- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ Разговорник vol.3
Е, знаех, че ще ме нападнете, но поне не ми става по-зле.
Ти си се нагаждай към постоянни атаки.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
jghgh, виж сега... това е животно и никога животното не може да бъде такова, каквото искаме. Като си била бебе и ти си правила поразии от рода на напикаване и оакване, повръщане на храна, лигавене, рев и т.н., които са нормални за бебетата, но побъркващи за родителите... Е, ако и твоите родители мислеха като теб и само заради едното правене на тези поразии те бяха 'подарили' на някой друг, как би се почувствала?
Не те нападам, просто бъди по-търпелива.Гледането на животно не е лесно.
събуждам се с нагласата че ще имам звездички под ник-а, ама к`ур![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Е, ти не възприемай че искам нещо "по калъп" и ако не отговаря на "калъпа", айде в коша.
Мисля, че се съобразих че е котка, т.е. независима и не съм я задушавала от ласки.
Даже често остава сама.Почвам да си мисля, че се е агресирала, защото нас ни няма вкъщи, но аз ходя на даскало, а татко работи.
Не знам.
Просто вече почна да става брутална.
Много ми е трудно. Днес не успяхме да отидем на ветеринар, заради атаките й. Мисля, че вече ни мрази. Но сега е спокойна, лежи си на леглото и спи. Не знам кво да правя.
Срането ми е най-малкия проблем. Намерили сме си решение. Мебелите пък въобще не ни притесняват дали ще ги окепази или пр.
Единствено атаките по лицата ни/крайниците ни ни притеснява и това, че не е социализирана.
Ако е злобна и проявява някаква агресия, вероятно е провокирана по някакъв начин. Анализирай собственото си поведение спрямо нея.
Не знам за вас, ама аз ще ударя тотото.
Aнализирала съм, че не иска да я пипат. Не пипам.
Понякога просто като си седя напада.
Това е игра.
Оня ден захапа бащата по лицето. Не я бием, само й казваме "Не", щото така съветват стопаните на котки. Щяла да се научи.
Да, ама не.
Преди като си играхме дереше и хапеше поносимо, сега сякаш го прави със злост.
Може и в мен да е проблема.
Именно че ако е в мен, ще й се намери по-добър дом.
![]()
![]()
Относно котката. Виждал съм такива котки, които са били системно тормозени. Плашливи и агресивни към хората са. Не знам колко време е била на друго място, преди да я вземете.
Ае, не знам, коментарите ви ме накараха да се замисля.
Може би наистина ние не сме достатъчно търпеливи.
Във форума за котки ми казват, че ще спре с нападенията по ръце/крака като порасне => трябва да се заредя с търпение да дочакам.
Съветват също като взима да напада нас, да я занимаваме с играчки. Тя като си полудява в нас по мебелите обаче, в нас няма никой. Може би не сме подходящите за котка, след като в повечето време ни няма.
Иначе не вярвам да са я тормозили, тя беше малко коте, но не съвсем малко де. Сигурно всички са я лигавили, защото е сладка и красива.
Сега обаче се проявява като несоциална. На повече от 12 седмици е като й съдя по големината, а в книгата ми за котки пише, че коте се взима на 10 седмична възраст с цел да бъде по-лесно социализирано, да свикне с хора и т.н.
Нашата е голямо коте, т.е. тинейджърка.
Ще видим.
http://news.ibox.bg/news/id_1693580407Момиченце с 2,82 промила алкохол, прието в "Пирогов"
В Детската реанимация на „Пирогов" вчера вечерта е прието 8-годишно момиченце, с инициали М. Г.
Детето е транспортирано от Ботевград с опасност за живота и 2,82 промила алкохол в кръвта, съобщиха от лечебното заведение.
В дома си в село Врачеш е пило ракия, която намерило във фризера, при отсъствието на родителите си.
![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Кур за ранното ставана съчетано с късно лягане.
Кур за ремонтите, които освен, че са оставили фукциониращи 2 от 4 асансьора са блокирали и нормалното стълбище!
Grumpy old madman
Де'а тъпанарите му!!!
Как все в най - големите жеги има 'авария' и няма вода, бе?!![]()
![]()
![]()
И няма вода в центъра?!![]()
![]()
![]()
Поне ми е 25 градуса в стаята![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
днес се прибирам, и баба ми, не ме чула да влизам, само чува че някой е в къщаща... хахаха
слизам да си направя салатка и тъкмо да вляза в кухнята дууум 1 точилка челно.![]()
И аз се стреснах и тя.. хахахахаха мен сега ме боли главата малко, ама още ми е фън![]()
Пуснах еврофутбол и спечелих![]()
браво Япония!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ох, пак молба към рускоговорящите.
не мога да си намеря един филм(в Гугъл и единствения тракер, който Рей ми даде:Д). та, ако някой може да отдели 5-10 минутки, да погледне из "тайните места":Д, ще съм много благодарна
филмът е този:
http://www.proficinema.ru/picture-ma...l.php?ID=37410
мерси)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C8GY4IbDacU&feature=related[/youtube]
ТРЕТОТО е убийственобуквално
тая вечер има ли бе?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
[vbox7]http://vbox7.com/play:c3708b8d[/vbox7]
Поздрав за всички пияници. Наздраве!![]()
не съм очаквала да си говоря на такива теми с това момиче, честно![]()
.!.
I ain't afraid to die.
I ain't no fortunate one
But I'm proud of what I've done.
Hardships, I've seen some
I ain't a coward I don't turn and run
I don't turn and run!!!
Лека нощ.Първоначално написано от Serseri91
Audio ergo sum
Добро утро!
Или съм се побъркала аз, или някой друг е побъркан в цялата работа! Да стана в 6.30, да пътувам, за да решавам 3-4 часа задачи, а се очертава да е минимум 35 градуса![]()
![]()
![]()
СПИ МИ СЕ!!!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Това е редовният номер на ВиКПървоначално написано от SunSmile
![]()
^
Повечето от тези "твърдения" са стъкмистика, а някои откроени глупости.
Но само да напомня, че 70% от земната повърхност са морта, океани, езера и тн, които не стават за земеделие, но виж - животински продукти от тях - бол.
Животновъдството е ефикасен начин да се използва земя непригодна за земеделие - планински терени, ливади и тн. Вредата на биомасата и фуражите идва от факта, че всичките емисии на СО2 на био-горивата се смятат в стъпката, когато отпадъчната маса (рапичен шрот, стебла и тн.) се озоват като заместител на фуража. От друга страна получения глицерин не получава и грам СО2 и козметиката се пъчи с надпис "еко".
Само лъжат хората.
Grumpy old madman