.
Затворена тема
Страница 43 от 45 ПървиПърви ... 3339404142434445 ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1106
    Апатията, това че си нямала амбиция , цели не е най-страшното спокойно.

Аз никога съм нямала някакви невероятни мечти, защото винаги много съм вярвала в себе си чак до глупост. Нещо като самоуверения заек от баснята за заека и костенурката.

Просто правиш това което трябва (а не каквото искаш) и да става каквото ще. (и ще става каквото трябва)

Иначе амбициозните хора ме дразнят, защото те заливат с информация кое как ще направят, правят те да се чувстваш като търтей и накрая нищо не правят само мрънкат и се оправдават.

Стига си бил негативен.
    Винаги има едно "преди" и "сега".
    Няма да чакам да стана на 40, за да си анализирам живота.

Всеки си има моментите на възход и падение. Мога да твърдя, че това, което ми се случва е значително. Ако не бях напуснала "предишното", щях да остана там и да деградирам, и тогава като пораснал човек нямаше даимам избор да говоря за "преди", нито за "сега", защото понятията щяха да са слети.

strangler, мда,прекалените амбиции дразнят, но хора, които не правят нищо с живота си, оставят душите и телата си да линеят.. Това са хора с пропилян живот и пропилян потенциал. Вярвам, че всеки има потенциал за нещо, но да го неглижираш е опасна работа. Да вървиш по най-малкото съпротивление също не е добре, не мислиш ли? Човекът трябва да се изгражда, да е борец, а не да стои на едно и също място през живота си.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    a melancholy town where we never smile
    Всъщност въпросът е защо си губиш времето да гледаш назад ?
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    letting go of everything I used to know

Ами.. анализ

Цитирай Първоначално написано от SilentGrey
    Т'ва май само в бг младежите го има. На 17г. да говориш за преди и сега.
    Между другото си доста прав тук. Имам някакви наблюдения над <международна младеж>, и нашата тук има нещо като...не знам, вродена старост понякога, някакво вглъбяване, което, естествено и при другите го има, но не съм го наблюдавал в такова количество. Съвсем сериозен съм. Имаше някакви статистики за българските деца, че са доста самотни като цяло сякаш, не знам доколко са правилни, но на моменти има нещо такова.

Относно старите неща - разликите са си ебали майката действително. Оня ден си погледнах първите опити за книги и като си следя накъде ми е нишката на мислене сега...две противоположности тотално. Иначе промяната в характер не е чак толкова фрапираща.

Тъй като не ме интегрирате в разговора, ви обръщам гръб и отивам да уча пък!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И аз в момента съм в период на анализи на живота си и съм леко объркана... Знам само, че нещо трябва да се промени и дано не остане само на думи.

Град
    Тоя анализ трябва да дойде след малко повече време. Ясно е, че е различно. На 13, на 14, на 16 и на 22 е различно. И утре ще е различно. Но когато човек забие поглед в нещо назад и го прави "велико" или "нищожно" си създава проблеми за напред.
    Анализ не е нужен. Дишай. Всеки се променя за добро или зло.

Анализирай това, което ти казахме за танцьорките
    I've given up
    I'm letting go

Анализирах.

Не се превъзнасям, но важна част от себепознанието е да се вгледаш в миналото, да отбележиш докъде си стигнал и т.н. Удовлетворението не е лошо нещо, нали? Тва не значи, че ще се откажа.
    Като казах самопознание, точно с тая цел си разгледах стола.. да видя дали съм си същата.
    Еми по много параграфи имам промяна.Радвам се

К, не ти ли свърши сесията бе? О.о Кви са тея юлски ексцесии.

Аз съм в постоянни анализи на края на деня, когато си лягам да спя. Целия ден анализирам, даже понякога и отвъд т'ва.

Сега е поправителната

Лесно е да го кажеш, ама някои, за добро или лошо, наблягат на теорията и анализа...

Промените са хубаво нещо, най-малкото предполагат движение!)

Ееее, колко за поправка бе? Аз останах в крайна сметка да влача само Конституционно при мен, ама ще ми се таковъ таковата септември да отварям пак 700 страници тухлата голяяяям формат и дребен шрифт

Тука егати седянката разстлахме ;р

АБе какво сте се разнежили...

пич, имаш право на още две срещи и ако не си й обарал филиите- късаме ти форумната книжка и БАН по хромозоми!

Да видим дали автора ще си я познае !

Ми доста са ми поправките на няколко ме скъсаха, на няколко редовни не се явих ( ).. имам още 1 изпит- след няколко часа.
    Редовната ми сесия свърши преди 2 седмици, поправителната почна преди 2 седмици. Яко а?

Ахаха, успех тогава, Н. го има ;р

Аз утре следобед съм принуден да скитам из Щудентен град, въобще не ми се мисли какво ще ме сполети там, деа.

Град
    СПИН не се хваща по спирките, споко
    I've given up
    I'm letting go

Град
    София
    SolemnityOfDeath, на вас не ви ли казаха, че поправителната е август?! Или при вас ще си е септември? Ректорът е пуснал заповед и явно и слуховете, че ще почваме от 15-ти ще се окажат верни.
    А моята сесия ще е цяло лято егати, ама сама съм си виновна. Щеше да е яко да има и сега поправки, ама нищо.

strangler, успех утре. А това "К" не е ли много издаващо като не искаш да си казваш стария ник?

Лидокаин бих си взела за всеки случай.
    Първият път е тежък.
    / така казват/

Да, ама сифилисът скита по въздуха ! Целият с Лидокаин ще се омажа

Как поправителна август O_O Ние уж сме най-'привилегирования' факултет - правистите де, не ние отрепките на юридически от МО, пък нищо не е минало като заповед или като слух. Ако е август това променя доста неща...към зле. Дано не е и при нас

Град
    София
    Дай скайп да ти я пратя.

Аре лека нощ

Лека :р
    шедоуче, метнах ти, ама все пак се надявам да е някаква грешка като таксите за медицина. Август е най-неблагоприятният възможен месец за учебен процес според мен.

пхахаа, нали, нали:Д
    //ние почваме на 1-ви, не ми се говори...(
    и цяла зима ще си почиваме:Д култ!:Д

Град
    Най-добрата им песен, дефенетли.
    I've given up
    I'm letting go