- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем - не усещам когато свършвам
вие сте ебати кретените , я у курец всичките![]()
а как така разбираш? Смис какво се случва как така излиза течност
Мило детенце, това, което виждаш по време на мастурбация е естествения лубрикант на твоето тяло. Появата му НЕ ОЗНАЧАВА, че си свършила. Свършването, детенце, е прилив на удоволствие съчетан с неконтролируеми съкращения на вагиналните мускули. Толкова с информацията. Сега един съвет, детенце. Като си глупава и необразована, до такава степен, че не знаеш какво се случва със собственото ти тяло по време на секс, значи не трябва да го правиш. Предлагам ти да отложиш креватните занимания, поне докато не понатрупаш малко мозъчни гънки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
абе манете вс евалата мацка ти си първата, която свършва но не усеща когато го прави![]()
![]()
Абе тя толкова свършва колкото аз не спамя по темите ама айде няма да разгласявам тази нейна тайна...Първоначално написано от 1234565
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Доста тъп въпрос си задала , поне според мене...Не мога да схвана , как разбираш , че си свършила , като не разбираш кога си свършила....Нещо аз ли не го разбирам или в твоя въпрос е проблема...?!?!?![]()
![]()
![]()
Споко никой не разбра!Първоначално написано от alonedark
Всъщност това май беше логическа задача... Свършвам ли, след като не усещам кога го правя...? или пък... Незнам... Пикай ли ми са или ми са ебе...
It's too late...
+1Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
Аз съм с тебе , щото е хипер тъпо да направиш няква супер тъпа и наразбираема от никой тема , и след като всички ти Кажат истината , че си зле , ти започваш да ги храниш..Божеее замисли се , щото си ЗЛЕЕЕ!!!!
Иии..се хващам на бас , че ти си някво тъпо , лигаво момиченце , което се чуди ква нова тема да пусне....следващия път си измисли проблема малко по - добре!!!
Еми...то така става , като създаваш тъпи теми , без дори ти самия да знаеш къв ти е проблема...!!!![]()
По-скоро някой да отиде да провери!Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
+ ии тва става като предложение..Първоначално написано от fear4o
![]()
Проблема й е в мозъка!Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
Престааш ли си...и е на 18Първоначално написано от fear4o
![]()
Мацка вземи се прегледай... на психолог![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Това е все едно да НЕ те е прегазила кола и да не си усетила.
Русото дразни ..... черното празни!
Съвет: Иди да ти прегледат сетивата![]()
Представяте ли си тогава ако един ден свърши не където трябва и стане гаф?![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам думии .... Как така ВИЖДАШ ... какво се случва ?! Да не би да ти излиза сперма от оная работа ?!![]()
Ебаси хората има, честно ...
Сперед мен проблемът е в това, че ти изобщо не свършваш, само се овлажняваш и за това "не усещаш кога свършваш" .....![]()
![]()
Марио
Просто се овлажняваш повече, а не свършваш![]()
Просто аз
Май сексуалната ти култура е на почти нулево нивоПървоначално написано от boriana_borislavova
Това,че ти излиза "течност" не означава,че си свършила,а че си се възбудилаВземи се образовай малко
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
А когато ти се ака кога разбираш когато се изакаш или преди това?
бой, йебанье и чалга
Представям си мъжете да свършвахме без да се усещаме, щеше да е голям майтап![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx