- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- помогнетее за есе..за днескаа :(
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
слушай кво въобще не ме е страх от тоя мод ( нз как е станал такъв) не си прави такива изводи
и НЯМА да мълча имам си мнение и го казвам! подмазвачка такава имаш си отношения с него не е мой проблем ясно ли ти е и тая дето трябва да баннат си ти щото се заяждаш с всеки 1000000 повече от мен![]()
айде
26.05.10
Емии и аз после отговорих.. и пак сее почнахаа спороветееПървоначално написано от MissChocolate
![]()
Айдее вечее чаоо
Първоначално написано от MissChocolate
Както казах - уважавам приятелите си. Не съм като теб.
Момиче, спри се най-накрая..
С човек като теб не мога да се разбера.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ти не е нужно да се разбираш с мен.Първоначално написано от elito0o0o0
Говорех с различен човек и дори той да ти е приятел .. какъв е смисълът да му се месиш? Щом смяташ,че Люба има мозък .. то по-добре я остави да го докаже.
Първоначално написано от sladk1KiFlA
![]()
Какви взаимоотношения бе момиче?
Ще ме разплачеш от смях. Видях, че днес се озърта в раздела и ти направи 2 пъти забележка. Реших, че може най-накрая да ти затвори плювалничето.
И на кого се подмазвам бе?
Дай ми ги тия 1000000 човека , с които съм се заяждала БЕЗПРИЧИННО.
Чакам..
Александринке ти ли си бе?Първоначално написано от MissChocolate
Айде спирам, спирам, че ми стана доста смешно, а имам домашни..
Не за друго, ами да се поуспокоя малко.
Чао Алекс (ако си ти де..
)
Алекс!?
Далеч си,скъпа..
Приятно писане и после може пак да поумуваш /на лично,за да не спамим/ коя съм.![]()
има..ти се заяждаш абсолютно с всеки. а на мене ми пращат предупреждениеПървоначално написано от elito0o0o0
ЗАЩО НА МЕНЕ????? каже на приятелчето ти да се прикрива по добре и нз кой идиот ще позволи 16годишен ***** да стане модератор!!!
![]()
![]()
26.05.10
^![]()
![]()
![]()
![]()
Ама ти наистина си малоумно същество. НЕ МИ СЕ ОБЯСНЯВАЙ! Чакам си тея 100000 човека, с които съм се заяждала, но да е било БЕЗПРИЧИННО и да съм се заяждала само аз с тях!![]()
![]()
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
за тебе винаги има причина. ако имаше анкета залагам над 50% ще са на моето мнение че се дразниш с всеки!!! всеки ти пречи и е кривамааа току виж "модератора " който вече ме набелязъл ме банне щото съм пуснала анкта
в тоя форум някои нямат правоо на мнение
![]()
26.05.10
Наистина си тъпа. Ще ми отнеме доста време да ти обясня като хората как седят нещата.Първоначално написано от sladk1KiFlA
Пък и не си заслужава, защото после няма да разбереш. Още си чакам за 100000 човека..
Когато ги подбереш ми пиши, но само тогава. Все пак не мога по цял ден да се занимавам с хора като теб, докато им обяснявам колко са малоумни всъщност.
![]()
Това да не знаеш какъв празник е 24 май и какво е направил Христо Ботев за родината си е не знам какво.. няма такава дума, която да опише простотията ти.
Чао!
АА тая тема е като хронология в скайп![]()
И забавното е,че като гледам,и двете след всеки пост си тръгвате...до следващия след 3-4 минути![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Темата се заключва.
Имбецилното кифле духнА таратора...![]()