- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- помогнетее за есе..за днескаа :(
Точно пък аз да завиждам!?
За ваше сведение .. и аз уча в Езикова гимназия и много добре знам на какво ниво трябва да е един ученик. Вашето определено не е за там.
И научи най-накрая какво е "село" ..
Момиче! Варна е изключително мръсен "град" ,в който говорят мЙеко. Като отида там ми се доповръща и от морето, защото е толкова мръсен плажа, че няма накъде повече.Първоначално написано от MissChocolate
Селце си е.. какво да ти кажа? И е пълно с кифли като теб.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Е,перфектно,миличка. Явно не ти се повръща от самия град,а от собствената ти миризма,което е напълно нормално.Първоначално написано от elito0o0o0
TAKE A LIFE!
Все едно някога си имала възможност да пътуваш..
Аа ии тяя можее да си е написалаа Варнаа,защотоо я е срамм отт селцетооПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
И MissChocolate нее сее занимавай с насс,защотоо сии никакваа сравнение с нас ии не нии учии какво да правим и как да го правим..съветче от мене и го запомни,защотоо можее да пострадаш такаа с тази твоя голяма уста и с твоето правене на многоо голяма работаа..нее сее правии на всезнаеща пред непознатии ...
За какво говорим?
Точно,защото сте ми "непознати" .. няма как да си изпатя![]()
И.. май се опитваш да римуваш,но не ти се получава.![]()
![]()
За разлика от теб се къпя в банята със сапун и шампоан, а не в мръсното море.
+ това се грижа за себе си като използвам парфюми, но ти може да не си чувала.Не е нужно да казваш, че ти се повръща от миризмата ти.
Пътувала съм не 1 път до морето. А ти в коя циганска махала казваш, че живееш?
![]()
Аа да.. сорка, но имам домашно да пиша за утре и е най-добре да си го напиша. Прекалено много внимание обърнах на малоумното ти държание.![]()
пфф изобщо не се опитвам да римувам...това е самоо съвет ии налии знаеш истинатаа болии ..Първоначално написано от MissChocolate
![]()
Ели,ако приятелката ти беше толкова умна.. щеше да се защитава сама,а ти щеше да си пишеш домашното като доброто и кротко момиче, за което попринцип се представяш.
Любче, мила .. да,наистина,истината боли. Но е хубаво отвреме- навреме да посещаваш фитнеса.![]()
Та коя викаш си ти, че ми стана интересно?![]()
Интересно ли ти стана?
Няма да задоволя любопитството ти..
[quote="MissChocolate"]Ели,ако приятелката ти беше толкова умна.. щеше да се защитава сама,а ти щеше да си пишеш домашното като доброто и кротко момиче, за което попринцип се представяш.
Любче, мила .. да,наистина,истината боли. Но е хубаво отвреме- навреме да посещаваш фитнеса.[/quote
Офф толковаа сии простаа че...нее разбра лии нещоо..илии тии не разбирашш от думаа НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С МЕНЕЕ И ЕЛИИ БЕЕ ТЪПАА КУРВОО ЗАЩОТОО МНОГОО ПОЧНА ДА МЕЕ НЕРВИШ И НЕ МИИ СЕЕ ПРАВИИ НАА СУПЕР УМНАА ТЪПАА ПАЧАА..АЙДЕЕ ЧАОО чее мии губиш времето...
Обиди се ..
Знаех си,че имаш комплекси,свързани със свинската ти маса.![]()
Чао!![]()
Нищо не искам да ми задоволяваш!Първоначално написано от MissChocolate
![]()
Много лесно мога да разбера коя си, само че като ми кажеш ще ми спестиш време.
![]()
Разбери..
И после ми съобщи резултатите да видим.![]()
Не се дразнете с тая elito0o0o0 щото най мн бан да ви изкара . тя си знае че е тъпаа и ограничена!!! не заслужава![]()
26.05.10
Изобщо не съм се обидилаа...простоо не ми се занимаваа с такива катоо тебее където търсят внимание и се опитват да се докажатПървоначално написано от MissChocolate
![]()
ЧАОПървоначално написано от lubchetoo
![]()
"За такива като теб където търсят внимание"..
Това си беше чист български!
Ми.. чао,няма да ми липсваш особено. Пък и с приятелката ти в комбинка бяхте по-забавни.
Първоначално написано от sladk1KiFlA
amk933 не ти ли каза нещо на теб? Момиче, не аз съм тъпата и ограничената.
Виж се себе си, след това говори за другите.
![]()
Аз предлагам Александър да заключи темата, защото се напълни със селски спорове.![]()
Всее едноо пък тии щее ми липсваш особенооПървоначално написано от MissChocolate
![]()
какъв виц самоо
![]()
Ще си спомням за тебб
![]()
![]()
Аз предлагам първо някой да ти заключи устата,а след това темата.
Ммм даа яя заключват.. все ми ее едноо нолии написах товаа коетоо мии трябваше...Първоначално написано от MissChocolate
![]()
Заа тематаа, а за устатаа никой не можее
![]()
Отделен въпрос е,че само ти разбра какво написа.![]()
На мен ли?Първоначално написано от MissChocolate
Не знам кой даваше акъл до преди малко и започна да се заяжда. Айде, айде, нали чао ни каза? Трябва да се запътиш към хиксчето..
![]()
Любчето каза "чао".. аз само й отговорих.
Аз не съм се месила в чужди спорове,както ти направи,така че си прави сама изводите за изключително дългия си нос,който се вре навсякъде.