- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ Разговорник vol.3
Е, щом почна с леко личните нападки, значи вече отива на зле.
Даже на един стол си призна, че с това обичаш да спечелваш спорове. Окей, автоматично се изключвам от дискусията, защото няма да мога да измисля нищо за теб, с което да те "злепоставя".
Поизлязла съм да се разхождам насам-натам и не, честно, не съм виждала описаните от теб неща. Може и да има джофрички тук-там, но като цяло не съм съгласна с теб.
Останалото ми мнение се дължи на факта, че сестра ми работи на 2 места като танцьорка и аз я разпитвам за подробности - относно поведението на клиенти/шеф спрямо нея /дали е защитена от набези/дали има право да налита и т.н. Откритието ми е, че няма нищо ПИКАНТНО - тя просто си танцува и забавлява по време на партита, а преди тях раздава флаери.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Doubleposting:
Гротеска ли е най-силното ти оръжие? Потни филии, осолени медузи. Прекалено много натурализъм в описанието на картинката.
Никой не е казал, че е престижно. Просто е забавно.
jghgh, успокой топката - няма да те вземат за танцьорка.
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
letting go of everything I used to know
Иначе разговора си го бива.. признавам.
Ето, че и аз мога да кажа нещо по-въпроса с танцьорките от почти първа ръка. Но знаете ли, най-странното е, че това, което ще кажа всички го знаят добре.
Танцьорките се разделят на два вида - такива, които би трябвало да "продават" заведението и такива които заведението ги продава. Разликата е нищожна.
За никой с малко повече клубен и дискотечен живот не е тайна, че всяка една от танцьорките /с наистина минимални, почти нищожни изключения/ е момиче, с което можеш да имаш взимане даване срещу определена сума
Тези, които "продават" заведението обаче не са такива. Те се е.ат само с много богати![]()
jghgh, пак ти казвам.. няма да те вземат за танцьорка![]()
I've given up
I'm letting go
Е, тя е от седмица максимум на работа. Не е заради нея.
Просто не съм попадала на истъпления, а съм била "насам-натам"
За нападките - имах предвид за това колко съм "еднаква" и в последствие не знам защо вметна колко си бил комплексиран и т.н. Надявам се не се опитваш да се изкараш на жертва на подобни епитети.
Излишно е да сакрализираме професията, ама не мисля, че и трябва толкова да се мърси заради някакви случаи.
То е като стриптиз бар и стриптиз бар - в единия си вършиш работата, като навсякъде около теб има табелки, че танцьорките не предлагат сексуални услуги, а в другият за 10лв отгоре може да не си само еротична сервитьорка, щото нямаш право на избор и си се набутал. И тва ми е от сигурен източник. Вече не сестра ми, ахах.
Супер мразя тракива лиготии
"обичкам си те много"....
ти си ми всичко
не мога без теб...
тоя не е добре![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Говориш непроверени глупости. Ако в страната има общо пет стриптизьорки, които да не се е.ат срещу определена /може и да не е много малка/ сума пари - евала и бира даже ще черпя. Просто няма такива.
И к'воДенси ли си сестра ти ?
![]()
I've given up
I'm letting go
Момчета, в момента намеквате едни много неприятни за момичето работи.
Оставете сестра й на мира, пък тя няма да я споменава повече.
Grumpy old madman
За една седмица вече може да има събран актив от пет-шест вида различен полов епидермис в естественото шкафче.
I've given up
I'm letting go
Е и, кво? Като те уважавам по някви причини нямам право на мнение ли? Не съм знаела кой стои зад ника. Е,сега знам и пак спорим.уотевър,
преди беше казала, че съм глупав, докато не знаеше кой седи зад този ник
Не помня за кое мнение говориш, но мога да предположа. Не ми хареса тогава, затова си написах и коментара. Нищо тъжно няма.
Бягам от простотията и квалификациите, остроумните включвания на приятеля ти и по някаква причина мисля, че няма да мога да те убедя в обратното. Какво да бягам, от какво да бягам?Моята позиция е една - и вече я изказах.
SilentGrey, и към теб - не си забавен.Не смятам да ти се доказвам по никакъв начин дали ще ме вземат или не.
За проституиращите танцьорки - окей, в някои заведения може и да е така. В други не е.
Не е много сложна сметка.
И не мисля, че е нищожна разликата в това теб да те продават или ти да продадеш заведението (и то с танц, не със свирка)
Това не те прави недостойно момиче. Мое мнение.
Може би нямаше да го напиша грубо, но не значи, че нямаше да се обадя. И е напъъълно в реда на нещата. Ако трябва да сме обективни, и ти мен не ме храниш, или някой, който по някъв начин ти е по-симпатичен, иначе можеш да използваш и къде-къде по-унищожителни фрази с/у него. Макар и форум, тук си има някаква 'йерархия' и уважение.
Още сега напускам спора и моля да сте по-внимателни с майтапите за сестра ми, защото в крайна сметка мога да се оплача по всякакви начини. Тези майтапчета с ясен тон и привкус на насмешка клонят към клевета и оронване на авторитет/достойнство,затова си мерете приказките. Има заведения и заведения и сестра ми не работи в такива, каквито вие описвате и шефките й са супер точни. /в ж.р./
С нея си имаме достатъчно доверие, за да знам, че няма да ме излъже за това какво работи и как го работи. Не е такъв човек да проституира и т.н. Много добре я познавам. Напускала е работи заради подобни изпълнения.
Не омаловажавай опитите ми да я защитя и, всъщност, това не са опити, а истини за нея.
Сериозно, ако продължавате с провокациите, засягайки и нея, поставяйки я в общия кюп, ще помоля ВСИЧКО да се изтрие от първото мнение нататък.
Тъй.. знаех си, че такава ще е реакцията ти - както и да е, не те обвинявам за което..Първоначално написано от jghgh
Проблема не е в момичетата, които отиват на интервю за такава работа, заблудени от факта, че на тях им се предлага да танцуват /нещо, което може да обичат/ и да им дават пари за това.
Проблема не е дори в тези момичета, които нямат против техните полу-голи тела да стават достояние на цялата дискотека /което в един или друг смисъл също си е вид проституция/ .. да речем.
Но проблема е преди всичко в логиката на това, че тънката разлика между танца на бара и е.ането зад бара се прекрачва изключително лесно. Т.Е. аз мога да бутна момичето от бара директно зад него самия, образно казано и това само с малко повече пари отгоре. И тук не става дума за личен или друг морал. Това всички танцьорки го знаят.
Не знам как е в "други" заведения. Знам как е в повечето, които притежават танцьорки.
jghgh, ако не си съгласна и с това, което казвам, тогава ми кажи каква е функцията на танцьорките по заведенията.
I've given up
I'm letting go
Не е задължително да минаваш от тъмната страна..
Зависи си от теб. Или евентуално от шефа ти, ако те принуждава, но в нашия случай не е така.
Иначе началникът просто те е взел, за да привличаш клиенти с външен вид и танци. Да, един вид - продаваш си тялото, защото е красиво и го показваш.
Но не мисля, че е толкова долно, колкото да го продадеш чрез сексуален контакт.
Когато казвах това за "сексито", все още говорихме за танцьорки като miminia, които зарибявали чужди гаджета и т.н. Каза, че игнорираш такива, които ти се бутат и ги обиждаш.
Стори ми се, че генерализираш образа на танцьорката, защото тя може да е на дансинг по-висок от пода и да няма досег с клиенти, които да "зарибява", нали? А отделно, тва че си работи, не я прави курва. Стори ми се, че типично по мъжки, всяко по-хубаво и леко облечено момиче е курва, държи се по курвенски начин и т.н. Моя грешка, не си имал това предвид.
А да танцуваш си е работа преди всичко, особено със свестен шеф, който просто иска да си красива, да привличаш клиенти с външния си вид.
Функцията на момичетата е да привличат клиенти. Ти, SilentGrey, го приемаш за проституция, защото се използва външен вид за примамка. Може и така да е. А може и да си прекалено консервативен. За добро или лошо, сексът продава и е възможно мъже да влязат в заведението, само защото ги кефи момичето, което танцува и искат да я погледат. Това са +5 текили оборот за дискотеката. Т'ва е функцията на момичетата.
Мда, танцьорките може да приемат повече пари и да "заработят" по друг начин, но значи ли,че всички го правят.. Много ме обиди това с "лъжичката", защото познавам сестра си. Е сега се върна от смяна и я питах дали проституира и тя ми каза да не я занимавам с глупости, защото танцуваш с часове и няма как да стане тва, хората просто се забавляват, не са седнали нея да закачат. Може и да е случила на заведение де.
Това е голата и груба истина, не важи само за дискотеките.то ти призна, че се цени единствено външността и тя се използва като продукт, който се продава.
Явно точно това е трагедията и това приемаш за 'девалвация' на поколението. Че превръщането на красотата в продукт аз го приемам за нормално, а ти се отвращаваш. Но е така. Използва се за всичко, не единствено за дискотеки.
Да, по това се съди за един човек.
Летните работи обаче логично са по-лежерни. Дългосрочните амбиции са друго нещо![]()
Взимат се само момичета, нормално.
Не е кой знае какво унижение да привличаш клиенти с танци, ако си държиш на достойнството. По-леко е от сервитьорство/камериерство и си по-платен от флаер.
Нямам желание повече да спорим, вече става боза.
Благодаря за тая вечер, батко.
Айде!
pp.няма майтап
Спора ме подсети за едно посещение в дискотека наскоро. Танцьорката си се качи на колоната и започна да танцува. Обаче на никой не му пукаще за нея, защото в дискотеката имаше точно 3 заети маси + още една за персонала. Съответно мадамата си събра гащите и се качи да танцува на масата на коч къмпанито отсреща. Единия и пъхна в боксерките 20 лв, а тя ги извади и си ги пъхна в ръкава. Накрая почти се сбиха за тези пари, 'щото собственика им май не ги беше прежалил напълно.
Никой да не ми се обижда. Просто се сетих и пак ми стана смешно.
E, да, но има и други неща, които могат да се вършат лятото. Аз бих предпочела 100 пъти да съм сервитьорка пред такава танцьорка. Това за мен си е работа, която е жалко въобще да се нарича професия.
Сестра ти може и да започва работата само като танцьорка без консумация, както се казва, но това е до време и то обикновено съвсем кратко, все с един момент ще дойде някой, който да иска да си плати. Шефът й, ако трябва да откаже, нали се сещаш, че няма да му стане приятно и ще й се наложи да избира.
А това за дразненето на приятелките на мъжете е много похвално. Браво. Евала!
И сестра и, разбира се, ще предпочете да напусне вместо да я консумират. Каквото и да ви мението за работата не бива да омърсявате представата на който и да е за близките му!
Стига, нека почнем нов разговор. Баща ми смята, че е "евтино" да си сервитьорка. Всички "пощипвали" сервитьорките.![]()
Имам колежка, много добра пианистка като професионалист, и много точна като човек.. не някаква разпоретина, без излишно самочувствие.. купонджийка си е, с авантюристичен дух.. и бачкаше като танцьорка в Ликьор.. не е задължително да си К, за да се забавляваш, изкарвайки едни добри пари.Това, че масата са такива, не е повод за предрасъдъци към конкретен човек.
има танцьорки и танцьорки. такива с висше, но винаги забаваляващи се, танцуващи за удоволстивие, в страни от тълпите и раздаващи само усмивки. но има и такива със съзнание на еротични феи и само се 'гъзят' за двайсетачка. гледката е много грозна.
аз обожавам да танцувам, чувствам се страхотно, а съм чувала и че изглеждам добре. обаче не бих се съгласила да танцувам в оскъдно облекло в дискотека. наистина е под себеуважението ми.
спокойно, дори да го направиш, няма да си първата форумна девойка престрашила се :Д
---------------
http://www.dnes.bg/world/2010/06/25/...v-tenesi.93371
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Голям спор сте изкарали хах
И аз като докоснала се за няколко дни до тази работа да си дам мнението . Масата танцьорки раздават и други услуги . Затова то си се и знае коя каква и е работата или по скоро сама си се намества на мястото .
от външния край изглежда едно но зад колисите е съвсем друго . Охрани работи има да но имаи богати чичковци за който охраната не е нищо .
За тези хора работят заведенията , работи и персонала .
Тъпото е , че има жени за който това да се набутат при такива хора е връх в кариерата . Примерно аз обичам да се забавлявам ноо на такова място никога пак няма да работя , защото малко или много на втория ден ти изясняват ти работиш за еди кой си господа .
И да танцьорките мога да кажа , че са примерон на едно ниво оп доло от екзотичните танцьорки . Защото с тях не вървят яки чичковци охрана .
Чесно казано като съм опитала не бих се наела втори път . Имаше една дама на 26 с второ дете но продължава да се занимава с това и дори мъжът и и уреждаще участия .
тъпото е , че за някой хора това се превръща в единствената значима професия .
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
никой нема у форона, много спите...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Днес съм станала сравнително рано.
Дори не знам защо ме боли рамото и не мога да си дигам дясната ръка, по дяволите![]()
Умирам от болкаааааа!
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
голямо съм прасе...
то густо, то пусто