.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Благодаря ви много за съветите. Повечето от нещата ги направих, обаче.. не действат. Не му звъня постоянно, не показвам толкова голяма заинтригуваност, държа се недостъпно (но не прекалявам), не угаждам толкова.. Но той започна да се държи още по-студено, като си пишем не говори за себе си, освен ако аз не го попитам (примерно за това какво е правил, за планове, които има през деня) и започнахме да излизаме заедно още по-рядко.

Цитирай Първоначално написано от princeskata18
    Благодаря ви много за съветите. Повечето от нещата ги направих, обаче.. не действат. Не му звъня постоянно, не показвам толкова голяма заинтригуваност, държа се недостъпно (но не прекалявам), не угаждам толкова.. Но той започна да се държи още по-студено, като си пишем не говори за себе си, освен ако аз не го попитам (примерно за това какво е правил, за планове, които има през деня) и започнахме да излизаме заедно още по-рядко.
    Жалко за твоят господинчо. Явно си го "разглезила" вече...
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Дръж твърдия курс - раглезила си го. Сега ти се сърди, че не го глезиш както преди. Ако пък започнеш пак да му угаждаш нещата ще са по-старо му. Няма лошо да обгрижваш някого, но не винаги това е полезно за него. Особено за мъжете.

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Дръж твърдия курс - раглезила си го. Сега ти се сърди, че не го глезиш както преди. Ако пък започнеш пак да му угаждаш нещата ще са по-старо му. Няма лошо да обгрижваш някого, но не винаги това е полезно за него. Особено за мъжете.
    За жалост така се е получило. И сега има ли начин да се поправя?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Или пък като се разхождаме и някой ме загледа веднага му казвам (ама не директно!)
    а как по- точно? дай пример. стана ми интересно
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ми просто адски много го обичам и се старая да е добре и да му угаждам, обаче изглежда вече си мисли, че аз така или иначе съм негова и май е изгубил интерес към мен Искам да събудя този интерес
    Ъъъъ... като спреш да му угаждаш за всяко нещо?
    Запади индивидуалността си. Станеш ли зависима (каквато май си сега), скоро обезателно ще има чао-чао. Обичай, но не обсебвай - нито себе си, нито него. Бъди момичето, в което той се е влюбил в началото.

Четох някои предишни коментари, където те съветват да му врътнеш някое и друго курвенско номерче, за да ревнува. Ама тва с ква цел? Ще му показваш, че задника ти още става за ебане ли? Как по-точно флиртът с друг мъж (а пък някой беше казал негов приятел... ужас!) ще запълни дупката в отношенията между вас двамата? Бъди си секси ежедневно, поддържай се и т.н. и така или иначе ще привличаш мъжки погледи, той ще го забелязва и ще си те оценя. Минало е времето да му се правиш на кокона, това е за началото. Мирише ми на поп-фолк...
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Хем го обичаш и той теб,а искаш да го нараниш по "някакъв си тъп начин"..Защо пък не седнеш и поговориш с него..Винаги такива "игрички" са ми били тъпи..Поговори с него,обясни му,че не искаш да се карате за глупости и тем подобни..Не е трудно,нали ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Хем го обичаш и той теб,а искаш да го нараниш по "някакъв си тъп начин"..Защо пък не седнеш и поговориш с него..Винаги такива "игрички" са ми били тъпи..Поговори с него,обясни му,че не искаш да се карате за глупости и тем подобни..Не е трудно,нали ?
    Вчера поговорихме... Но това, което чух не беше това, което се надявах да чуя... Той каза, че не му е интересно да излиза с мен вече, попитах го дали ме обича, а той отговори - НЕЗНАМ попитах го дали му липсвам, когато не сме заедно и ми каза НЕ Незнам нарочно ли ми говори така, защото аз сам го наранявала много силно преди.. Отначало в разговорът ни ми каза, че иска да разбера как се е чувствал преди.. Вчера бяхме на клуб (разбира се на отделни маси), когато се видяхме само си помахахме и през цялата вечер нищо не сме си казали, опитвах се да се правя, че не ми пука, танцувах и т.н., но вътрешно ми беше адски зле. Незнам какво да правя. Обичам го и не искам да се разделим.

Град
    Бургас ^^
    Вчера поговорихме... Но това, което чух не беше това, което се надявах да чуя... Той каза, че не му е интересно да излиза с мен вече, попитах го дали ме обича, а той отговори - НЕЗНАМ попитах го дали му липсвам, когато не сме заедно и ми каза НЕ Незнам нарочно ли ми говори така, защото аз сам го наранявала много силно преди.. Отначало в разговорът ни ми каза, че иска да разбера как се е чувствал преди.. Вчера бяхме на клуб (разбира се на отделни маси), когато се видяхме само си помахахме и през цялата вечер нищо не сме си казали, опитвах се да се правя, че не ми пука, танцувах и т.н., но вътрешно ми беше адски зле. Незнам какво да правя. Обичам го и не искам да се разделим.
    не мисля, че има смисъл да продължавате.

Вече няма смисъл да сте заедно.Според мен съвсем скоро ще ти каже,че не иска да сте заедно.Аз ако съм на твое място още днес бих му звъннала за да приключа връката,защото по-добре ти скъсаш с него,отколкото той с теб (имала съм такива интриги тип:аз съсах с нея тя е баси злето етц.етц.).Не си мисли,че ще е мил когато късате и ще се разберете човешки и ще си останете приятели и т.н. и т.н.Според мен дори ще се прави,че не те познава,след като сте били на клуб и само сте си метнали...сложи край и ходи по-честичко на дискотека с приятелки,обличай се малко по-така,флиртувай и съвсем скоро той ще е минало(освен ако не е като тоя от клипа на Tiesto-Who wants to be alone и те потърси отново...ако това се случи в никакъв случай не му се давай!Така си печелиш огромно унижение което рано или късно ще получиш!) Успех :]]
    I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...

...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от FireFlyY
    Вече няма смисъл да сте заедно.Според мен съвсем скоро ще ти каже,че не иска да сте заедно.Аз ако съм на твое място още днес бих му звъннала за да приключа връката,защото по-добре ти скъсаш с него,отколкото той с теб (имала съм такива интриги тип:аз съсах с нея тя е баси злето етц.етц.).Не си мисли,че ще е мил когато късате и ще се разберете човешки и ще си останете приятели и т.н. и т.н.Според мен дори ще се прави,че не те познава,след като сте били на клуб и само сте си метнали...сложи край и ходи по-честичко на дискотека с приятелки,обличай се малко по-така,флиртувай и съвсем скоро той ще е минало(освен ако не е като тоя от клипа на Tiesto-Who wants to be alone и те потърси отново...ако това се случи в никакъв случай не му се давай!Така си печелиш огромно унижение което рано или късно ще получиш!) Успех :]]
    +

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Малко почивка.
    Как стават нещата - официално минавате на "само приятели", излизате с компанията, споделяте си и т.н., все едно никога нищо не е имало (боли, не боли - жена си, ще търпиш!). Да има случайни бегли докосвания, влажни погледи, скрити флиртове, но и една граница. Когато той клъвне и се впусне да дълбае флирта, ти се дърпаш, и така докато не го подлудиш. Междувременно се зарибяваш и с други, но без да му пускаш "случайни" споменавания за завоеванията си, защото ще реши, че опитваш да го накараш да ревнува, и ще се възгордее.
    Спри да му демонстрираш любовта си. Покажи се секси, свежа, жизнерадостна. Демонстрирай качествата, в които той се е влюбил в началото, но без да ги навираш в лицето му.
    all day... all night... what the fuck?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си