- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ Разговорник vol.3
не съм лягал да спя...преди няколко часа се прибрах от варна![]()
с приятелчета решихме че вчера в 8 часа (сутринта) ще Варим у варна,апнем пиинем по нещо,се поразходим и така....запалихме колицата...ходихме тая сутрин в 7:20 у домане ми се спи....мисля да напазарувам и след това да излизам
![]()
Добро утро на всички станали
http://en.tackfilm.se/?id=1277674081884RA80
изчакайте да стигне до 0 и ще почне
Аплодисменти за всички станали преди 10.00.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
така е.Първоначално написано от BrigadeSUD
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
аз станах 10:05ч.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Сори. Опитай пак утре.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Някой знае ли откъде мога да си поръчам ключодържател на Lexus? Единична бройка ми е нужна, за подарък.
някои да обади някоя добра,бърза,лесна програмка за рязане на снимки че ми тряяя
^ irfan view примерно.
http://file.qip.ru/file/133311659/45...bc2_psina.html
ахахаха, нинджа куче
Ако си на vista/7, можеш със Snipping Tool
не е точно за снимки, а за това, което ти е на екрана за момента
Пхахахахахах! Тая коментаторка не може да е толкова тъпа!![]()
![]()
![]()
Футболиста от холандския отбор АриеЛ Робен вика.... шматка загубена.
Който слага такива руси женички да обсъждат футбол не е добре психически.![]()
За Ели Гигова ли говориш ?![]()
![]()
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
letting go of everything I used to know
Май така се казваше, да. Вярно, хубавичка си е, не отричам ама... Това не беше даже и грешка на езика, тя просто си каза АриелИ после след като я попитаха - "Кой?", тя седя, седя и се засмя с извинението, че днес не знае какви ги говори.
Случва се, ама аз се посмях
Ариел, ох
![]()
Сякакви ги има.![]()
Абе.... мене ми писна от тия мачове. Тъкмо решавам да ги спра и да изляза навън да се разходя, че много съм се разпалила или нервирала и какво става като изляза - навсякъде около мен запалянковци викащи и крещящи, спорещи, псуващи, пиещи... гррр ядосват ме още повече и съм длъжна пак да се прибера и да си пусна мача. Каква ирония.![]()
Ели Гигова може да не чатка, ама е доста рожбестаЗа това студиото се гледа на "муте".
![]()
![]()
I've given up
I'm letting go
Мъжка му работа...![]()
Да сложат и за нас тогава по някое хубаво мъжле в студиото!![]()
А супер, значи си намерих жена, която да ми обясни какво е корнър, засада, дуспа ().
Ненавистта ми към футбола започна от невръстна детска възраст и е разбира се свързана с daddy issues.Всеки път когато баща ми гледаше мач, го питах защо става така, защо правят това и това, какви са тези цветни листчета?Той ми казваше да си гледам работата.
В последствие, израстнах сред момчета, които винаги ми казваха, когато ми порастне пиле, тогава ще разбера футбола.
АЕ, до 11ти има малко време.![]()
Стефиту, това е световно. СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТО ПО ФУТБОЛ. Т.Е. "менс тайм.. ок ?? "
Да махнат щерката на Диков преди да сме я заклали за нова година. Доста е пуФкава.
Както и Йоанка, която преди ми беше фаворитка.. уви "големи дааажби по време на празници".
Елито си рожбее достатъчно. И има сериозен шанс да й пусна.
I've given up
I'm letting go