- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Kak да си увелича нета и да си подобря рама
сега ще ви покажа два лесни трика
1 во- как да си увелича нета--http://vbox7.com/play:41afeff7&al=1&vid=
Taka гледате внимателно клипа и правите стъпка по стъпка след като сте готови рестартирате компа и готово при мене се получи направих го преди два дена преди теглих с 2/3 мб а сега 6/7 мб от замунда песни от рода хаус от чужди саитове се теглят с 1 мб а някои дори с 700/600 кб а преди едва с 100 кб
2- оптимизация на рама-дърпате дирекс 10 или 11 инсталирате рестартирате , след това отивате в саита калдата и търсите програма tweakram четете внимателно описанието на програмата инсталирате и готово и при мене това подеиства особено на моята седмица сега нито една игра не ми забива или сече всичко отваря бързо дори и страниците с интернет еклплорер и това с нета по горе нее само за 1 ден а винаги така си остава
При мен няма разлика тегля си с 1 и съща скорост! А това за рам-а не съм го пробвал
!
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
не можеш със софтуер да създадеш още една плочка рам в компютъра ти... приеми програмата като някакъв accelerator който просто подобрява функциите на паметта по някакъв начин.. улеснява компютъра един вид.. не може да ти увеличи рам паметта някаква програма
What if.. ?