- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За бръсненето...
elvenqueen всички спортисти до един си бръснат краката преди съзтезание! Това да не би да означава, че всичките са педали?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Ами нз борците всички си бръснат краката шот малко неприятно другия да те бара за космарлаците ама и тва е кирия увиваш краката си около главата му и космите сами ше го удушат, като прибавим и миризмата на 10 дневна пот![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Първоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
Не говорех само за борците!
С футболистите, баскетболистите, волейболистите, хандбалистите, бейзболистите и т.н. е така също!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Еми не всички от тях си бръснат краката... Но колоездачите задължително ги бръснат защото като им се изпотят и ако имат косми започват да събират пясък и става мн кофти![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Аз съм останал с впечатлението, че на плажа абсолютно всички си обезкосмяват тялото(мъжете и момчетата)-само 1 от 20 сигурно не е обезкосмен-но тийновете на моята възраст горе долу, всички се обезкосмяват и не са гейове-дори момичетата повече ги кефи така-от нашия клас, а и не само- сигурно 90% от нащо даскало го правят-знам, че не е нормално, но сега това е “модата“ както се казва,а за спортистите е съвсем нормално
Това ме разбиПървоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
браво vase![]()
![]()
лице, мишници.. и долу![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
мишници и "долу"
а и лице момче съм
а и между другото депилирах си краката до колене много е грозно не ми харесва повече си харесвам "вълната"сега ще видя как ще станат тия косми от 1бръснене дано не е пълна трагедия
![]()
лице, мишници, метрото.
краката така и не съм се хванал, но ми се иска поне да ги подстрижа, че лятото дори тен не мога да хвана от тая вълна![]()