- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сутиен
Здравейте...аз съм на 13 години и искам да нося сутиен...майка ми обаче е против това...неудобно ми е и си личат някой нещано не знам как да поискам от майка да ми купи...наистина не знам кво да правя...помогнете...
![]()
^ Остав' момичето ново е.![]()
ПТ - Кажи ѝ, че ти е неудобно и че се притесняваш. Ако пак не дава послушай съвета на Molzinka.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Горните мнения са добри идеи. Кажи на майка ти, че ти е неудобно .. как да се изкажа .. да ти се '' друсат циците'' като ходиш или тичаш. Неприятно е, да. Ако не ти дава сутиен, тогава можеш да си вземеш бюстие. Ако не, както казаха в 1 коментар си вземи без да питаш
Успех.
Пролбвай с бюстие. Продават и потници, които имат и бюстиета отдолу/най-често на бели/. Аз имам два.
А на твое място бих си купила сама.
Еххх, спомени... Майка ми ме ни ми даваше да си махна космите на ръцете.Познай дали я посушах. Та дамм в този ред на мисли, местя тема в раздел от горната половина на форума.
И майка ми така ми викаше,но... не е познала просто на кой ще прилага нейните номерцаНяма да ходя кат..
![]()
Отиди и си купи сама..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
много ми е любопитно на колко години си честноПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
авторке, майка ти защо по дяволите е против?![]()
с моята нямах особени проблеми щото тя сама ме пита искаш ли, аз казах да и така станаха нещата ама или отиди и си купи без да я питаш или седни и и кажи, че не ти е комфортно а и наистина е много гадно да си личат... нещата![]()
![]()
времет0 тu uztuча
абе замисляли ли сте, че авторката може да е няква тъпа кифла и да е супер плоска и да иска да носи от "гъзария" ?( надявам се не е тва ) .. аз с майка ми проблеми точно за това не съм имала .. поговори с нея -> логика .. не познаваме майка ти, за да ти напишем текстче,което да й прочетеш
![]()
Щом майка ти не ти дава,може би нямаш особенна нужда от сутиен,а искаш да го носиш за гъзарияили греша?! Както и да е,ако искаш,отиваш и си купуваш.
![]()
и аз много исках, а сега ако имаше начин изобщо нямаше да нося сутиен. Говори с нея кажи и че ти е неудобно и че "се виждат някои неща" .