Просто немогаааааа немогааааа толкова ми е гадно в момента че нз какво да права само рева блъскам опитвам се да се успокоя НЕМОГАААА :@:@ толкова я обичам .... ходихме супер дълго време но само се караме немоем сме заедно и сега нещо си писахме тя си хванала гадже които и направил смучка ! А НА МЕН НЕ МИ ДАВАШЕ БЕ :@:@:@ не са детски истории просто се хващам за най малкото ... сега тя ми разпраа няма как само се караме ако искаш може само се виждаме се понатискаме и тва е ... а тя принципно не е такава бе лЕЛЛЕЛЕ не съм на себе си просто тва е човека на които разчитах най-много разбирате ли където ми беше като нз навигатор .. В началото бях и подарил една наша снимка в рамка и от тогава като скъсаме нещо всеки път и казвах хвърли снимката и тя НЕ НЕ сега и казах земи снимката да я хвърли ме и тя знаете ли кво написа ... ;( ;( НЕЗНАМ КЪДЕ Е :Д и се смее бЕ толкова мн се обичахме и всичко се промени ... и са и викам прати ми снимка да го вида тоя тя ми праща праща ми и още 1 на която съм аз и ми вика е го бе не го ли виждаш и се смее сега треа да отида да се вида с нея и да се права че не ми пука ли кво немога само като си представа че тоя я е целувал смучил я е и кво ли още не .. На нея май не и пука изобщо !!! Сужелявам ако нещо пълна форума с глупости ама просто в този момент няма към кого на се обърна а исках да го напиша некуде или да го кажа [/i]