.

Виж резултатите на анкетата: Наи-доброто у-ще за англ. ез. (от изброените):

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 18 СОУ

4 12,12%
  • 30 СОУ

2 6,06%
  • 32 СОУ

3 9,09%
  • 21 СОУ

1 3,03%
  • 33 ЕГ

2 6,06%
  • 31 СУЧЕМ

14 42,42%
  • 7 СОУ

2 6,06%
  • 133 СОУ

2 6,06%
  • 22 СОУ

1 3,03%
  • 19 СОУ

2 6,06%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Кое училище да избера? Помагайте!

Здравейте! Сега съм 7. клас и ще кандидатствам в езиково училище, където се изучава английски език. Чудя се за тези училища:
    18 соу, 30 соу, 32 соу, 21 соу, 33 ег, 31 сучем, 7 соу, 12 соу, 127 соу, 133 соу 22 соу.
    Моля ви да ми помогнете да реша, защото не знам нищо за училищата - кое е добро, кое не е, как се учи, научава ли се езика, какви са учителите и т.н.(да не изреждам всичко ). Въобще пишете каквото знаете и ме посъветвайте, че вече нямам много време за мислене

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1. 31 сучем
    2. 33 ег..
    Вярно - не съм от София..Но за тези училища съм чувала добри мнения,но най-много за 31 СУЧЕМ
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Давайте още инфо

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Гласувам за 31 и 133. В 133 учи един приятел и у-щето е много добро. За другото съм чувала само добри отзиви.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Гласувах за 32-ро може би защото уча там. Но изобщо нямам хубави впечатления, напоследък изпадам в моменти на съжаление, че уча тук. Дворът не струва, самата сграда не струва, някои учители не струват, някои хора не струват..Доста малко плюсове има това училище, но поне ми е доста близко. Може би от изброените бих ти препоръчала 133-то. То е същото като 32-ро (в смисъл има същите паралелки) обаче е с по-висок бал. Съответно може би е по добро. Аз се колебах 2103902139 века кое да пиша на 1во място - 32 или 133, в крайна сметка писах 32-ро. А после се оказа, че не ми достига бала за 133 и така.. може би и 22-ро не е зле, но все пак бих предпочела 133-то. Успех
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Томбола: Гласувайте за бъдещото ми училище!
    ...
    Избери си сам. Поинтересувай се малко - иди огледай ква е ситуацията, питай хора за МНЕНИЯ, не за глас и така си реши. Прекалено лесно е.
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от theImmoral
    ...
    Избери си сам. Поинтересувай се малко - иди огледай ква е ситуацията, питай хора за МНЕНИЯ, не за глас и така си реши. Прекалено лесно е.
    +1
    Ако всеки тръгне да прави тема,в която да му избират училището,в което ще учи.. не ми се мисли.. СПРЕТЕ СЕ!!!!! Един път сами се оправете..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

32 и 33 хвалят го

I silently wait behind you
    Really want to see your pretty smile.. :]

Голям фен
    31 СУЧЕМ - близко е до моето .. чувала съм хубави неща за него един от моя клас учеше там, смисъл тази година дойде в нашия клас и каза, че имало плазми, прожекционни зали и.т.н
    Хора много , Човеци малко !

133 имам приятели от там и знам,че училището е хубаво .. 31 също не е лошо

Град
    Sofia
    30то da best maafakaz аз уча сеа за последна година в 30то като цяло е добро даскало, учителите са свестни

...
    Ми нали тука питам за мнения, научете се да четете най-после какво ви питат, па тогава отговаряйте, да му се не види. А като не щеш да отговаряш, въобще не пиши излишни коментари.

Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    31 СУЧЕМ - близко е до моето .. чувала съм хубави неща за него един от моя клас учеше там, смисъл тази година дойде в нашия клас и каза, че имало плазми, прожекционни зали и.т.н
    +1
    Училището е хубаво,с добра материална база и много добри преподаватели

Не са мнения, ами гласове. Има разлика, дори и във България. Питай майка си.
    Иди питай хора от училищата как е, толкова ли трудно ти се струва? Мислиш, че няма нужда да му отделяш толкова време ли? Еми щом си решил, че така ще решиш къде да прекараш още пет години от живота си...
    Цитирай Първоначално написано от babatigosho
    Не го винете... има дълбоко таен ужас към липсата на пунктуация.

Не са мнения, ами гласове. Има разлика, дори и във България. Питай майка си.
    Иди питай хора от училищата как е, толкова ли трудно ти се струва? Мислиш, че няма нужда да му отделяш толкова време ли? Еми щом си решил, че така ще решиш къде да прекараш още пет години от живота си...
    Не се пише "във България", а В България; а сега по темата.
    След като има такава тема, е напълно възможно някой, който учи в някое от тези училища, да си напише мнението тук, така че аз ще бъда удовлетворен (например ecstazy пише, че учи в 32 соу). Ще ти кажа, че когато създавах темата, бях сигурен, че ще има и такива като теб, но въпреки това се надявах да има мнения, макар и да са малко, които ще ме насочат по някакъв начин. Ще ти кажа и друго - целта на тази тема е в нея да се отговаря на въпроса, който съм поставил, всякакви други, макар и добронамерени коментари, са просто излишни - и сам мога да се сетя, че мога да ида до училищата и да попитам лично. Така че ако можеш да ми помогнеш - добре, но ако просто се опитваш да увеличиш броя на мненията си, то това нека не бъде на това място. Дано да съм бил ясен, а на тези, които ми дават някаква информация за училищата, благодаря много.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Сучем
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си