- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моето "Японско Чудо" (диета)
t1n4e7o, този чай ли пиеш ? http://www.framar.bg/%D1%87%D0%B0%D0...t30004789.html
в малки количества, и то предимно белтъкът.Първоначално написано от LifeFitness0
t1n4e7o, а приятен ли е на вкус? Колебая се дали и аз да не си го взема![]()
![]()
Абе компетентни
2 яйца за ден не е никак зле, но когато дните са много и поредни... хаха, навсякъде се препоръчва на 4-5 яйца един жълтък да изядеш, ако ще ги консумираш редовно. Той повишава холестерола - и добрия, и лошия. Не че в тийн годините трябва да ни пука толко много за холестерол, но в жълтъка има и наситени мазнини...
Изобщо тва еднообразие.. Диетата за отслабване трябва да е И разнообразна!!
По принцип не трябва ли по-голямото количество храна да се яде на закуска и постепенно да се намалява до вечерта ???
да, така е. това, което ядеш до обяд, организмът ти във всички случаи ще го изгори през останалата част на деня.Първоначално написано от radeberger
е не става дума да ядеш на корем де.
Аз СЪМ на режимМисълта ми е че от такива диети няма смисъл и всички вие си го знаете ама де ли си тормозите телата ей така колкото да се намирате на работа. А да си измисляте диети и да ги препоръчвате на други (без даже да сте ги пробвали) е както вече казах безотговорно. На 19 години би трябвало един човек да е наясно че това не е правилно. Аз съм на Дюкан но не я препоръчвам точно защото съм наясно че не е подходяща за подрастващия организъм на един тийн (каквито са повечето четящи). Яйца не е добре да се консумират в толкова големи количества защото може да си докарате алергия. Да си легнеш без вечеря и да не ядеш нищо сериозно до обяд на следващия ден е повече от мъчение за тялото. Остави че повчето ще прегрешат, ще се почувстват виновни и ще се ядосват на себе си което не води до нищо добре. Абе правете си краткотрайните диете с краткотрайни (и съмнителни) резултати, Няма да ви се бъркам повече. Объркайте си хубаво метаболизма на 14-15-16 години и после на 30 ще се чудите защо не може да сваляте кг и качвате от въздуха едва ли не.
![]()
Ъъъ, аз като бях на Дюкан и ядях много яйца /особено в началото, когато трябваше да се ядат само протеини/ и си докарах висок холестерол!Така че...полезни, полезни, ама не до там!
И тоя Дюкан като цяло е грешка - аз неведнъж съм го споменавала тук, че това е глупост!Но жалкото беше, че го осъзнах късно. И последиците от диетата бяха падаща коса и хормонални проблеми!После, който иска да ми я хвали!![]()
Предостатъчна аргументация, момичета. Това е истината.![]()
Яжте яйца, ама като мене, не често.![]()
ХАХАХА как ще ядеш всичките жълтициПървоначално написано от stelkastel
![]()
![]()
Аз ям по 5 на ден ама само белтъците(на 2-3 дни 1-2 жълтъка!)и според ме е супер полезно.
Еми от белтъка холестерола не се вдига а ти каза че ти се е вдигнал...Първоначално написано от stelkastel
Спазвам тази диета вече 3-ти ден и не чувствам глад.Дори ми е много леко на корема и съм пълна с енергия.
Не мога да спазвам диети.Но тази ми действа много добре.Особено,това че не съм гладна.
За 3 дена съм свалила около 3 кг.Нещо,което с една аеробика по час и нещо за седмици не мога. И аз не знам кога,но е факт.![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз не спазвам толкова диети. Залагам на спорта и по-точно каране на ролери по цял ден. Това ми доставя удоволствие, забавлява ме, по този начин прекарвам време с приятелите си, излизам навън и влизам във форма.
Единственото, което правя е да избягвам сладкото(не ми е и без това много любимо), пия много вода(понеже се обезводнявам в тази жега, а и е полезна и прочиства организма) и наблягам много на пилешките гърди, морковите, зелето, брюкселското зеле и цитрусовите плодове (основно грейпфрут). Нямам намерение да спазвам диети. За мен самия процес на отслабване или потдържане на форма трябва да е забавление, а не мъчение. И ако ям нещо, то ще е, понеже го обичам на първо място и на 2ро, понеже е полезно. Не обичам да си тормозя организма с тъпи диети. Минала съм по пътя на анорексията и знам, че не е яко. Сега харесвам тялото си. Тежа 40 килограма и не смятам нито да качвам нито да свалям. Аз ако спра да ям за 1 седмица ще умра, понеже карам по 9/10 часа на ден ролери и блейд и ако не се храня смятайте, колко калории ще изгоря без да имам източник, от който да качвам.
Съветът ми е: хранете се,направете си списък с нещата, които обичате да ядете и консумирате. Извадете всичк, което смятате, че е вредно и оставете 1/2 колкото да не страдате, че всичките изкушения са ви отнети. Яжте полезните неща останали от списъка и хем ще ви е вкусно, хем няма да страдате, а ще слабеете.![]()
Спорт,спорт и пак спорт...С тази "диета" най-много да свалите 5 кила вода и да колабирате...![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn