- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ДО КОЛКО ВИ ПУСКАТ НАВЪН
Нямам вечерен час .. прибирам се , когато поискам , но гледам да е в нормалните часове , а не да се прибирам в 4 сутринта ..
23h. на15
11220_1
kolkoto iskam sam0o na6ite da znaqt kade sam![]()
![]()
m@#!
до 22.00, но откакто се преместихме в друг град почти не излизам.![]()
И аз съм така. С малката подробност, че когато бях с нашите искаха да знаят дали ще закъснявам, т.е дали ще се прибера преди или след 2. А условието беше, ако излезе нещо непредвидено и реша, че ще закъснявам, или че няма да се прибирам да им звънна да не се притесняват.Първоначално написано от Callisto
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Сега съм налко наказана /защото закъснях с 10 минути/
Иначе до 10, ако знаят къде съм. На 14 съм и съм от малък град .. то за 20 минути го обикалям ако вървя по бързо!Не знам защо имам вечерен час.. до по миналата година ме пускаха и до много по-късно
.
Аз също.Първоначално написано от reni7o0o
Животът е адът описан в Библията!
След като им написаха акт, 8 месеца ще се съобразявам със законите (докато стана на 18) Така че сега до към 10-11
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Когато съм на училище до 12, а иначе - нямам вечерен час.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
До когато си искам и 2 дни да не се прибера нищо нама да ме кажат-най-много да ме питат къде съм бил и толкоз![]()
до към 11
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Нямам вечерен час. Когато се прибера тогава .. ама майка ми трябвало да знае къде съм![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
до 8-9. Ако не се прибера до 9 почват да ми звънят. А когато бяхме на морето си седях до 1 през нощта (защото те заспиваха) и загубвах представа за времето и гледам по едно време баща ми идва по пижама да ме прибира
![]()
![]()
![]()
![]()
Десет и половина-11, попринцип бива, ама често закъснявам де..
До 8![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
До колкото си искам,но винаги след 23:00 ми правят проверка.В смисъл звънят ми да видят дали съм жив.![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Първоначално написано от mech0
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
преди бях до 20:00,сега вече ме пускат до 21:00,стига да съм пред блока..а лятото се надявам да ме пускат до 21:30-22:00..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
До колкото искам ... Стига да се приберем на сутринта жив![]()
До 12
Докато аз си реша,стига да знаят каде сум![]()
![]()
Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба
Първоначално написано от mim4ety_sara
и аз така
точен час нямамно самата аз гледам да си се прибера до към 22.00-22.30ч.,щото знам че майка ми е изморена и иска да си легне,ама не може да заспи докато не се прибера
а ако ще закъснея или няма да се прибирам и звъня,поне да не се притеснява
*добро детенце съм
*
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!