- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата и всичко за нея
Супер много е интересно това...... "Пънк – Косата като символ на протест". Хе хе![]()
Чак и те са споменати
А пънкарите ме навеждат на мисалта за бирички и се сетих за една статия дет я четох- http://www.ecomedia.bg/be-eco/ecolog...y/article/4099
Как още да използваме бирата?
9. За коса – бирата помага за здрава и красива коса. Смесете бира с хладка вода. Измийте косата си с шампоан и след това втрийте бирата с водата. Постойте 5-10 минути и изплакнете.
Имам един въпрос. Преди горе-долу година си взех червена боя за коса и си направих кичури, но остана още и така не съм я използвала. Сега се сетих, че мога пак да си направя, но дали ще хване и дали ще има същия ефект както първия път ?
На опаковката пише, че е годна до Юни 2014, но вече е отворена и може би е изветряла или не знам ..
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
ИСкам да ми предложите ефикасна маска за коса (UV) против слънчевите лъчи.Лятото ще работя навън и косата ми ще е изложена всекидневно на слънце.Може и някакви масла на Икаров,които помагат.
^ Аз съм много доволна от спрея.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Здравейте, много спешно се нуждая от съвет за по-бърз растеж на косата!!! Ще съм ви много благодарна ако отговорите на някои от моите въпроси, свързани с използването на хининова вода и хининов шампоан. Искам да разбера дали при вас има ефект и колко време е нужно да използвам водата, за да видя разлика в дължината? Има ли проблем, ако я използвам и на суха коса? Обилно ли трябва да навлажнявам косата си с водата? Расте ли по-бързо от хининовия шампоан? Хубав ли е ефектът при използването на различни масла ( кокосово, бадемово, арганово )? И моля ви дайте ми примери за някакви средства , с които да опазя косата си от изгарянето с преса, както и от нацъфтелите краища!!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Трябва ми нещо, с което да накарам косата ми да расте по-бързо.Четох в интернет и намерих тази маска. http://www.ladyzone-bg.com/2010/04/m...na-kosata.html
Какво мислите за нея?Според вас дали ще има някакъв резултат?Мерси предварително!
^^ И аз питах веднъж за тази маска тук, но май никой не я беше ползвал. Малко странно ми се вижда цялата тази история с горчицата, но кой знае.
Hold on to me. Never let me go. (h)
Такаа четох из темите, но точно отговора на този въпрос не намерих.. Като си мажете косите с бадемово масло го отмивате винаги нали? А и пшеничното масло се слага само на крайщата и не се отмива?
^ И двете могат да се слагат като маска и да се отмиват, бадемовото масло предимно в корените, може и по дължината. Маслото от пшеничен зародиш в краищата, то също може и по дължината, ако ти е суха косата. Аз така правя. След баня на мокра коса може да си намажеш краищата пак с 1-2 капки масло от пшеничен зароди.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
^^ Да ти кажа не я използвах. Достраша ме заради горчицата.
Ако мога да си направа нещо такова би било яко Цък![]()
не ти ли омръзна бе, малоумна ли си ква си? бих ти казала къде можеш да си завреш тъпия линк ама очевидно нямаш годините да разбереш дори какво ти се говори
е със сигурност преувеличава, но сигурно е имало някакъв ефект..
Някой има ли представя как се води този цвят на косата? Светло кестеняв, тъмно рус или... http://prikachi.com/images/288/4944288p.jpg
Светло кестеняв
miamiguel Ефект има но много омазнява косата по-добре си вземи тривитаминол от него расте по-бързо и няма странични ефекти .. а за изправяне си вземи кристали![]()