- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ Разговорник vol.3
не. явно там ми е била грешката.![]()
и все пак, на някой не му ли се е случвало?
Какво има да обясняваш на баща си?Да не би да си виновна, че не си имала сешоар под ръка?
Спокойно.В реда на нещата е да се повреди телефона.
Даже невинаги навременното изсушаване помага. Знае ли човек.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
абе ако със сешуар се оправяше намокрен телефон, сервизите за подобна техника отдавна щеха да са затворени даже забравени...вие жените сте страшни инженери
Да питам, макар че се съмнявам че има будни.
Трябваше отдавна да съм в леглото, но една запалка , която не е ползвана от доста време, започна да "съска", сигурно изпуска газ.
Страх ме е да не гръмне, страх ме е да я хвана и да я хвърля, с метлата ме е страх да я взема, защото няма после къде да я сложа на далечно място.
Ако я пусна във вода , дали ще помогне да не гръмне?
Samsung-a на майка ми се изпра с прах за пране, в пералнята, центрофугира се.... Майка ми беше полудяла. Аз го разглобих изсуших, после няколко дни на радиатора и беше готов![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Има будни, обаче май не такива, каквито ти трябват.
Аз лично бих я изнесла с метлата и в контейнера, леко съм страхлива и не бих могла да заспя иначе.
Ако е пластмасова, що не й удариш един чук и да се свърши?![]()
Audio ergo sum
Това е запалка, а не термоядрена бомба.
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
letting go of everything I used to know
остави я/го да я заобикаля като минаПървоначално написано от SilentGrey
Проблемът е, че съм лигла и че параноясвам, запалката почна да издава странни звуци и в транс я наблюдавах 20 минути и поспамих всичките си будни приятели да ми помогнат в разрешението на този тежък житейски въпрос, представяйки си сценарии как ще заспя, ще се взриви, ще подпали всичко и ще изгоря жива в съня си.
Но рационалното мислене на един човек надви глупавия ми страх и събрах смелост и я хвърлих през прозореца.
Спокойна нощ на всички!
Брех.. какви са тези запалки дето гърмят от самосебе си ? Някаква разработка на КГБ и СССРПървоначално написано от shadow4e
![]()
disintegration will follow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
letting go of everything I used to know
Сега остава и да не ти се е отспало. Лека.
А разработките са на КНДР!
Хаха, звучи супер сладко, к'во ^^
Браво бе! 'Ми с'а ако гръмне и взриви квартала?Първоначално написано от strangler
![]()
Случвало ли ви се е като ходите по голяма нужда и като нали... напъвате и падне квото падне, и цопне във водата да ви опръска гъзО?
Много е гадно, дееба xD
Гадно си е хахахахахахПървоначално написано от Whoopdedoo
Иначе си представи как, докато си вършиш работата и ти е адски спокойно, изведнъж някаква ръка излиза от гърнето и те сграбчва за оная работа! Адската побърквация
![]()
![]()
![]()
Audio ergo sum
ХАХАХАХАХАХ, даже го има и на картинка тва пресъздадено... http://ragethread.com/fs/img/2009/4/...9911977776.jpg
![]()
Тва ми е най-изчанчената фантазия за нещо ужасно, което може да ти се случи в тоалетната![]()
Audio ergo sum
Налагам цензура, а клипчето беше наистина кофти. Горкият човечец.![]()
Ако ArrowsOfDeath не успя да го види, му го прати на ЛС, въпреки че едва ли ще му хареса и после, ако сънуваш кошмари, ти ще си виновен!
aз... аз няма да мога да спя една седмица, ти за кошмари ми говориш... само като се сетя сега и ме боли![]()
![]()