.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

малко помощ :))))

абе все се чудя напоследък как като някоя момиче ми хареса и стои някаде околко мене примерно в двора на училището да се запозная с нея така де да я заговоря се сещам само за някви изтъркани раоботи и затуй нищо не съм пробвал някой ако има опит да сподели

Купи и близалка и и я дай вместо цвете... Абе хора, що за въпроси Отиваш и и казваш "Здравей. Аз съм чичо Тошко. Приятно ми е"

А и като глевам това, което си писъл "като някоя момиче ми хареса" ти плейбой ли ще ставаш
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

да е лек ще й кажа как са казвам и тя ще ми каже мен ко ма ебе ай нмз ... точно тъй става да знаеш

ако пушиш , поискай и запалка за др не се сещам
    FUCKтически не ме интересува

да ама аз не пуша ама въпреки тва пак може да са пробва ама пак нищо няма да стане ще ми даде ще я върна и тва е :Д

Супер фен Аватара на radeberger
    Ако момичето има някакъв интерес към теб би трябвало да продължите разговора като се запознаете , а не да ти отвърне както по горе каза .

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако не ти идва отвътре завързването на разговор, тук няма как да те научим. Най много да ти кажем още няколко "изтъркани фрази".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

изкопай от някоя мацка телефона й иии може да почнеш да и пишеш смси.. евентуално ако така не те устройва направо да пратиш един анонимен смс със скайпа ти и да кажеш, че тоя ти е метнал око и иска да те чуе. Явно си срамежлив..
    What if.. ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    изкопай от някоя мацка телефона й иии може да почнеш да и пишеш смси.. евентуално ако така не те устройва направо да пратиш един анонимен смс със скайпа ти и да кажеш, че тоя ти е метнал око и иска да те чуе. Явно си срамежлив..
    Ей това е голяма глупост, да ме извиняваш. Само 10-12 годишни биха се хванали. Не знам ти как би реагирал, но аз лично не бих била впечатлена от анонимни смс-и, да не говорим, че директно бих казала на нахалника да ме остави намира.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    Ей това е голяма глупост, да ме извиняваш. Само 10-12 годишни биха се хванали. Не знам ти как би реагирал, но аз лично не бих била впечатлена от анонимни смс-и, да не говорим, че директно бих казала на нахалника да ме остави намира.
    Еми извинявам те ама кво друго да му кажа след като го е срам да ходи да й каже едно здрасти поне?

Щом не му идва от вътре за разговор да завърже .. като се засекат някъде може да се усмихне и да каже едно здрасти. Пък може да го повтори .. и вече от реакцията й зависи дали на нея той й е приятен..
    What if.. ?

Най-лесно можеш да се запознаеш с някое момиче чрез общи приятели/познати/съученици. Като харесаш едно момиче, ако познаваш някой от приятелите й или компанията й отиваш да поговориш за нещо с него и така се запознаваш. Ако се знаеш с момичето само по име, физиономия или скайп/фейсбук започни да я поздравяваш и постепенно завържи разговор, усмихвай й се или дори й намигни ако искаш.. Също би могъл да й дадеш път на входа в училище/автобус и да подхвърлиш някаква закачка.. примерно..

Не съм момче, но ти казвам от личен опит как са се запознавали момчета с мен.. :]

Успех и дано съм била полезна.. :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си