- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Малко помощ и съчувствие.
Е, вие пък.
С бой не се решават нещата...
грешна логика майна... аз възможно ли е да го познавам?? а ти що се с такива се забъркваш??Първоначално написано от cherinka
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Много грешна!Първоначално написано от tuzaro
Много ясно, че не ти да го биеш! Едва ли не познаваш няколко здрави пичове да му покажат как стават тупаниците.
И ако боят не е решение, тоя ко си позволява..?! Още по - малко, че не си му направила нищо
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Набий го ти, щом смяташ, че това ще оправи нещата.Първоначално написано от tuzaro
Аз кво?! При всеки един такъв случай ли да пращам хора да се бият. То в такъв случай трябва да си наема охрана и денонощно да са до мен. ...
^за кво си избираш такива Стиляно?? Или някво удоволствие ти доставя да те бият>? не мога да те разбера.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Дразниш ме.
Кво си избирам аз, бе? Гадже ли съм си хванала от тях? С тях ли излизам?
Аз ли съм виновна, че живея в тази махала и се налага вечерно време като се прибирам да заобикалям по всевъзможни пътища докато стигна вкъщи и въобще да не мога спокойно да седна на някоя наша пейка, щото някой от тия кретени ще изкочи и ще ми прави проблеми? Аз ли съм виновна, че братовчед ми е такъв и от него ме познават тия боклуци? Аз ли съм виновна, че манталитета им е такъв и т.н... Аз ли съм виновна, че като се напият и напушат, и надрусат си позволяват на какви ли не волности и после минават с оправданието, че са неадекватни?
Ти ще станеш същата утрепка, кво си мислиш... с безброй присъди, висящи дела, условни, пробации... ще се имаш за над всичко и всички...