- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата и всичко за нея
мЕрси за отговорите.
А да ви попитам бихте ли ми казали някакъв балсам..косата ми е мазна в корените и много суха в краищата. Вие от кой сте доволни?
Малко късно се включвам в темичката, но ..![]()
доста полезна темичка, браво![]()
дами, предложете шампоан за чуплива коса - съответно суха в краищата и нормална в корените.
"Само децата знаят какво търсят" Малкият Принц
Искам да си я купя,но нз на кви цени са.Гледах в Техномаркет ама няма такава.и някой ако може да даде снимка какви къдрици се получават с нея.
http://prikachi.com/images/53/2925053w.jpg
Аз ползвам един, който се учудих че действа, защото съм забелязала че повечето продукти не си личи да имат някакъв ефект.Но при този шампоан наистина пърхутът ми изчезна, само че забелязах че ако не се измия с него а с някой друг пърхутът се връща.Иначе не е много скъп - 3.20 лв. Medical се казва. Ето как изглежда >>> http://www.razkrasime.com/products/1259152017.jpgПървоначално написано от shakira96
Момичето до което седя имаше същия проблем, и от 3 месеца ползва хининова вода и косата и е супер, даже порасна много, а по принцип косата й расте много бавно.Първоначално написано от lqlq89
На мен от хининовата ми се омазняваше много бързо и не видях ефект![]()
![]()
Cql jivot izmamnici obichah i na tqh nakraq zaprilichah...
Много съм доволна от темата,много е полезна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
къдриците са като от ретро преса.. отвори някоя снимка на андреа с ретро преса.. ии ще видишПървоначално написано от titinkaa
Страхотно!Добре, че е важна тема..
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
аз ползвам на Elseve жълтия и съм много доволна, ако ти е много суха косата си вземи и маската, тя също е страхотнаПървоначално написано от lqlq89
![]()
Аз съм много доволна от балсама без отмиване gliss на schwarzkopf за сухи краищаПървоначално написано от lqlq89
![]()
ИменноПървоначално написано от anisweet
![]()
[quote="TheLittleAngel"]Това са най - добрите продукти!!!Първоначално написано от MegiBoOm
:P
![]()
Смени гоПървоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
Цъфтенето на косата не може да се спре! А и е напълно нормално да я постригваш на 2 или 3 месеца, но най- много един см.Първоначално написано от ani_sweet
![]()
Според мен не я уврежда много, защото се отмиваПървоначално написано от terezita97
![]()
Всеки шампоан действа различно на всяка коса.. но за мазна мисля.. че Clear и Orzene са най- добриПървоначално написано от billytalent
![]()
Орзен за мазна коса ми помогна МНОГО!Първоначално написано от bepsity
От известно време го използвам и мога да кажа, че е най-добрият шампоан на който съм попадала.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
значи, съсипах си косата. то едва ли има някой, който да не е минал през това вече :д
сега е дълга, но суха и изтощена. къпя я през 3-4 дни, суша я и изправям с преса...много малко. само на места, където е гадно накъдрено, иначе си е права почти.
ползвам стимулант на икаров и си купих маска на лореал (елсев?) една жълта против накъсване. някой знае ли дали е добра?![]()
та въпросът ми е, очевидно без рязане няма да мине, колко горе-долу трябва да отрежа, че да започне да се възстановява? и после какво да я правя да расте по-бързо, че лятото ИДЕ :д
много мерси![]()
Мисля, че колко да я отрежеш ще прецени най-добре фризъорката ти. Относно за растежа мисля че най- добре не използвай сешоар, преса и т.н. извесно време или поне намали употребата им до минимум и използвай някаква хубава маска за коса или си прави домашни маски, помагат многоПървоначално написано от stickgirl
![]()
+1Първоначално написано от billytalent
![]()
колкото и да отрежеш, няма да почне изведнъж да растеПървоначално написано от stickgirl
по-добре фризьорката ти да махне само изгорелите или цъфнали краища. Купи си хининова вода и след къпане я втривай в корените на косата, може да си правиш разни домашни маски - виж из нета има много рецепти. Ако си много на зор си вземи Тривитаминол, ама внимавай защото на няккои хора им предизвиква алергия.. успех
![]()
Отрежи си педя, не се скъпи! Ще ти стане леко, готино, косата ти ще изглежда в пъти по-добре. Искаш ли да сравниш?
С дълга коса - Абстрахирай се от идиотската физиономия и гледай крайчетата. Косата ми никога не е била изтощена, обаче изглежда в пъти по-зле тооолкова дълга.
След минус повече от ДВЕ ПЕДИ коса - Лека, изправям се в пъти по-бързо, изглеждам много по-добре с къса коса... Пък и кой е казал, че ТРЯБВА лятото да е дълга?![]()
Впрочем, препоръчайте ми нещо за заглаждане на връхчетата. Постоянно стърчат, а не са нацъфтели.