- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата и всичко за нея
Аз искам да попитам дали маските за коса,които са с отмиване по принцип се слагат по цялата дължина и в корените или без корените ?
PinkPan7her,аз имам ето това на ЛОРЕАЛ: http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...asse-25ml.html Много съм доволна,ухае невероятно и наистина помага![]()
И в корените се слага.Първоначално написано от linkin_park_girl
Аз имам друг въпрос: Маската преди или след шампоана и балсама се слага? Пробвала съм и двата начина и не виждам разлика...?
Препоръчвам ти единствената марка шампоани, които правят косата ми много мека ( от боядисване и преса е станала доста твърда и накъсана ) и на всичкото отгоре миришат страхотно, а след като се изкъпя поне до другия ден усещам мириса на шампоана, особено като си легна и естествено не съм излизала някъде на заведение с цигарен дим . Марката е Clairol - Herbal Essences , но новите им опаковки, мисля че имаха продукти и преди време, сега са пуснали шампоани и балсами в различни цветове, аз ползвам оранжевата и червената серия. =)Първоначално написано от crazybebe
Хейза да не правя нова тема реших да попитам тук - ако някой знае моля да ми каже как се прави тази прическа http://www.youtube.com/watch?v=jiVra7JILrU ?
Може ли да ми препоръчате шампоан , балсам, маска и т.н. за къдрава коса?
Има и още нещо - косата ми е отгоре без обем и отдолy е много обемна, което не ми харесва.Как да намаля обема?
А от марката Orzene за къдрава коса доволни ли сте?
Моя проблем е че всеки ден си изправям косата но много бързо се изкривяват краищата за по малко от 1 час , а като я къдря се разваля много бързо ..как да я изправя и да ми издържа повече ..
ако някой знае нещо моля да каже..
Пробвай маската или изправящият гел на Gliss Asia Straight.Не съм го пробвала, но сигyрно действа.
бях пробвала един такъв но не ми помогна и косата ми почна ужасно да ме омазняжа както често ми се омазняжа ..беше почнала още по често![]()
![]()
Аз правя така, понеже и моята коса доста бързо се къдри - първо пръскам лак за коса върху кичура който ще изправям и след това минавам с пресата.Първоначално написано от didka369
![]()
да но мн се слепва и после неможеш да я разресваш и се загелпва и става ужасмоита коса стажа на клечки не е плътна зареди изпражянето
![]()
![]()
Преди аз си взимах едни ампулки от аптеката специално против накъдряне за изправяне с преса. Като ходиш до аптеката питай за тях. Те са едни белички такива и са не повече от 2 лева. Бях доста доволна.Първоначално написано от didka369
![]()
Преди аз си взимах едни ампулки от аптеката специално против накъдряне за изправяне с преса. Като ходиш до аптеката питай за тях. Те са едни белички такива и са не повече от 2 лева. Бях доста доволна.[/quote]
Аз ползвам такива за суха и изтощена коса.ИМА ГОЛЯМ ЕФЕКТ![]()
![]()
![]()
По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
Мечо Пух
[quotehttp://www.moetodete.bg/krasota_i_moda/p3_2365_0.html][/quote]
прочетете го,Съвети за изтощена коса
По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
Мечо Пух
Здравейте!Страхотна тема.Имам един въпрос.Много е странно.Косата ми не е мазна, а само корените на косата на бретона...високо в челото като мина с пръст и чувствам сякаш ми е мазна косата.Не самата коса, ами корените на бретона...Не знам.Ще ви помоля, на който му се занимава ако желае да ми пише лично съобщение, защото нямам възможност редовно да следя темите.Благодаря!
Най-добрите приятели се превръщат в най-добрите предатели. [от личен опит]
Момичета, помагайте . От около 4 години косата ми е ужасна :
- косата ми е рядка
- леко суха
- къпя я често, но бързо се омазнява
- имам един кичур отпред, който тотално ми проваля всичко, защото при влага се къдри и приличам на шут
- подиграват ми се, че имам пърхот, а всъщност кожата под косата ми става на люспи, заболяване е и се нарича атопичен дерматит . Ходих на дерматолог поне 3 пъти и ми предписаха лекарства, които купихме за много пари от чужбина . Вече 7 месеца третирам косата си два-три пъти седмично при къпане така : неутрален шампоан, който е 90% natural и не е български + нещо като шампоан, с което седя две минути и го отмивам . Да, в началото имаше ефект, но сега - не .
И косата ми е суха, изтощена, "уморена" , мазна, с люспите от заболяването , които приличат на пърхот и всички ми се смеяти ужасна при влага ... какво да правя?
Love is everything!
ако някой знае нещо да казва и аз имам такива проблеми др мой проблем е ..горе-марна..долу-суха и едвам се справям![]()
Към момичетата от Пловдив:
Току-що бях при наааай-уникалния фризьор! Салонът се казва Bloww и се намира в Маркет Центъра (на Капитан Райчо 50), долу, до пицария "Кастело".
Самият салон изглежда луксозен, часовете бяха заети за седмица напред заради промоцията в Грабо, а фризьорът е страшен професионалист, приложи някви уникални техники върху косата ми. Пострига ме сухо, като преди това я изправи с четка и сешоар, а накрая я изправи с преса. Изпадна в екстаз, като видя, че не е боядисвана и ми прави някви френски плитки... И ми взе 15 лв.
Не е от досадните приказливци, не е от темерутите, изслуша ме в началото какво искам. Аз казах, че не искам да се намаля дължината много, но искам да имам повече обем, при което той ме подстрига на нещо като вътрешни пластове. Отвън косата ми изглежда също толкова дълга, но е силно филирана, а от вътрешната страна (към кожата на главата) е по-къса. Стои супер свежо и леко!
Ето малко информация за него: Димитър Георгиев, започва професионалната си кариера през 1992г. след завършването си на техникум Ана Май, гр. Пловдив. Отваря първия си салон през 1993 г. в Пловдив. През 2002 г. заминава за Република Ирландия по покана нa ирландски стилисти за работа в екип. С големия си талант и развихрена фантазия Димитър Георгиев получава покани са фестивали и семинари в Дъблин и Лондон за Toni Gay -hairdressing", "Mahogany - hairdressing, GHD - company заедно с лондонските топ стилисти - Paul Merritt, Adee Phelan, Terry Calvert Anthony Mascolo и Leo Banckroft.
Заедно с световният маестро на кокове от всички жанрове Patrick Cameron изучава всички техники. Това допринася за титлата на Top Hair Stylist през 2006 г.
През 2007 г. отваря вторият си салон в Република Ирландия - The Square Barbers v град Maynooth. След завръщането си от Острова през 2009 г. и успешните си кариери там, Димитър Георгиев отваря третия си салон, отново в центъра на Пловдив - Dimitar Hair Salon BLOWW.
В процес на изрусяване съм (), по-опитните в русите среди можете ли да ми препоръчате боя от която сте доволни, няма значение цената.
![]()
а пък аз чух, че хубаво да се мие косата с вода от коприва
е да, ама добре измих я, ама после стоеше гадно ... смисъл ступана такава ...
идеи точно как се прилага ?
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Аз правех така :Първоначално написано от NqkfaNikakva21
Водата от копривата остава в тенджера . Топла е . Взимам я докато се къпя и започвам на 5-6 серии и седя така по 30 секунди с водата, след което отмивам . След това поливам още и стоя 30 сек, отмивам . После пак и пак ии докато не се свърши водата от коприва . Известлява косата и я прави по-мека . Освен това не забравям шампоана![]()
Love is everything!
Виждам, че с водата от коприва се изсветлява. Някой знае ли как мога да я потъмня?
Искам да попитам за шапмоан за боядисана коса.. Ако ви интересува - на кичури съм, косата ми е светло кестенява, кичурите са руси. Косата ми не е суха, лесно се омазнява. Казвайте бързо, че след 2 часа трябва да си взимам.![]()
Искам да попитам, ако някой може да ми каже: в последно време много често засичам в интернет обяви, че се продава коса за удължение, която може да се третира като естествена, но не е такава, някой ползвал ли е? Може ли да ми дадете съвет дали, ако си взема такава коса, всъщност ще е добре, ще изглежда ли като естествена, ще мога ли наистина да я третирам и така нататък, всичко, което знаете, благодаря предварително!
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....