Хора искам да попитам някой спирал ли е цигарите защото аз от 3 дена не пуша и ми е много трудно.Ако някои ги е спрял да каже след колко време се свиква с това.
Силна воля.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Еми например майка ми .. тя ги спря за близо 3 години ама наскоро се премести в нова работа и колежките и пушат и тя отново почна да пуши .. иначе трябва да имаш много силна воля за да ги спреш ... Аз например не мога да издържа без цигари и си го признавам .. но рано или късно здравето ни ще ни накара да ги спрем ; ))
На пушачите се обнразуват катранни натрупвания в белия дроб,което го втвърдява и започва да отделя секрет който води до пневмония и други болести.За да се изчисти един пушач са необходими 13г най-малко.
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Не може да ги откажеш така изведнъж. Първо започни със силно намаляне на дневния брой цигари които пушиш. Тоест пробвай се да пушиш колкото се може по-малко цигари на ден за да може организма ти да свикне с приема на малка доза никотин. След това отказването става доста лесно. Казвам ти от личен опит.![]()
Много е лесно аз ги спирам на всеки 10 минути![]()
хах,ако имаш желание можеш да ги спреш,но аз нямам,и не мисля.![]()
Не пуша от месец и нещо (тук изключвам оливанките на рождени дни, по- специално един, където като понапреднах с мат'риала последния път, прицапах 1- 2 от нечия кутия...). Просто трябва да решиш, че си готова. Разсейвай се, не се събирай с пушачи (! мн важно, като ти димят 20 човека на главата ти се пуши страшно много и всичко отива на вятъра) и избягвай пиянски заливки- не е добре, почваш отначало всичко. Първите 1- 2 седмици е мн шит, но после ти е все тая и въобще не ти се пуши.
Усетиш ли, че ти се пуши, започни да правиш нещо с ръцете си- рисувай, драскай си. Ако не те успокоява- пий/ яж нещо.
Аз дъвча дъвки![]()
истинската ФИЗИЧЕСКА абстиненция е на никотина е толкова 2-5 дни!Първоначално написано от freegirl93
останалото е ПСИХИЧЕСКА зависимост!!!
навивка!!!!
мерак,
и ГНЯВ / ИНАТ
да наплюеш пиклите,
които сега се гаврят с теб...
след третия ден тъпата кутия с цигари е само СТЕРЕОТИП, навик, ритуал...можеж без нея...дори това "можене" да е от злоба и ГНЯВ....
Първоначално написано от producenta
Майко много беХубаво че не пуша \
/
![]()
![]()
До колкото знам трябва воля и то голяма![]()
Вземете се откажете от тоя гаден навик...
Много от моите приятели станаха пушачи още от 11-12-13 год. възраст...големи газари, НЯМА ЩО!
Няма смисъл да давате пари за отрова.Аз не пуша и сега много се гордея с това...![]()
Зависи от колко време е пушил;колко пуши на ден и какви цигари(дали са по-силни или не..).Първоначално написано от producenta
Силна воля ти трябва - човече.. Успех
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ами аз лично сам пушач от 5 години сега сам на 20 пуша по 2 кутии на ден като седна да се напивам пуша и по 5-6,чак ми е жал за парите който давам за цигари но ми е хубаво да пуша пробвал сам да ги спра с воля(която имам) но не искам да ги спирам. преди 3 години последно сам ги спирам за бас от 2 лева за 1 месец :Д![]()
..е само за 2 лв. лиПървоначално написано от Jumper
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
М да... не е заради 2-та лева а за баса....аз никога не губя бас :ДПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
Хващаме ли бас, че не можеш да ги спреш за 10 години? Ако ги спреш ти пращам 100 х 2лвПървоначално написано от Jumper
![]()
и аз искам да ги спра..ама така ми се пуши,че чак сълзите ми започват да текат![]()