.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Супер фен
    Емммм аз лично съм го правил....
    Във входа между етажите
    На леглото
    На стола
    В банята
    В тяхната къща докато техните са в др стая(не,че е някакво място,но...)

За тея се сещам за сега и ако се седя за някое др ще пиша...

Sex 0n the beach ..

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    аФтурката, фльорцо неземна, кво стана свършихте ли тва неземно сложно дело ?

Цитирай Първоначално написано от Spike
    на гробището

Да. Там наистина е забавно. И портретите на умрелите те гледат, от време на време чуваш някъв шум измежду дърветата. Доста е приятно. Особено ако е пълнолуние. Че и хора минават, макар и рядко.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    няма място което да не става за секс.
    Станислава

Вечерта в някое училище, само че там се събират отрепки, може в двора на детска градина когато се е стъмнило и няма хора навънка... отивате на някое закрито място и оп оп и готоо

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Голям фен Аватара на Callisto
    Ами мога да ти дам някои идеи, които ние сме пробвали:

*В гората-ние много се смяхме, като осъзнахме, че сме се паркирали точно до трамвайните релси. Якото е, че ние можем да виждаме хората в трамвая, понеже вътре е светло, а те нас не, понеже при нас е пълна тъмника и някакси тръпката е голяма.

*В някоя градинка в някоя катерушка. Ние често ползваме тези местенца и е яко. Най-много ми хареса онзи път, когато бяхме с гаджето ми, първата ми любов от детството и неговото гадже. Всеки си се натискаше с неговия си, но да чуваш как другите го правят до вас някакси те зарежда и те възбужда още повече.

*В банята е много яко. Обичам да пуснем душа да тече със вряща вода, за да създаде пара. После взимаме едно сапунче и започваме да го плъзгаме по тялото на другия. Кожата става адски приятна на допир. Много яко се хлъзга и блести. Е това да се натискаш с някой насапунисан и хлъзгав е адски възбуждащо. Хем той си стиска със все сила, хем мен не ме боли,понеже се хлъзга.

*До някое езеро. Много обичам да го правим под звездите. От езерото духа слаб ветрец, сред природата сме и всичко е спокойно и можем да се отпуснем напълно без да се притесняваме, че стенанията ни могат на пречат на някой.

*На бълкона-Като се запознах с гаджето си още в началото на връзката ни второто мястона, което го направихме беше балкона. От тогава си имаме традиция след секс да излизаме по бельо на бълкона, да легнем на завивките на земята, да запалим по цигара и да си зададем по един въпрос свързан с миналото ни или сексът. Доста си е възбуждащо там, понеже има опастност всеки да ви види. Пък и мястото не става винаги. Трябва времето и по точно (нощта да е топла).

*В асансьора.-Аз наскоро си имах една фантазия да го направим в асансьора. Викам на моя айде до магазина и като се връщахме нагоре с асансьора и натиснахме стоп бутона, започнахме да се натискаме, айде свирка и после секс. Беше си много яко.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    На открито-сега има комари и разни гадинки и може да ти нахапт Бекамчето... В колата е тясно... Вкъщи е най хубаво

Повече от фен Аватара на SkylineDrift

Re: кажете някой предложения къде може да го направим

Цитирай Първоначално написано от mynameisdevil
    кажете някой предложения къде може да го направим освен в колата .. дайте предложения защото това вечее .. хмм искам нещо по диво ии разнообразно ;пп

Пффф...Нямаш ли мозък,че да измислиш къде да го направите...По диво хахаха.На центъра пред всички хора!

у контейнерО или у кокошарникО да ви изкълве петелО дупетията Много сте ми смешни с тия въпроси като започнете. Дечковци недоебани

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си