- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ Разговорник vol.3
поздрави http://vbox7.com/play:7910702eПървоначално написано от MajeStic
'Първоначално написано от Rounder
Мерси (:
http://vbox7.com/play:fc14219b
^ колко си висок![]()
Между другото моята дипломна оценка е 5.19Само една четворка по Математика ЗИП :<
185 ама никога не съм бил слаб или дебел, винаги в неква норма.. но 84 килограма за 1ви път виждам такава цифра на кантара![]()
преди бях около 75
що бе...зависи какво ядеш...ако ядеш само салати и пиеш течности...ще сваляш.Първоначално написано от Serseri91
Примерно аз зиме/лете/пролет/есен винаги пържолата (тя е задължителна) и други месърлаци присъстват в менюто ми...
то тия мазнини ги изразходвам...примерно той може да яде но да не спортува толкова и за това.![]()
идеален си! някой казват, че от височината изваждаш 100 и тва е идеалното тегло...не знам колко е верноПървоначално написано от antiWHAT
И аз така съм чувал...но има какво да желая още от себе си (180/80) съм..Първоначално написано от baceto
При мен разликата е 125 и се чувствам чудесно.Тези дни ако имам време, ще мина през калипер, че ми е супер интересно.![]()
Идеално е, когато обаче тея килограми са стегнати и превърнати в мускули. Ако не са, не изглеждаш чак толкова добре. Имам наблюдения върху доста хора и мога да го твърдя това.
Audio ergo sum
Ето ви една равносметка:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
Искам малко помощ
Сетила съм се за един филм, но не мога да се сетя как се казваше.
Та разказваше се за едни, които готвят и участват в някакво състезание. И единият отбор са си сладкари цялата рода и имат някаква тайна съставка, която слагат в един специален сладкиш. И накрая на състезанието се оказва, че и двата отбора ще готвят този сладкиш, но печели този със специалната съставка. А накрая се оказва, че било само вода.
Реших, че тук сте по-отзивчиви отколкото във Музика и ТВ
Мерси предварително![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Бари манекените. Аз съм 90 кила минимум. Наяден както трябва и до 95 стигам![]()
Grumpy old madman
Just DessertsПървоначално написано от Ewok
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аааа знам го, знам го. Доста е старичък, но ми е любим... уф... ама как се казваше деее.Първоначално написано от Ewok
И там дето единия прави шоколадова кутийка за пръстен сус тази съставка ех... много хубав филм. Айде ако се сети някой да каже, че и з искам да го гледам пак.
Ибаси хах
днеска седя си аз на работа и едни момичета дойдоха да искат за се снимат с менеследяли ми постовете в този форум
![]()
уат да фък
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
малко ли ?Първоначално написано от stefity
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Добро утро на всички.Събудете се и се усмихнете, новият ден започна.
Успешна работа на всички работещи и приятен ден на почиващите ;р