- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- лятно училище
Здравейте,много съм навита да отида на лятно училище.Обаче както винаги съм недоразбрала.Искам да ходя с някой около моята възраст около 16-17 и повече.Има ли някакъв шанс да ме сложат с по-малки от мен?Всички ли сме от различни националности,или ще има и други българи с мен?Моля ви разяснете ми малко повече,защото не съм много наясно.Благодаря ви много предварително.
P.S.Ако има някой,който да ходи да пише![]()
Ти първо кажи къде ще ходиш. Иначе и аз съм на такова училище и не са ми казвали с кого ще ме сложат в стая, но предварително знам, че хората са 15-18 годишни.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Какво представлява това лятно училище, че ми грабнахте вниманието ? :P![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Това ми звучи адски интересно. Може ли да ми дадете повече информация къде мога да намеря представители на фирмата в града ии вие за колко време бяхте и каква цена ви излезе. За тази година няма да стане, но надявам се за другата и искам да съм наясно.![]()
аз бях гледала в гугъл,ама там беше за българи и за други народности.. ии се преподават няколко часа на ден език по избор,а през другото време те водят на забележителностите..,струв ше към 175 лири май не съм сигурна..![]()
Не признавам системата - големи и малки, има два вида хора - достойни и жалки... (:
Записвам се,за да следя .. изглежда интересно.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
еми аз използвам услугите на фирма Интеграл, но има и други фирми, които организират такива образователни летувания![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Ее, тъкмо се зарадвах и като проверих в сайта на Интеграл гледам - най-евтините ваканции за деца до 15 години от 500-600 лири.. Ако забележите нещо по-евтино кажете коя е фирмата и дайте линк, ако може..Първоначално написано от YoBoX
![]()