- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- ВОЙНА Румъния България
http://www.erepublik.com/en/referrer/aspirina1912 регистрирайте се за да помогнете във войната с Румъния!!!
то хубаво да се прави бейбибум, ама нали ше ви дават по БНТ-то, кво повече?! Това се смята за спам, следователно директен бан![]()
Независимо от това ,че е спам не мисля ,че беше особено уместно изказването ти.. можеше вместо това да го репортнеш просто.. има правила да.. не ги е прочел да.. ама има и модератори! Ти модератор ли си, че даже му нареждаш да направи невъзможното.. тебе ти е писнало от спамовете мене пък ми омръзна да зяпам някой който явно се мисли за страшен като изпсува.Първоначално написано от SonataArctica
What if.. ?
Няма смисъл да се разправяте... ще го баннат рано или късно
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Леле.......![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Първоначално написано от SonataArctica
кой е нов бе!? Не ми казвай какво да си държа затворено защото си ми никакъв окей? Не ми е нужно да гледам темите за да видя спам защото се нагледах на спам постовете ти в който постоянно се заяждаш.
Виж сега.. аз се държа нормално очаквам същото и от тебе.. защото със заяждане и без разбиране и аз мога!
Ако мислиш ,че се заяждам с тебе понеже си метъл жестоко си се излъгал.И аз съм бил метал някога и то заклет ама сега слушам квото ми хареса защото ми писна да се ограничавам.
What if.. ?
Ся нека не обсъждаме кой е слушал химични елементи и кой музика.. Няма смисъл от това което става в момента..
Доста по-нов си от мен. Не ми гледай тоя акаунт. Заяждам се щот ми писна на някойи да им знае устата много.
Ха - ха. Изобщо не намесвам метЪл културата! Не се ограничавам. Слушам и рок. А съвсвем случайно в метъл културата има 23 под жанра. От които слушам 22. Нима е ограничаване!?
ПП - вече млъквам щот не ми трябват повече предупреждения.