- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата и всичко за нея
Мерси много за трудаТемичката е страхотна !!
![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Ами бадемовото масло се нанася преди къпане и се държи около 15 мин (или повече) на косата. Имай впредвид, че е страшно мазно и по-добре да не си с някои много хубави дрехи, за да не ги оцапаш целите.Първоначално написано от DanIto0ooo
В банята си изплакваш косата с вода хубаво, и после с шампоан.....
Сега ползвам едни ампули на Midollo.И незнам дали,ще ми помогнат,ако някой ги е позлвал да казва дали имат ефект.А понеже мойта коса е много изтощена от пресата... и въпроса ми е:една приятелка на моя приятелка ползвала тривитаминол,но той попринцип е за конска грива.И това момиче го ползвало и косата и много се сгъстила и заздравила.Но аз много се чудя дали да го използвам защото това все пак е за коне? Прочетох из разни форуми,че много помага и всички го хвалят.Обаче ако помага толкова много защо не го продават в аптеките и не го направят за хора ми за коне? ;Д
имам въпрос..
тривитаминола на суха или влажна коса се нанася![]()
but with the moon in the sky , who wants to be alone
^^^ Тривитаминола се използва заедно с някаква маска.Също така има и домашни маски с които се смесва.Ето прочети тук: http://www.exooo.com/viewtopic1.php?t=2753 Има доста рецепти за маски които могат да ти помогнат.А аз имам един въпрос:Мога ли да смесвам две ампули,за косопад и за подхранване на косата?? И след колко горе-долу време се вижда ефект от тези ампули? ;д
Здравейте, значи купих си шампоан - оцветител и за да не правя нова тема направо тук ще ви попитам. Много ли съсипва косата и преди/след нанасянето освен него трябва ли да използвам и друг шампоан ?
Живей за мига!
az si pazq kosata s kristali za kosa oba4e nqmat golqm efekt osven da skrivat cafteja na kosata
Може ли да ми кажете с какъв шампоан за суха коса да използвам??
Ами аз имам твърда и суха коса и използвам шампоан и балсам на Аvon за суха и изтощена коса (бяла опаковка със син текст) и съм доволна.![]()
Аз искам да попитам нещо...Преди бях с къса коса на нива и сега косата ми е почти до раменете.Ако може да ми дадете някаква идея за прическа,така че да мога да си изравня косата и да е равна навсякъде?![]()
Хелоуууу![]()
Понеже мисля да си взема всичките продукти по-долу, та искам да видя вашето мнение за тях!
http://www.gliss.bg/index.php?id=3836
Ползвала съм шампоана и съм доволна. Косата ми беше супер мека, лесно се разресваше и цъфтенето намаля. Единственото, което не ми хареса е, че много ми се наелектрезирваше косата. Ще трябва да помислиш за някакъв продукт, който да предотврати това.Първоначално написано от MegiBoOm
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
да питам и аз
от скоро използвам някъв шампоан орифлейм за зимна грижа, нещо такова беше
та като я измия и е няква мноого кофти и гадна на допир
не е че слагам много и не се измива хубаво да рече човек
просто е за смяна на шампоана нали (:
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ами, може да не е подходящ за твоята коса. По-добре го смени.Първоначално написано от NqkfaNikakva21
Като бебче да ме гушнеш,
Първоначално написано от lqlq89
Тази коса има вид на изкуствена, като на Барбитата...както и да е, според мен прическата е направена с пяна и лак, или само с пяна...
Humans need fantasy to be human.
Някой може ли да ми каже хубав шампоан за мазна коса или някаква маска, без значение?
Препоръчвам ти марката Сери. Не е много скъпа, но е много добра.Първоначално написано от billytalent
Като бебче да ме гушнеш,
http://www.youtube.com/watch?v=IzXWI...&feature=feeduПървоначално написано от lqlq89
Горе-долу така е направена.
Като бебче да ме гушнеш,
Мерси много, ще потърся.Първоначално написано от TheLittleAngel
Използвала съм пяна за коса на Сери и бях доста доволна.
billytalent в момента ползвам оранжевата маска на Сери и е наистина много добра! Прави косата ми уникално мека като мирише много хубаво! (:
А тя за какво е? В смисъл за мазна коса ли е, защото мисля да си взема маска и шампоан.Първоначално написано от MegiBoOm
От 1 месец не мога да си оправя косата нещо, преди нямах такива проблеми. ;[
Пише: Възстановяваща маска за всеки тип коса.
Мерси.Първоначално написано от MegiBoOm
Ще видим утре, дано я намеря.
Пробвай ампулите заедно с шампоана. Аз съм ползвала само ампулите и съм доволна. НЕ си взех шампоана, тъй като сметнах, че не е нужно. Купих си една ампула в повече и я сложих в шампоана, който ползвах.Първоначално написано от billytalent
Като бебче да ме гушнеш,
Аз мисля че това е естествената и коса ... моята е почти същата , все едно съм я правила на ретро пресаПървоначално написано от lqlq89
![]()