- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем - не усещам когато свършвам
ние може да видим понеПървоначално написано от vaseto0o
![]()
та виж другия път като мастурбираш като видиш "течноста" не спирай а давай да видиш![]()
Абе то при нас поне излиза със засилка!Първоначално написано от vaseto0o
Ако не устетим, то задължително ще видим нещо омазано!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Мозъкът ти си прави ташак с тебе.
А колко пъти ВИЖДАШ, че си свършила? Поне вие имате предимството да свършвате ( или поне да виждате, че сте свършили) няколко пъти докато свърши пича над тебе за 1 път.
К'во виждаш, че пръска ли?Първоначално написано от boriana_borislavova
![]()
И аз както по-голямата част мисля, че НЕ свършваш, а просто се овлажняваш.![]()
За да учудиш родителите си, първо трябва да учудиш целия свят!
![]()
![]()
когато свършиш наистина ще го усетиш
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Абе, хора, много сте странни. Ми нали като не е свършвала до сега, няма и как да знае какво е? Каква си мислите, че като и опишете няколко симптома по книга- контракция на мускулите, обилно овлажняване и бла бла, ще разбере нещо от това ли? На мен само не ми стана ясно от скоро ли правиш секса, щото ако да е съвсем нормално да не можеш да различиш естественото овлажняване от свършване. И другото, което ми е интересно- да речем, че свършваш и нищо не изпитваш (не, че мисля,че това е твоя случай), когато правиш секс, изобщо изпитваш ли нещо?
Вземи си врибратор тогава ще усещаш кога свършваш![]()
Ииии, вибратора като универсално ллекарство за всички сексуални мъки! ХахахахаПървоначално написано от kefchoyy
![]()
Абсолютно съгласен!Първоначално написано от afrodizzz
Ами аз не знам почти нищо....незнам защо е така....но принципно е казано ,че има момичета които не могат да стигнат до оргазъм ,а понякога и през целият си живот!!!!
![]()
![]()
В Египет обрязват жените и не изпитват никакво удоволствие от секса. Да не са те обрязали? Някои мюсюлманки също са обрязвани.
Temet Nosce
벨야카
тая тема е ебавка, а вие отворихте баси дискусията![]()