- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За бръсненето...
Няма кой знае какво да станеПървоначално написано от Fortkn0x
Купувам си по 2 еднакви бръсначки, 1 за тяло и 1 за лице по принцип, но са еднакви, така че която взема тази. Не виждам нищо страшно![]()
Първоначално написано от juveteam
Тогава като горили, сега като голи охлюви...Първоначално написано от babatigosho
![]()
лице,крака,мишници и приятелчето ми![]()
Kristiyana
[quote="elvenqueen"][quote="babatigosho"]По-добре като голи охлюви,отколкото като горилиПървоначално написано от Fortkn0x
и айде стига си писал,като не ти оттърва темата,изобщо не я посещавай
![]()
Годзила е динозавър, идиот!Първоначално написано от FamauseBaby
![]()
![]()
Все едно гущер с косми...
Ох...
Не, не, не...
![]()
all day... all night... what the fuck?!
начи ако се вгледаш в close-up-ите, ще видиш малки наченки на свински брадички ... ако ти е трудно, питай Жан Рено![]()
Е за него Годзила и Кинг Конг явно са брачедиПървоначално написано от ScarletBite
![]()
По-добре като голи охлюви,отколкото като горилиПървоначално написано от Fortkn0x
и айде стига си писал,като не ти оттърва темата,изобщо не я посещавай
[/quote]
Я, вземи се гръмни! Ще си пиша, колкото си искам! На теб като не ти отърва мнението ми, никой не те кара да четеш! И съм момиче!
Слабо ни вълнува кво си и дори Джерард Бътлър (като Атила) няма да те спаси. Аре стига се газира.![]()
Я, вземи се гръмни! Ще си пиша, колкото си искам! На теб като не ти отърва мнението ми, никой не те кара да четеш! И съм момиче![/quote]Първоначално написано от elvenqueen
Абе я се успокойте малко бе! Като си момиче какво по-точно търсиш в мъжка анкета за бръсненето??
Айде потните топки не се заяждай!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Вече почна да ставаш банален тва не ти е кофатаПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от dAimIk0z
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Абе я се успокойте малко бе! Като си момиче какво по-точно търсиш в мъжка анкета за бръсненето??Първоначално написано от fear4o
Айде потните топки не се заяждай![/quote]
Аф, аф! Изразявам мнението си, колко е гейско някой МЪЖ (за каквито вие се пишете) да си бръсне краката... и не само. Пък аз съм си спокойна и ако искам ще се заяждам, защото и ти го правиш!
Гейско може да е поведението, но не и обръснатите крака. Спортистите като си ги бръснат и те ли са гейове?
И за да си спокойна ще те информирам, че аз НЕ бръсна моите (нито ръцете, нито гърдите).
там беше скучно... А и тука темите са още повече...Първоначално написано от vaseto0o
Няма ли вече бременни бе да го ева... Никой ли не прави секс
Иначе какво може да бръсна... Брада,мишници и от време на време долния етаж
Станислава
Лицето(по точно само мустака щото другаде нямам)
краката не щото не си личат и ръцете също, а под мишниците нямам още, и на корема и гърба нямам, долу с кола маска![]()
Много спортисти са гейове, не схванах аргумента тиПървоначално написано от Grudi_SeXa
И "гейско" женствено ли трябва да ознава?
И стига спорихте де, хора, едни харесват космати, други обезкосмени мъже!![]()
Искаш ли да те запозная с някой от тези спортисти "гейове" с бръснати крака и ръце и да му го кажеш в лицетоПървоначално написано от FilmiranM
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ти тъп ли си?Първоначално написано от vaseto0o
Той не каза, че всички спортисти са гейове, но има спортисти, които са!
Това, че някой е мъжествен не значи, че задължително е хетеро.
Не знам колко спортисти са гейове, но повечето от тях са правили секс с толкова жени, колкото не са влизали в тийнпроблем, откак го има.![]()