искаш да правиш защото другите го правят ... не бъди като мнозинството бъди различна ...

Не бъди като другите аз съм на 13 и половина и нямам гадже. Не ми харесват околните момчета и тяхното държание. Момичетата пък псуват, пушат, ходят в пирогоф с алкохолно натравяне и тн. Всички в моя клас ест са имали, ама тях кво им пука за мен, че аз нямам. Реално погледнато си малка, но в днешно поколение 12 годишните са имали по няколко секс партньора. Мисля, че това не е нормално. Вместо да са с своята истниска и единствена любов в живота те са били с по 20 партньора. Според мен не е редно, но послушай себе си. Според теб какво ще иска момчето от теб - ест секс. И после кво на 13 бременна

Е какво като е малка какво и пречи?! Като иска гадже нека да иима, (а как ще го намериш -- ми не знам човек, казваш че си от харесваните мии тогава трябва да е лесно) пък какво ще правят си е тяхна работа! Аз съм на 12 имам гадже и не мисля че след 2,3 години ще съм к***а!!!

Супер фен Аватара на Di
    искай
    не се изказвай неподготвен,прасе

работата с това да имаш гадже не е да се фукаш пред другите, а да харесваш съответното момче и да се чувстваш добре, когато си с него. Няма никакъв смисъл от това да се размотаваш с някакъв, само за да те видят, че не си сама. Преценявай добре, не се хвърляй на първия срещнат!
    If you were born an original, don't die as a copy !!

ХУАХУХАУХАХ луди сте ве искам гадже .. оооо хяхяхях божее ми искай си ве аз с кво да ти помогна ?! ти стана аз гадже ако искаш ма сори не съм лесбо ай късмет и оди си играй ве

Съжалявам ,че го казвам ,но си малко малка за гаджета!Какво означава гадже?Целувки ,прегръдки или само ''Ние сме гаджета!''Залягай над уроците не си търси гадже!Това е моето мнение

Омг виж кво .. ти си на 12.. и ако си едно от най-хар защо си нямаш съмнявам се да е така ... аз съм на 14 и съм си нямала малка си... и то твойто е каприз и да си хванеш няма да си с него защото го обичаш ,а заради глупавият ти каприз!Затва един съвет стой си мирно на задника и чакай да пораснеш малко!

hii

shtom si tolkova har mi mn e prosto da si namerish gaje ta tolkova li e trudno be OMG

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си