- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разбирате ли се със съседите си?
Що годе ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не познавам 90% от съседите си,но не ми и трябва.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
На здрасти и чао съм с тях.. не ми трябва повече.![]()
Вафла..
В моя вход сме доста малко хора. Само с една приятелка на майка ми се поздравяваме. Некви бабки постоянно ми викат и то за глупости..... другите не ги познавам, ама не ми и трябва.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
охх.. Че то, мойте съседи, са все овдовели бабички-клюкарки!Само се поздравяваме и толкоз. Ама какви проблеми са ми правили
с кого, къде, защо, как съм била
![]()
![]()
I hate THEM, they hate ME! - СООL
![]()
*сън*
Амиии горе долу...заради нас самите се налага да се разбираме с откачените, обратните, полуделите, остарелите ни съседи. Веднъж се скарахме с една бабичка и тя, за да си отмъсти идваше да звъни на вратата посред нощите в продължение на 1 месец![]()
Изобщо не ме интересуват всъщност, май много-много не ме долюбват, но какво да се прави ..
Поздравяваме се с почти всички, освен с тия дето живеят над мен - правят прекалено шумен секс всяка вечер и ме изкарват извън нерви![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
He![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Със съседката от 3-ч етаж се имаме доста, с бабата и сина й под нас- не чак толкова, но се знаем...имаше едно семейство с/у нас, с които баба беше много близка, но те се изнесоха, а тя почина и така...Малко носталгия ме обзема като се сетя за тях.
Аааа сега се сетих и за т'ва как бабата от първия етаж беше казала на мама преди години, че събираме боклуци покрай кофите и си правим къща под балкона й...не че не беше вярно, ама мама ми се скара и оттогава тая не особено топли чувства към съседката.![]()
![]()
Аз не ..
Всички клюкарки от квартала живеят в моя вход.![]()
Nice, а??![]()
Ние сме отскоро във блока, тей че съм на здравей и здрасти само..
Ми с почти всички да, ама тея дето са над и под нас са ужасни истерични откачалки, селенията е пълна (изтърсват си мизерните черги или върху главата ти или върху чистито пране)![]()
![]()
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Да, с по- голямата част поне![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
мне![]()
Разбираме се,особено с тези на моя етаж-до нас е младо семейство,а срещу нас момче малко по-голямо от мен.. даже сме се събирали заедно ако някой прави купон![]()
хах, само така си мислиш...Първоначално написано от gLoRiToO
иначе аз не се разбирам,те като ми надуят някви пиански чалгии ужс, ама аз им връщам с здрав рок и хардкор, като надуя домашното кино и онея пощуряват,, к'васъм гадна![]()
понякога ми правят проблеми за музиката,но иначе се разбираме
На моя етаж има 4 апартамента, но само нашият и още един са пълни постоянно и с тях се разбираме. Но има един, в който явно временно идват някакви идиоти и като почнат да правят купони точно, когато най-много ми се спи, хич не се разбираме и се налага да викамИначи от другите етажи като правят ремонти също се ядосвам
![]()