- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПАМ Разговорник vol.3
Преди малко получих следното ЛС озаглавено "Предупреждение!"
Става въпрос за това мнение:Първоначално написано от alexandr0v
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...553812#7553812
Та да ме упътите към МНОГО добър адвокат, понеже както изглежда ще гния по затворите доживот.![]()
![]()
![]()
Мила, а помниш ли едно време, какво ти говорех по скайп? Тогава ме блокира![]()
Grumpy old madman
АБе какво сте се разнежили...
пич, имаш право на още две срещи и ако не си й обарал филиите- късаме ти форумната книжка и БАН по хромозоми!
Ари дееееее, защо автора не си го познава !![]()
![]()
![]()
Точно ти си, заради този пост аз спрях да пиша преди 2 години![]()
Ти ме депресира тогава ...
![]()
Канисе, мисля веднага да те докладвам във форума на Илко. Никът ми там е Lettuce (ще познаеш по местожителството - Ямбол).
След преврата утре и обявяването на ДОИП за конституция ще бъдеш депортитан в Ямболвалд.
Това е лична кореспонденция, която освен че не е коректно а дори и е подсъдимо да се излага на показ, може би и това не го знаеш? Говори с адвокат ако не вярваш. Брат ми следва право и съм се консултирал с него и по двата въпроса. В опита си да се правиш на интересен пред група тийнове може да си докараш сериозни проблеми. Ако мислиш всичко това за майтап само пробвай...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
ПХАХАХАХАХАХА
Личната ти кореспондеция в един ФОРУМ.
Предствям си разговора с брат ти:
-Ало, бате, тука един гаден пич в един форум ми слага снимките в една тема за снимки, ама без да съм му разрешил...
И после като му написах гневно съобщние... той го показа на общността в една тема...абееее.как се казваше....а, да "СПАМ разговорник".
И отгоре на всичко един гаден модератор - пънкар, дето преди искаше да ме бие, сега ми се присмива. Можеш ли да им стъжниш живота след като завършиш колежа по минно дело, право и природни науки в Ямбол?
След консултация с адвокатка:Първоначално написано от HarleyFlanagan
"Уважаеми Александров,
По повод на Вашето запитване публикувано в настоящия форум на 02.01.2010 в 08:24:09 ч. ви уведомявам , че нелигитимираното четене, копиране и разпространяване на лична кореспонденция е подсъдимо деяние в и извън границите на Република България."
Давай обоснови се юридически. И ще те помоля да ми пишеш само от едната си регистрация (за предпочитане тази модераторската). Не ти ли стиска да напишеш нещо и другите да знаят че ти си го написал, г-н WinstonSmith? Думите чест и достойнство са непознати за тебе. Явно си мислиш, че повечето хора от този форум ядем доматите с колците...
Абе Ямбол .. на тебе не ти ли изтропаха сандалите бе нашия ?
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
letting go of everything I used to know
Говори на български, ако обичаш?Първоначално написано от SilentGrey
О, Боже, събери си вересиите!![]()
Ако изглеждах така и аз бих се молил на господ да ме "събере"Първоначално написано от babity
Нищо лично. Просто си позволяваш да говориш против мен както и да се намесваш там където не ти е работата.Първоначално написано от babity
Ако става въпрос за мене - какво точно означава "тоя пак ли почна" ???Първоначално написано от Serseri91
Нямам ли право на глас, след като застаряващ чичка и виден форумен ексхибиционист (говоря за Канис) си позволява да публикува мой снимки и да се заяжда нагло с мене без с нищо да съм го предизвикал?
Пхахахах!![]()
Прав си !
Жалко, че не можеш да използваш лютивият спрей през интернет пространството![]()
АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗАД ТЕБ !
Недей, сега и теб ще те погне с ЛС-тата.Първоначално написано от Serseri91
![]()
![]()
![]()
It looks like you have been using mIRC for 783 days, which is beyond the evaluation period.
LOOOOOL
2 години я карам без регистрация![]()
![]()
![]()
Не е честно! Искам ямболския батко да изсипе злобните си затапки и върху мен! Чувствам се пренебрегната...![]()
![]()
mIRC не остана ли в миналия век ?Първоначално написано от Serseri91
I've given up
I'm letting go
Смешно е да обиждаш някой заради външния му вид, когато няма как да се защитиш![]()
Бе, там, където аз влизам, има доста хора, пък не знам в кой век е останал...
Аз си мислих, че вече е остаряла концепция.
I've given up
I'm letting go