.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Кандидатстване в мг русе с биология

Здравейте, искам да кандидатствам в мг русе с биология, имате ли представа с какъв бал долу-горе приемат? Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SheIsAggressive
    Питай SmilezZ
    Хи хи..Тука съм..
    Не се притеснявай излишно..Минималният бал за там е 26-27..Пък ако си се справил добре по Математика - тогава няма смисъл да се притесняваш..Пък ако НЕ си - тогава запиши второ желание - "Информатика" или "Математика" и след това се премести в Биологията..Аз лично мисля така да направя,ако не ме приемат..Тъпо е,но.. Но както казах в моята тема - вече няма толкова желаещи за "Биологията" - така,че ще ни приемат
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз съм с паралелка Биология . Принципно ако не ти стига БАЛ-а за Биология със сигурност няма за влезеш и Математика (ама дори и не се притеснявай за такава опция \/ ) . Предните години се искаше доста висок БАЛ за Информатиката, обаче миналата година беше изключение .Дали ще ти стигне БАЛ-а зависи от БАЛ-овете на другите . Ако сматяш, че си се представил добре , най-вероятно ще те приемат. Мен ме приеха с БАЛ 29 и нещо си - имаше с повече имаше и с доста по-малко.Стискам палци да приемат теб , както и SmilezZz и всички които са се запътили към МГ-то .Не се притеснявайте - аз се поболях докато чаках списъците с кой къде е приет. \/ ... a пожелавам ви много моркови ... много хранят, да знаете !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си