- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- плссс хелпп мее
моля ви се помогнете ми трябва ми доклад ПО ИСТОРИЯ за славяните във великото преслиние на народие![]()
![]()
мн ви се моля помогнете трябва за днес до 22 часа поне ако го има плсс помощ ПЛС[/i]
Имаш достатъчно време и интернет. Какво ти пречи да направиш един доклад за три часа?
Първоначално написано от babatigosho
Хора моля ви тая по математика иска да реша стр 42,43,44,45,46,47 от учебната тетрадка \номер две\ ако някой ги има и има скенер да миги прати на pikadama@abv.bg или просто да ми ги каже аз почвам да решавам ама не знам дали ше ми стигне времето мола виииииииии!
проблемът е че никога до са не сам правила такова нещо просто даскалката бе6е мн ядосана идва и вика еди си кои тва еди ски онваа и еми ние кат не сме праили доклади до саа вобще мн тъпооо ии оффффффф плсс помощПървоначално написано от theImmoral
Как се пише докладПървоначално написано от anik1t
Айде, почвай, че ти свършва времето!
Успех.
MII OK KAK SA PI6E DOKLAD PRIMERNO DA SI DRAPAN INFO OT NEKOLKO RAZLI4NI MESTA I DA GO DAM NA DASKALKATA :d KAK NZZZzПървоначално написано от theImmoral
Хем го каза, хем казваш НЗЗЗЗЗ.
Имаш информация навсякъде. Потърси в нета, отвори си учебника и напиши доклад. Става за половин час.