.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Сутиен

Сутиен

Здравейте...аз съм на 13 години и искам да нося сутиен...майка ми обаче е против това...неудобно ми е и си личат някой неща но не знам как да поискам от майка да ми купи...наистина не знам кво да правя...помогнете...

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Отиди и си купи сама без да я питаш. И като гледам не си оцелила точния раздел

^ Остав' момичето ново е.

ПТ - Кажи ѝ, че ти е неудобно и че се притесняваш. Ако пак не дава послушай съвета на Molzinka.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Горните мнения са добри идеи. Кажи на майка ти, че ти е неудобно .. как да се изкажа .. да ти се '' друсат циците'' като ходиш или тичаш . Неприятно е, да. Ако не ти дава сутиен, тогава можеш да си вземеш бюстие. Ако не, както казаха в 1 коментар си вземи без да питаш
    Успех.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Пролбвай с бюстие. Продават и потници, които имат и бюстиета отдолу/най-често на бели/. Аз имам два.
    А на твое място бих си купила сама.
    Еххх, спомени... Майка ми ме ни ми даваше да си махна космите на ръцете. Познай дали я посушах. Та дамм в този ред на мисли, местя тема в раздел от горната половина на форума.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    баси майката, егати садиста.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    И майка ми така ми викаше,но... не е познала просто на кой ще прилага нейните номерца Няма да ходя кат..

Отиди и си купи сама..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    И майка ми така ми викаше,но... не е познала просто на кой ще прилага нейните номерца Няма да ходя кат..

Отиди и си купи сама..
    много ми е любопитно на колко години си честно

авторке, майка ти защо по дяволите е против?

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    с моята нямах особени проблеми щото тя сама ме пита искаш ли, аз казах да и така станаха нещата ама или отиди и си купи без да я питаш или седни и и кажи, че не ти е комфортно а и наистина е много гадно да си личат... нещата
    времет0 тu uztuча

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:)

абе замисляли ли сте, че авторката може да е няква тъпа кифла и да е супер плоска и да иска да носи от "гъзария" ? ( надявам се не е тва ) .. аз с майка ми проблеми точно за това не съм имала .. поговори с нея -> логика .. не познаваме майка ти, за да ти напишем текстче,което да й прочетеш

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Щом майка ти не ти дава,може би нямаш особенна нужда от сутиен,а искаш да го носиш за гъзария или греша?! Както и да е,ако искаш,отиваш и си купуваш.

и аз много исках, а сега ако имаше начин изобщо нямаше да нося сутиен. Говори с нея кажи и че ти е неудобно и че "се виждат някои неща" .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си