- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ Разговорник vol.3
Deutshcland!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mpHLEm9-0bg[/youtube]
КЛАСИКА !!!!
paraparapiiiiparapampum![]()
гърция са по-слаби и от нас..
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Препоръчайте ми филм за довечера. Може и два. Да не са съвсем леки.
Grumpy old madman
да му еба световното и скапаните звуци. Ше кажеш, че играят в блато с 50000 тона комари
Абе, от нета мога ли някъде да го гледам световното? =( ТВ-то е no-no.
http://www.myp2p.eu/competition.php?...e=worldcup2010Първоначално написано от SolemnityOfDeath
някой знае ли колко струват горе долу дисковите спирачки за колело и възможно ли е сам да си я монтирам? И да отбележа, че каплата ми не е съвсем праваА V-образните челюсти спирачки какви пари са също? Вървят лиз аедно с жило?
![]()
Ще разпитам един приятел, който ще ти каже всичко с големи подробности, само че в момента не е в скайп.Първоначално написано от Rowdy
Да беше дошъл в гадния Карфур бляхПървоначално написано от tuzaro
Обаче как засрамих единия им служител![]()
После като минаваше покраи мене всеки път се изчервяваше![]()
Кво да правя издивях от скука 2 дена
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
След 2рия мач вече не го чувам шибания звукПървоначално написано от antiWHAT
![]()
Audio ergo sum
Каза ми, че е към 50 - 100 лева. А иначе не било трудно да я монтираш, но ако съвсем не разбираш( какъвто е и моят случайПървоначално написано от Rowdy
), е по - добре да намериш някой да ти я сложи.
к*р за вувузелите.Дано поне на Англия - САЩ да викат малко да не ги чуваме.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Три цвята на Кешловски, а, а, да!)
http://humorbg-haribo.blogspot.com/2...g-post_25.htmlНе мога да разбера какво всъщност искат жените.....
Ако я целунеш - не си джентълмен. Ако не я целунеш - не си мъж...
Ако й направиш комплимент - казва, че се подмазваш. Ако не й направиш комплимент - оставя те и си тръгва...
Ако се съгласяваш на всичко, което иска от теб - те нарича безхарактерен. Ако й се противопоставиш - те обвинява в неразбиране...
Ако често я търсиш и ходиш при нея - казва, че си й писнал. Ако разредиш срещите - казва, че я пренебрегваш и ти се сърди...
Ако се грижиш за себе си и се стараеш да изглеждаш добре - казва, че го правиш за да се харесаш на другите жени. Ако не го правиш - те обвинява в немарливост...
Ако я ревнуваш - се оплаква, че я задушаваш и ограничаваш. Ако не я ревнуваш - решава, че не я обичаш...
Ако закъснееш само минутка - тя се превръща в буреносен облак. Ако тя закъснее цял час дори - винаги има (основателно!) оправдание...
Ако се срещаш с твоите приятели - те обвинява, че я пренебрегваш. Ако тя се види с приятелки - нарича ги "нашите момичета"...
Ако улови погледа ти към друга жена - скача да ти избоде очите. Ако друг мъж я погледне нея - нарича това "възхищение"...
Ако разговаряте - иска да я слушаш какво ти казва. Ако я слушаш какво ти говори - се сърди, защо мълчиш и не казваш нищо...
Ииии, още един ден и заминавам
И после 2 седмици не съм на работа!
И Брюксел, и после Rammstein...![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Много се чудех за Рамщайн, ама реших да не ходя. Въпреки че е някак тъпо, това са Рамщайн.
Сега как ме накара да се човъркам с тоя твой постинг.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И аз много се колебах дали да си взема билет. Но имам мерак за техен концерт от години и накрая надделя тоя факт. Иначе на самия фест не ми се ходеше особено.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Взе да ми писва от все повече неща.
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
I've never felt a pain in life so hollow
letting go of everything I used to know
Дали пропускам много 'интересна' пиянска вечер.....
Но в замяна получавам прекрасна вечер, сама вкъщи, в по - добра компания![]()
![]()
Благодарна съм му!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
БЯСНА СЪМММММММ! ТАЯ НОРМАЛНА ЛИ Е ДА СТАВА В 5 ЧАСА БЕЕ ОМГГГГГГ. ИСКАМ ДА СЕ НАСПЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ. ПХХХХХХХХ
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.