- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ДО КОЛКО ВИ ПУСКАТ НАВЪН
нямам вечерен час
Ми 10-11 иначе аз звънкам ако ще закъснея да не се притесняват.![]()
Не ми казват вечерен час,но са ми казали да не прекалявам![]()
![]()
Родителите ми винаги са ми имали доверие. Казвам им къде съм, с кой съм и евентуално, ако спя някъде. Вечерен час нямам. Смятам, че имам глава на раменете си и мога сама да преценявам с кого и къде да се движа, така, че вечерния час никога не ми е бил проблем. ;]]
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
Първоначално написано от zevzeck
Най-късно съм се прибирала към 10ч.
А иначе по принцип до 9:30 лятото,а зимата като се стъмни ..![]()
Ама съм доволна![]()
Аз пък съм на 15, също от малък град, но вечерния ми е до 21:30 .. утре ми изтича наказаниетоПървоначално написано от fUcKsMiLe
закъснях с 10 мин. и веднага наказана.
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
22:00 - 23:00 ... и да закъснея не ме наказват ... ама звънкат да видят къде съм![]()
![]()
Getting a gun has become child's play,but using one is something else
23.00доволна съм ,при положение ,че ако има някакъв купон или нещо такова ме пускат винаги до когато си искам
само трябва да знаят къде съм и кога се прибирам
![]()
Нямам вечерен час. Най-късно съм се прибирал 4-5 някъде или, ако се брои, на следващия ден на обяд. Просто искат да знаят къде и с кого съм и всичко е перфектно.Казвам им къде отивам, с кого и в колко горе-долу ще се прибера. Ако има промяна в плана, им пиша СМС да не ги будя.
до към 23:00доволен съм все пак за 13 годишен си ми имат мн доверие
![]()
I might just bite your lip
През лятото доколкото искам, стига да седя в квартала(живея в Драгалевци), а като съм на училище аз сам си се прибирам рано, щото съм първа смяна и не мога да уча сутрин.
It seems today that all you see
is violence in movies and sex on TV
But where're those good old-fashioned values
on which we used to rely...
обикновенно сме до нас или до магазина който е на 2 минутки път от нас.. и с приятели стоим до колкото ни се стои..![]()
Моят вечерен час е до 22:30 и аз съм доволна..Попринцип ако съм на купон някъде ме пускат до когато аз преценя : ) Имат ми доверие наште : ))
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
Ми нямам вечерен час според договорка , казвам къде ще съм и питам до кога мога да остана
Ами мен ме пускат навън до 21:00, 21:30, 22:00 ..
Всяко лято има своята история . . . < 3
по договорка.
Зависи къде/с кого съм.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
До колкото си искам![]()
kristina
нямам вечерен час,обаче винаги казвам къде съм и какво ще права!![]()
Казаха, че като стана на 18 мога да стоя до колкото си искам. Без никакво предупреждение до 10 ми дават, ако се разберем може и до ор-късно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
До 10-11 някъде. Рядко ми се налага и да е до по-късно. Ако пък се случи, предупреждавам предварително или звъня.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!