.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Цигари

Цигари

Хора искам да попитам някой спирал ли е цигарите защото аз от 3 дена не пуша и ми е много трудно.Ако някои ги е спрял да каже след колко време се свиква с това.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Силна воля.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Еми например майка ми .. тя ги спря за близо 3 години ама наскоро се премести в нова работа и колежките и пушат и тя отново почна да пуши .. иначе трябва да имаш много силна воля за да ги спреш ... Аз например не мога да издържа без цигари и си го признавам .. но рано или късно здравето ни ще ни накара да ги спрем ; ))

Голям фен Аватара на producenta
    На пушачите се обнразуват катранни натрупвания в белия дроб,което го втвърдява и започва да отделя секрет който води до пневмония и други болести.За да се изчисти един пушач са необходими 13г най-малко.
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Не може да ги откажеш така изведнъж. Първо започни със силно намаляне на дневния брой цигари които пушиш. Тоест пробвай се да пушиш колкото се може по-малко цигари на ден за да може организма ти да свикне с приема на малка доза никотин. След това отказването става доста лесно. Казвам ти от личен опит.

Много е лесно аз ги спирам на всеки 10 минути
    хах,ако имаш желание можеш да ги спреш,но аз нямам,и не мисля.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Не пуша от месец и нещо (тук изключвам оливанките на рождени дни, по- специално един, където като понапреднах с мат'риала последния път, прицапах 1- 2 от нечия кутия... ). Просто трябва да решиш, че си готова. Разсейвай се, не се събирай с пушачи (! мн важно, като ти димят 20 човека на главата ти се пуши страшно много и всичко отива на вятъра) и избягвай пиянски заливки- не е добре, почваш отначало всичко. Първите 1- 2 седмици е мн шит, но после ти е все тая и въобще не ти се пуши.

Усетиш ли, че ти се пуши, започни да правиш нещо с ръцете си- рисувай, драскай си. Ако не те успокоява- пий/ яж нещо.

Аз дъвча дъвки

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Цигари

Цитирай Първоначално написано от freegirl93
    Хора искам да попитам някой спирал ли е цигарите защото аз от 3 дена не пуша и ми е много трудно.Ако някои ги е спрял да каже след колко време се свиква с това.
    истинската ФИЗИЧЕСКА абстиненция е на никотина е толкова 2-5 дни!

останалото е ПСИХИЧЕСКА зависимост!!!

навивка!!!!
    мерак,
    и ГНЯВ / ИНАТ
    да наплюеш пиклите,
    които сега се гаврят с теб...

след третия ден тъпата кутия с цигари е само СТЕРЕОТИП, навик, ритуал...можеж без нея...дори това "можене" да е от злоба и ГНЯВ....

Супер фен Аватара на spopi
    Цитирай Първоначално написано от producenta
    На пушачите се обнразуват катранни натрупвания в белия дроб,което го втвърдява и започва да отделя секрет който води до пневмония и други болести.За да се изчисти един пушач са необходими 13г най-малко.

Майко много бе Хубаво че не пуша \/

До колкото знам трябва воля и то голяма

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Вземете се откажете от тоя гаден навик...
    Много от моите приятели станаха пушачи още от 11-12-13 год. възраст...големи газари, НЯМА ЩО!
    Няма смисъл да давате пари за отрова.Аз не пуша и сега много се гордея с това...

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от producenta
    За да се изчисти един пушач са необходими 13г най-малко.
    Зависи от колко време е пушил;колко пуши на ден и какви цигари(дали са по-силни или не..).

Силна воля ти трябва - човече.. Успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

==

Ами аз лично сам пушач от 5 години сега сам на 20 пуша по 2 кутии на ден като седна да се напивам пуша и по 5-6,чак ми е жал за парите който давам за цигари но ми е хубаво да пуша пробвал сам да ги спра с воля(която имам) но не искам да ги спирам. преди 3 години последно сам ги спирам за бас от 2 лева за 1 месец :Д

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Re: ==

Цитирай Първоначално написано от Jumper
    преди 3 години последно сам ги спирам за бас от 2 лева за 1 месец :Д
    ..е само за 2 лв. ли

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    ..е само за 2 лв. ли
    М да... не е заради 2-та лева а за баса....аз никога не губя бас :Д

Мега фен Аватара на L0ST

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    ..е само за 2 лв. ли
    М да... не е заради 2-та лева а за баса....аз никога не губя бас :Д
    Хващаме ли бас, че не можеш да ги спреш за 10 години? Ако ги спреш ти пращам 100 х 2лв

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    и аз искам да ги спра..ама така ми се пуши,че чак сълзите ми започват да текат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си