- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Nakadah
1. Идиот е много комерсиална дума... В днешно време няма никакъв смисъл... Всеки е двуличен... въпроса е дали си го признаваш или се заблуждаваш...Първоначално написано от Lancelot
2.Не и в близките няколко стотин години.. Може би хиляди... Всяка нация се мисли за най-добра и пренебрегва другите.. Но факта е че всяка нация има лоши и добри черти, и точно пренебрегването е проблема... Смятам че сме глупави, или по точно наивни, защото не можеш да пращаш космонавти на марс(Поредния фал на Обама), а в същото време да не си разучил собствената си планета.. 2/3 от Планетата ни е вода... Кой знае какво има под тази вода? Знаеш ли че по статистика само 40% от Канада е била разучена... Това е 2-рата по големина страна в света... Ами ако Йети не е мит? Ами ако точно то живее в северните територии на Канада? Никой не може да го каже... Трябва да си премериме стъпките, а не да се явяваме по телевизията и да се правиме на велики(Бойко!)
3. Нямам любима песен... Всяка песен ми утъпява след известно време...
4. НЕ, не вярвам... Според мене "БОГ" е създаден от хората а не обратното. Според мене хората имат нужда да вярват че не те си определят живота и че има по върховна сила, сила която ги напътства и им дава сили...
5. Не съм по цитатите...
6. Страх ме е от всякъкви влечуги: Гущери, змии, крокодили, алигатори и тн...
7. Смятам че смърта е нещо прекрастно.. И не от лична гледна точка, ами от гледна точка на човечеството... Смятам че нашата планета е пренаселена и че няма къкаква финансова криза... Просто има повече хора от колкото работни места... Смятам че е време да имаме 3-та световна Война... След 1 война човечеството прогресира с бърза скорост... докато сега ние от добре ставаме на зле...
Не знам за какво говориш, но ако си тука да се заяждаш и/или да се правиш на велик ще те помоля да напуснеш..Първоначално написано от plmn
знаеш за какво говоря много добре, и въпроса ми остава - защо се държеше гадно с другите потребители и обиждаше? да напусна - няма. ако всеки задаващ неудобни въпроси напусне, стола от горещ не става ли удобен? ; )Първоначално написано от Nakadah
Между неудобни и глупави въпроси има огромна разлика...
Първоначално написано от Nakadah
просто и ясно - защо се държеше като задник с потребителите и обиждаше нарад със старата си регистрация? даже дали не беше баннат? а? отговори на глупавият ми въпрос, моля.
![]()
Ходи питай човека който търсиш бе...
Нека аз да ти задам въпрос!
Защо обра BMO Niagara Falls, ON?
Още 1 въпросче... Мислиш ли, че контрол чрез страх, може да направи хората по-добри? В чисто битиен план.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Какво имаш предив? Като комунизм?Първоначално написано от Lancelot
Спомена, че слушаш всякаква музика? А чалга? Какво е мнението ти за този изключителен жанр?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нямам проблем да слушам нещо от сорта на:Първоначално написано от LadyDi
http://www.youtube.com/watch?v=yOkSYy_ujy0
Защото е ритмично някво
Но имам проблеми с Азисили Милко...
Като цяло мисля че не е толкова лош този жанр... Вярно е пълен с курвички които са спали с когото трябва, но...
Моля те, изпиши ми името на песента, че съм на работа и тия сайтове са ми филтрирани.Първоначално написано от Nakadah
Maria - Moite Zadrujki produced by COSTI.RO
Ами не точно, но предполагам е подобно. Представи си, че съществува някаква висша инстанция, която наказва със смърт за всяко провинение. Било то тежко или леко. Хората ще започнат да се страхуват от това наказание, и ще станат "по-добри" в начина си на живот. Какво е мнението ти за такова подобряване на света? Редно ли е ?Първоначално написано от Nakadah
Извинявай, ако въпросът ми е много шантав.
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Първоначално написано от SixthSense
Със смърт за открадната дъвка?Първоначално написано от Lancelot
Това ми се струва леко казано глупаво... + ти не мислиш за consequences като извършваш дадено нещо а след това... когато те спипат...
Също така си имаме и религия... След смърта определят дали отиваш в Рая или Ада... Аз лично не вярвам в такива простутии, но има доста хора които вярват... Повечето престъпници се молят на господ по 1321 пъти на ден...
Страха е полезен да манипулираш някой за кратко време.. Но стане ли дума за long period то тогава страха не е оръжие вече...
Казвай и за двата типаПървоначално написано от Nakadah
А няма ли мацка коята да е красива и с готин характер и интереси?
Доколкото разбрах си навит да бъдеш модератор.
Защо искаш това?От много свободно време,за да помагаш повече на форума,за да се правиш на голямата работа?Първоначално написано от Nakadah
Коя държава искаш да посетиш(от тези които не си бил досега)?
От държавите в които си посещавал,коя ти е направила най-добро впечатление(за държанието и културата на хората,улички,архитектура и т.н.)?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Е па в последните години избора от момичета драстично намаля та нз..
За характер... LadyDi ми се струва че е готин човек...
BlackyBerry е готин човек също...(Няма да и издавам старите никове)
Ками(mmkamm) също има много готин характер..
За визия... не мога да си вадя заключенията от няколко снимки...
За мод... То това какво аз искам, и какво ще стане са 2 различни неща... Не аз определям правилата...
АКО стана ще съм полезен като цяло с това че живея в различна часова зона.. и докато др-те модове спът.. аз ще мога да дежура... Също така забелязъл съм че има раздели където модовете въобще не влизат.. И ако не ги репортираш темите, те дори няма и да влезнат...
Фън Фън и Пак Фън се превръща на кофа и тн... Абе нз...![]()
Да се права на голяма работа? С правата идват и задълженията... Да се правиш на важен можеш докато си никой.. после нещата се променят...
Искам да отида в Египет, Искам да отида в Перу, искам да отида в Южна Африка, Искам да отида в Китай, искам да отида в Япония(Tokyo), искам да отида в Сингапур, Искам да отида в Малаизия
В Испания хората са най-добросърдечни... В Париж имаше много какво да се види... Но Виена ми хареса много повече.... Някси беше по зеленичко и не беше толкова пренаселено... Милано много ми хареса като град.... особено как всички в центъра карат само скутери...за 3 часа седене пред 1 от главните кръстовища видях 1 Порше 1 Ламбо... и всичко др скутери...
![]()
Въпреки че всички ми казваха че Венеция смърди.... На мене не само че не ми смърдеше, ма и ми се стори супер евтино... Поне пицата беше евтина и хубава... а в Billa Nestea беше 2 пъти по евтин от колкото в някой супер в др град![]()
Тренирал ли си/ следил ли си някакъв спорт?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
В Египет е прекрасно.
Един мой любим въпрос:
Ако имаш възможност да избираш, къде би отишъл - назад във времето или напред в бъдещето и защо?
Любим исторически период?
На майка ми бащата(бог да го прости) е бил Тренер на Националния отбор по Ски на БГ(Когато майка ми е била малка) После майка ми е била състезателка по ски... Та наще смятаха че ще ставам и аз състезател... ДА АМА НЕ... Като бях на 12 се качих на Snowboard и от тогава не съм слизал... До 11 клас тренирах, после се отказах, защото в спорта винаги си прееб*н...
Сега това е само хоби...
Бих отишъл в бъдещето... Много е просто... Ако можеш да пътуваш във времето то ако се върнеш назаде дори нищо да не правиш ще промениш бъдещето(Настоящето)... Ако отиде в миналото 100% ще видя неща които не трябва да виждам и живота ще ми е тъп, защото аз не съм от това време...Първоначално написано от LadyDi
Ако отиде в бъдещето мога да седа и после да се върна без да променям настоящето... Аз съм любопитен човек и бих искал да видя бъдещето... Ест не бих искал да видя моето защото смятам че човек сам си изиграва картите и ако си видя бъдещето то аз ще си промена хода и от там цялата работа може да отиде на боклука... Бих отишил 3000-4000 години напреде... Искам да видя какви технологии имат... Какво са разбрали за Слънчевата Система... Дали са изследвали всяка 1 точка от земята... Дали хората са се променили(станали са по-лоши или по-добри)... Дали паричната единица се е разкарала(Аз, човека който иска да купува/продава акции, с ръка на сърцето казвам че ПАРИТЕ ни спират развитието... Вече сме на по-високо ниво и трябва да намериме заместител...) Кои нации са останали на земята(Китайци вероятно) и кои са изчезнали... Какви нови животни има и кои са изчезнали.. И тн... Мога да говора с дни по такива интересни теми...
"Любим исторически период?"
Какво имаш предвид? Като Ера? Като част от Историята на Държава? Като част от Историята на човечеството? Може ли малко да се обосновиш моля?
Благодаря
Може да не съм си задала въпроса добре.
Имах предвид примерно - Древна Гърция, Средновековие, Ренесанс... такива периодиКато част от историята на човечеството.
Но ако ти е по-интересна част от историята на дадена държава, също може да споделиш.
Абе с тея периоди не съм на ти... Но старо-Гръцката митология(Ако не спада в тази тема, моля да бъда извинен) ми е много интересна...
Я и аз да поразпитам малко...
- Пиеш ли?
- Пушиш ли?
- Как се държат местните с теб? Дискриминират ли те по някакъв начин? Държат ли се с теб като с "тъмен балкански субект"?
- По умни ли са канадците от американците или са същата работа?
Айде стига за сега. Съжалявам ако някой от въпросите се повтаря.
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
- Не пуша
- Рядко пия
- "Местините" са polite, дори да не ме харесват не го показват... с индииците не се трая...
-НЕ са по-умни