.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Град
    Roma, Italia
    Една по-дълга любовна игра би свършила работа.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    Цитирай Първоначално написано от fear4o
    Пфф някоя и друга свирка мисля, че ще помогне!
    mhm
    Може да и да сте прави,но колкото и странно да звучи на някои хора на мен не ми харесва да ми правят свирки особенно когато и приятелката ми е казала,че не обича да го прави

а идеята да я оставя няма да стане ... ОБИЧАМ я повече от всичко на света

Супер фен
    А сам за колко време свършваш ? на чекия ...

като правите секс гледай презерватива да не се опъва по пениса ти (обикновено става така ако момичето е сухо или е неправилно поставен презерватива) нали знаеш че трябва да има малко празно, като резевоарче, отпред за спермата, ако е опънат може да се скъса по лесно а и пречи на удоволствието. Старай се момичето винаги да е влажно и на двамата ще ви е по хубаво, за целта или лубрикант или слюнка (ние сме пробвали и с бебешко олио, но то с него е по яко да се намаже тялото ) Ако сте от повечко време заедно и си имате доверие ... отначало го правете без презерватив, но внимавайте много да не направите беля. Когато правите секс нека тя се стимулира с ръка (или пък ти я пипай) така ще и се свиват мусколите и ще е едно допълнително удоволствие. Смяната на позите, както казаха преди мен да не го правите 1-2 часа в една поза ... ти от горе, тя от горе, настрани, седнали ... менкайте ги ... пози да искаш пробвайте пред огледало ако имате възможност или на маса всякакво разнообразие ще помогне

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бая се почудих какво да ти кажа. . прочетох обаче всичко и вече наистина не знам.Съвета ми щеше да е като усетиш, че си на ръба да ти направи свирка, ама на ,ти не обичаш, тя не обича . . тогава поне ръчно /с нейната ръка ест. /.И ние имаме дълги актове някой път повеч от 2 часа, но с повтаряне.Това наистина не е нормално.Ако не трябва на доктор може би.
    И още един опит - ако си направите тестове и знаете, че нямате болести, може да вземе хапчета и да го правите без презерватив ,тогава удоволствието ти ще се увеличи.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    IvanPetrov90, не ти вярвам, че не обичаш свирките. Вярвам ти, че не искаш тя да ти прави, защото е казала, че не обича. А иначе без да правите и това - френска любов, опипване, ала-бала, да ти кажа - нямате пълноценен сексуален живот. Не, че трябва да я насилваш - не иска и толкова, но просто трябва повече разнообразие, динамика и нестандартен подход.

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    IvanPetrov90, не ти вярвам, че не обичаш свирките. Вярвам ти, че не искаш тя да ти прави, защото е казала, че не обича. А иначе без да правите и това - френска любов, опипване, ала-бала, да ти кажа - нямате пълноценен сексуален живот. Не, че трябва да я насилваш - не иска и толкова, но просто трябва повече разнообразие, динамика и нестандартен подход.
    Абсолютно съм съгласна с кремчето. Лично за мен секс със задръжки ( естествено в рамките на нормалното, не извратени ужасии) не е пълноценен секс. Никоя жена не може да ти каже, че обича да прави свирки ( или по скоро повечето жени), но може да ти каже, че обича да прави свирки на човека, който обича и иска да му достави удоволствие. Не знам, според мен един дълъг разговор на тази тема би оправил нещата поне малко, за да стигнете заедно до някакво решение успех :P
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Чела съм само да го казват жените тва относно мъжа. И там пишеше разни трикове като да те захапе за ухото или подобни . Кажи и да пробва нещо такова .

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Абсолютно съм съгласна с кремчето. Лично за мен секс със задръжки ( естествено в рамките на нормалното, не извратени ужасии) не е пълноценен секс. Никоя жена не може да ти каже, че обича да прави свирки ( или по скоро повечето жени), но може да ти каже, че обича да прави свирки на човека, който обича и иска да му достави удоволствие. Не знам, според мен един дълъг разговор на тази тема би оправил нещата поне малко, за да стигнете заедно до някакво решение успех :P
    Сексът с много задръжки не е хубав. В началото на сексуалния ни живот имахме много задръжки. По-скоро откъм пози, а не по отношение на френските ласки. Много неща ни притесняваха, беше почти недопустимо да си поискам ако щеш. Резултатът беше дълъг и не особено удовлетворителен секс. Сега задръжките ни са значително по-малко и сексът е много по-хубав, но и много по-кратък. Дори и да го правим всеки ден...

Незнам дали ще помогне при теб обаче аз като съм отгоре свършвам супер бързо. Също и като видя че мацката е много възбудена и се кефи това също ми действа.. свършващо

След начина по който ме наплашихте,че не е нормално отидох на специалист.След доста неловки разговори с непознат мъж за половия ми живот,позите,честотата и т.н. каза,че при всеки човек е различно и не е било странно.
    Попитах го как да поскъся дължината и той ми каза мисли си за това как свършваш.НЯМА ПОЛЗА

Колкото до това,че лъжа за непоносимостта ми към оралната любов ... просто ми повярвайте никога не ми е харесвала.

п.п. Използваме лубрикант.Вчера бях я намазал цялата с бебешко олио за 30мин свърших.Просто при допира на тялото и ОТКАЧАХ.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ей браво супер! Много се радвам като видя че някой не го е срам да отиде при специалист. Все пак от питане глава не боли . Това че си се възбудил от нейното намазано с бебешко олио тяло ме наведе на мисълта че може да имаш фетиш свързан с това. Може да експериментирате още в тази насока и да видиш как вървят нещата. Успех .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си