- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ Разговорник vol.3
на някой скучно ли му е тва световно??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Само след като Германистан направят същотоПървоначално написано от CMEPT
![]()
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
I've never felt a pain in life so hollow
letting go of everything I used to know
Сори, ама това световно е много завързано. Особено групата на Дойчланд. Само Гана да не бият, че става лошо после![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Първоначално написано от SilentGrey
![]()
Иначе, аз си изказах мението по-рано.Доста скучно първенство (доста отбори липсват).
Очаквах след първите мачове да стане по-интересно, но е същия ташак.
Гана бие утре, после губи от Германия и всичко е по план!
Добре, че бяха бездарните англичанчета и великия алжирски отбор, за да ми пооправят деня във футболен план![]()
Световното е топ... атмосферата е страхотна ! Има африкански талисмани, шамани, перуки, очила, африкански дудуци, милиони европейци и отлични футболни стадиони
ПС Смерт за тея! Аз си чакам ЕВРО 2012! Живот и здраве да го посетя.
само аз ли не спя![]()
пращам снимки на директорката![]()
и... не е честно да си ляга, когато аз се прибирам!!!!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Добро утро на всички
Това си е едно от най-тъпите световни.До сега имаше не повече от 3-4 сносни мача.Айде да идва чистия кеф от В група.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Във "В" група ли ще започвате?
Ще се саморазравям с всеки болен съсед, който реже дърва в 8 сутринта и идва да ми звъни да местя колата!![]()
![]()
Да.Откупихме правото на участие на Металик Сопот.Иначе се очаква да е голяма веселба по селата и малките градчета,също и по морето.Първоначално написано от Rowdy
jghgh, относно котката... обясни всичко това на сестра си. Обясни й, че тази котка е предизвикала чувства и емоции в теб, които преди не са излизали на показ. Обясни й, че котката ще ти помогне да станеш по-отговорна, грижовна и внимателна, което след време ще е голям плюс за теб. Докажи и всички тези неща по някакъв начин и разговаряй с нея.
Мда, ама за нея това е ненормално.
Факт е, че полагам повече грижи за котачка, отколкото за хората. Примерно започнах да чистя и помагам повече, с цел на котачка да й е чисто и готино. Защо не съм го правила тва заради хората, етц.
Отчасти има право, защото аз наистина не се съобразявам с почти никой .. освен с писана : |
Сега го изкарва наистина мелодраматично, че на мен не ми пукало тя как се чувствала, а тя се чувствала зле от котешкото присъствие.
На мен наистина не ми пука, което е стряскащо. Излиза, че и тя, и баща ми не са доволни от котката и само заради мен се съобразяват и едва ли не .. се мъчат. А на мен наистина не ми пука.
Баси гадния морален казус.. (кво си споделям личния живот, и аз не знам.)
Но просто заради това е сложно. Защото ако и с тях се държах като човек, може би нямаше да им пречи котачка. Не че ги малтретирам де, просто мнението им не ми е важно,колкото мнението на котката ми. Нищо от това, което ми наговори преди малко кака, не ми влезе в главата. Изобщо не й съчувствам, въпреки че като гледам, тя наистина не изпитва топли чувства към писанка и цялото ходене подир нея я изнервя.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
And I'm back...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това ми прозвуча като реплика на бат' Арни.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Дам, цитирам го![]()
Не ми се връзва нежната ти същност с неговите лафове.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В контраста е истината![]()
майната му на путката майна да му еба в газа майката и бащата
малко псувни![]()
![]()
![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Трябват ми спешно пари. Трябва да купя мечтата си задължително. Обмислях възможността да обера банка,магазин за плюшени понита или машина за кафе,но съм твърде суетно,за да сложа плетена черна маска на главата си. От къде да взема/спечеля 500-700 лв по не особено сложен за мен начин? Не ставам за сервит(нямам буквата)орка понеже няма да помня поръчките пък и ще разливам и чупя чаши. Трябва ми спокойна работа,която не включва много хора около мен. Предложения?
Oh My Big Big Love <3 *лиги*
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ниско се целиш като за мечта.
Audio ergo sum
Така е. Ако започна да се целя по-високо ще стане невъзможно. Ей така изведнъж не става.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Как само съм го надул това в момента...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0prFicLgXxw[/youtube]
Audio ergo sum