.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

"Свръхестествено" (SUPERNATURAL) сезон 6 ?

хей първоо здрастии на всички... :P един въпрос към тези , които са гледали сериала "Свръхестествено" ...Дали ще имаа и шести сезон..някой знае лии....защото 5 ти сезон завърши мн гадно но и в крайна сметка Сам оцеля някък си и така създателите на сериала сякаш си оставиха отворена вратичкаа.. четах уж на едно място на англииски там че Джаред и Дженсън са се записали за 6 ти сезон но нищо друго не се казва...леле хораа даноо да има още сезонии...тозии сериал е единственият , който толковаа да ми е харесал и да гледам с такъв интерес

айдее кажете вие сега какво мислитее ? Дали ще има продължение и ще разберем ли какво всъщност се е случило със Сам в Ада ..как е успял да се измъкне...и какво ще се случи ако се срещне с Дийн ..

pz за всички фенове с песничката от последния епизод на 5ти сезон в началото дето почва : Kansas - Carry On My Wayward Son

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Да, ще има.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

...ама ще започне чак през септември
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!
    hardcore is my way of life,
    hardcore till the day I die!

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Ще има, за жалост

Ще Има !!! Официално е потвърдено !

то отдавна се знаеше че ще има 6 ти сезон )) даже някаде четох как ще се разиве действието в 6 сезон някви спойлери че историята прескача няколко години и дават как Сами продължава с ловните действия а Дийн се е задомил с Лиса и Бен и някви такива поразрови се малко из нета и ще намериш и ти даже в имдб пиши супернатурал и там ще намериш много интересна информация за сериала а 6 ти сезон си излиза както всички други сериали септември месец а сега е време да си дръпнем всички сезони и да ги изгледаме пак )))
    П.С. давай Кастиел ^^

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ще има и се надявам да не развалят цялата история с ненужно разтягане на локуми.
    А някой да знае дали режисьорският състав ще е същия, защото преди четох, че Kripke не иска да прави повече от 5 сезона.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

е аз пък четох точно обратното че имал още много идеи и че не искал да приключва с 5 сезона само .. нз ще видим как ще се развият нещата

At the beginning of Supernatural, I had a five year plan, and, with some notable exceptions, I've stuck with that. And so, now that I've come this far, I feel I gotta take it the rest of the way home. Yes, this season, we are going to wrap up this storyline. We're not going to stretch it out into Season 6, or otherwise dilute it. We're going to make sure it's told with a bang. This chapter is over, but that's not to say another chapter won't begin. If we returned for Season 6, we would commence a new epic storyline.
    Това е цитат на Крипке от септември миналата година.

Ще има. Супер кеф, 5-ти свърши с отворен край, над който все още размишлявам.
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Ооо,ще има Чакаме,чакамеее
    BTW,тва на края Сам ли беше или Луцифер според вас?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Сам беше, защото Луцифер няма как да излезе от килията си.

Дайте някой спойлер

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Ооо,ще има Чакаме,чакамеее
    BTW,тва на края Сам ли беше или Луцифер според вас?
    Определено Луцифер, доколкото знам електричествтото не реагира така на появата на Сам :Р

Би реагирало така на литрите демонска кръв, които Сам изпи за схватката с Луцифер пък и не знаем какво още му се е случило по пътя на връщане. Както вече казах Луцифер няма как да излезе от "килията" си без чупенето на оковите и там всички чудесии от 4-ти сезон. Пък и Крипке каза, че тази история е вече приключила, т.е няма да се занимава повече с Апокалипсиса и Луцифер.
    Очаквайте неочакваното.

Е,добре де...Луцифер като не може,как как ще може
    Diamonds,Mexico,Tequila

Отдавна се знае , че 6ти сезон излиза през Септември тази година .. До колкото разбрах , ще има повече моменти в който ще ни се спира дъха... Както сте забелязали , желанието на Сам се изпълни '' Дийн да е жив и да живее с Лиса и Бен, а Сам да се завърне ако успее да победи Луцифер '' Дано 6ти сезон не е последен.. Това е единствения сериал , който мога да гледам винаги и да ми е интересен всякъш го гледам за първи път !

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Искам шести сезооон и Дженсън за мен ;д
    Очаквам го с нетърпение <3

Re: "Свръхестествено" (SUPERNATURAL) сезон 6 ?

Цитирай Първоначално написано от diwanence
    хей първоо здрастии на всички... :P един въпрос към тези , които са гледали сериала "Свръхестествено" ...Дали ще имаа и шести сезон..някой знае лии....защото 5 ти сезон завърши мн гадно но и в крайна сметка Сам оцеля някък си и така създателите на сериала сякаш си оставиха отворена вратичкаа.. четах уж на едно място на англииски там че Джаред и Дженсън са се записали за 6 ти сезон но нищо друго не се казва...леле хораа даноо да има още сезонии...тозии сериал е единственият , който толковаа да ми е харесал и да гледам с такъв интерес

айдее кажете вие сега какво мислитее ? Дали ще има продължение и ще разберем ли какво всъщност се е случило със Сам в Ада ..как е успял да се измъкне...и какво ще се случи ако се срещне с Дийн ..

pz за всички фенове с песничката от последния епизод на 5ти сезон в началото дето почва : Kansas - Carry On My Wayward Son

мерси мерси многоооо (поздрава) песента не съм спряла да я слушам близо 2 месеца ;дд обожавам го тоя сериал незнам как ще дочакам 6ти сезон дано да не е последен
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Шести сезон пристига на 24ти септември Засега знам само, че един или два епизода ще ги режисира Дженсън и ще се появи някакъв Крисчън, братовчед на братята.
    Абе много ми пука, искам си Миша Колинс.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Изглежда ще да е интересно . .

Повече от фен Аватара на SorrowNeverDies
    Цитирай Първоначално написано от SoSerious
    ...
    П.С. давай Кастиел ^^
    GO CASTIEL, GO!

Инaче чух, че са подписали и за 7 сезон, но не се знае дали ще има (сори ако някой го е казал, не ми се четат другите мнения xD)
    • Your heart's a mess. You won't admit to it. It makes no sense...

• But I'm desperate to connect. And you, you can't live like this...

• http://fuckyouibringchaos.tumblr.com/

7 е ясен,аз за 8 съм притеснена
    Diamonds,Mexico,Tequila

Btw: От къде мога да си дръпна 1ви сезон?? В замунда намирам само 5ти и няколко отделни епизода!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от MooDy
    Btw: От къде мога да си дръпна 1ви сезон?? В замунда намирам само 5ти и няколко отделни епизода!
    http://zamunda.net/details.php?id=181990&hit=1
    Толкова си и търсил.

А тия сценаристите им изредиха цялата рода. Трябваше тоя сезон да е последен и Сам да не се съживява, за да има поне малко правдоподобен край.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си