.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

УЧИЛИЩЕ С АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Здравейте!След 7 клас искам да кандидатствам в училище с английски,обаче мн се колебая.Вървят слухове ,че 1 и 2 английска са пропаднали.Какво е вашето мнение?А също искам да попитам за мнението ви за 33 (в Люлин) и във кои други училища се учи сериозно английски?

Благодаря предварително! [/i]

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Хъм, нямам много информация за другите училища. Уча в 32-ро и за мен това е някакъв ад, днеска стана една случка, която ме накара напълно да мразя 1 учителка. Не, че имам много претенции, ама извинявай, това е като ЗАТВОР БЕ! За 33-то нищо не мога да ти кажа, но мисля че не е най-добрият избор. Определено 1 и 2 АЕГ са пропаднали. Това си е моето мнение де... Аз лично и 6 да изкарам на изпитите никога не бих отишла там. Виж Руската( 133то- Пушкин) .. за там май имам г/д позитивно мнение
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Виж за 2ра АЕГ съм съгласна,защото там са всякакви "мамини благини" т.е. влезли са с пари.Имам познати от там,но не са очаровани.Но за 1ва АЕГ .. вярно,че е страшно трудно,но пък не знам .. все пак изказвам мнения без да уча в нито едно от двете.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    София
    33то е много зле....1 АЕГ виж,не е толкова зле.. ма нз що нре пробваш 31во СУЧЕМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си