- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ Разговорник vol.3
блъфчето... по компа можеш да разбереш само по залозите... като не виждаш човека пред теб да си гледа картите, да потреперва, да му играят очичките и да си чеше зелката си е друго
Някой знае ли к'ви документи трябва да нося като ходя в Тракийския за да се запиша за класиранията?
^![]()
![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
днеска си свалих сам тръбата за охлаждането и я смених с нова пак самне останаха излишни болтове, явно добре съм се справил. вече си имам и чисто нови инструменти
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ебаси само аз ли ще прекарам петъка в нас като пълен идиот ...
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
при мен е подобно ... не , че нямам желание да излезна
цял ден учене, учене, учене и надежда,че поне вечерат ще разпусна а то какво на никого не му се излиза ..... забавно
Поне имам да гледа още 1 сезон на " Теорията за големия взрив "
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
аз се надявам да имам оферти за тази вечер...
ако нямам ще съм като затворник цял ден в нас![]()
надявам се все някоя оферта да има за някоя ментичка![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
е ти само ако чакаш офертите да валят неа станеПървоначално написано от SunSmile
![]()
не бъди пасивна!![]()
^ дали не заваляха прекрасни оферти![]()
те като се наспят (следобеден сън) и почват да ме офертират
театър, ментички, Куба Либре, афтършокчета![]()
как да им откажа?![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
И аз принципно петък умирам в 8, но днес излизам в толкова...на РД.Малко да се разведря, че ми е едно мрачно.
Смърт бе. Почти никаква работа не можах да свърша днес.
Малко само.
А сега лягам да дремна, че следваща възможност за сън ще има чак в 9 утре сутринта.
А и ХУЙ за картофите дето се бяха зареяли в облаците. Бой по манерките! Яко жълти картони!
Grumpy old madman
Доволна петък вечер се очертава за мен.
Натискайте ги тея ваши приятели да излизате, че е срамота днес да не разпусне,освен ако не сe чуствате като HarleyFlanagan, и аз ще съм така като почна да ходя на работа,жалко че и тоя момент приближава.
На живо,е много по интересно,може усетиш човека...да видиш емоциите му,мимиките....как реагира когато си види картите...изобщо е много по хубаво.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
През нета...там е ташак работа...не знаеш почти нищо за противника освен ако не се знаете от преди (имам предвит да знаеш начина му на игра.)
На живо може и да си разпуснеш и да завържеш приятелство...може да се запознаеш с други играчи,и да се учиш от тях...изобщо много +сове има играта на живо.
Ехх. Аз като печелих младите надежди в Радисън никой не ме разпитваше.
Садец.
а аз дори не знаех, че днес сме петъкПървоначално написано от Wildchildd
![]()
Намерих си хубави стари снимки. Old but gold![]()
Защо обаче когато не са били стари не съм си ги харесвалаСупер тъпо е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ще задам един тъп въпрос. Има ли курс за автомонтьори? Супер много искам да знам какво има под капака на колата, пък и не само там. Искам да знам за какво служи всяко нещо по нея. Мога да си изровя от едно време учебниците на баща ми, но те са от когато е бил в гимназия и мисля, че са доста остарели вече, пък и имам предчувствие, че само с книжка няма да стане. Баща ми няма търпението да ми обясни за всичко, както и физическата възможност. Искам и аз да мога да помагам когато колата "се разболее".
ако беше оттук, щях да те пусна в сервиза на татко. Там като малък ако знаеш как съм си играл с клапани, та с бутала, та с кобилици и с какво ли още неПървоначално написано от babity
![]()
![]()
Ще стана досадна с котката, но имам проблем:
1) Сестра ми не я иска вкъщи
2) Баща ми не я иска вкъщи
Последният път като се оплаквах от нея бях много импулсивна и неподготвена. Не осъзнавах, че гледам котка, т.е нормално е да дере и хапе на игра. Тогава много се бях изнервила, щото не можахме да я заведем на вет от атаките й и защото ми изпонадра ръцете.
Дотук добре, НО
Забелязах,че на у-ще мисля за нея,да не кажа по всяко време.
Привързвам се. В мен се отключиха нови черти на неподозирано търпение към животното и безкомпромисността ми се замени с голяма жертвоготовност. Припомних си какво е да гледаш жива душа. Иска се много търпение и комрпомиси със себе си
НО
Сестра ми не е на тоя принцип. Тя явно не е привързана към животинката. Иска да я подаряваме. Дразни се, че ходи в наш'та стая. Е ок, ама не можем да я ограничим само в 1на.. тва да не е мравка, че да й стига 1на стая.
Дразни се, че се завира насам-натам и после не може да излезе оттам.
Какъв човек трябва да си, за да те дразни това? Определено когато липсва любов, човек не търпи дреболиите и ги изкарва на голям проблем. Дори ОТКРОВЕНО им се дразни.. Едва ли не се побърква, че котето е направило еди-какво-си.
Сестрата изкарва нещата, че е голяма грижа и тежест една завираща се навсякъде, от време на време нападаща (на игра) котка..
Не мога да науча роднините да търпят игрите на котачката, защото си е техен избор. Но те не са готови на компромис за нея. При забележките ми да внимават с нея, да я гледат къде ходи или да я заиграват преди да отворят някои шкаф (за да не се навре там), те ме гледат учудено и тъпо, че нямало да се съобразяват с няква котка и да си усложняват едва ли не егоистичния живот, да "треперят" и т.н. заради една котка. Днес даже чувам, че не било нормално да се привързвам към животно. Това е ужасно.
Какво да правя?! Предвид, че има пуснати обяви за подаряване на котето и даже имам отговор.. не искам да я давам, но очевидно не е желана.
пп. Баща ми е по-благоприятна почва. Харесва котката, но със сестра ми си говорят за изгонването й оттук. >< Била "луда". Пък тя наистина е, много е дива, но според мен е от растежа.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride