.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Ще й простите ли все пак? :Д

Подсетих се за един куриозен случай преди 2-3 години

Бях май на 15 или 16,не помня и имах глупостта да поканя вкъщи момче,което много упорито искаше да правим секс,за да учим.
    Е,ясно е... започнахме да се натискаме,но аз все пак се дърпах. Бях му отказала поне 3-4 пъти преди това ... ;д
    Таа тогава нямах абсолютно никакъв опит и по не знам какъв начин го ударих в топките,миличкия се преви,аз се паникьосах ии така. Отидохме до болницата и се оказа,че съм го изшила доста сериозно,цяла седмица си стоя вкъщи с торбичка лед върху слабините и пиеше болкоуспокоителни... epic fail :<

И както се подсетих за тая конфузна ситуация ми дойде на ум въпрос ;д
    Ако това ви се беше случило на вас как щяхте да реагирате?
    Въпроса е и към двата пола. Момчета,а вие ще направите ли втори опит да спите с такова 'сакато' момиче ?

На мен въпросното момче уж ми прости,обаче никога повече не ми намекна,че го иска

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Еми ти си го повредила нормално Ако е само за единия секс, не бих рискувал повече с такава "сръчна" девойка, че кой знае кво още може да ми направи.

Голяма излагация,чак ме досрамява да кажа подробности :Д
    Ама той уж ме харесваше,кво знаеш ти
    Още по-голямата издънка е,че и той беше девствен ... сигурно съм го отказала от секса

Град
    столично парче
    Абе стават такива неща Иначе толкова ли са пикантни подробностите, та те е срам да ги споделиш?

Едва ли си го отказала от секса, но гаранция, че в бъдеще е имал едно наум когато иска да си легне с някоя.

Абе не е за пред хора
    Аз тогава се поболях от притеснение и се спуках да се извинявам.. нулев ефект разбира се.

Бе не знам... много,ама много кофти беше :/

Град
    столично парче
    Е, ти си го контузила, после извинения. Не стават така лесно нещата

Леда, дето си го е слагал на топките, помага повече и от най-хубавото извинение.

Мда.. тва го разбрах..

Леле ...

Той може и да е бил девствен но ташаците му са видели повече екшън отколкото е предполагал, така че в известен смисъл ситуацията е Win за него

Направила си правилното нещо, но все пак ти предлагам след 15-тина години да провериш за всеки случай как върви при него, има ли деца итн

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А следващия път такава девойка я връзвам за четирите края на леглото и си действам както аз си знам. За по сигурно.

Тъкмо да се научи

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Еми щях да постъпя по същия начин и да отида с него до болницата .. после щях да му се извинявам дооста пъти ..

п..с На мен ми се е случвало съвсем неволно да го направя (без да се натискаме или нещо подобно) ии определено не беше добра реакцията му ..

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    щом още тогава не ти е извил гръцмуля ти е простил след 15 години
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Със сигурност е боляло...

Ми не бих прбвал да се таковам с т`ва момиче, за да не пострадам още по -сериозно...

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    някои хора са родени с касмет,кво да се прави

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Най-добрия начин да му се извиниш след такова нещо е да му пуснеш или да му напрайш свирчок, ама след такова нещо сигурно няма да може да кандидатства за поста "баща"

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Охх..горкия той , но все пак съм и на твоя страна , защото когато всеки човек се паникьоса прави тъпи неща , за които след това съжалява...Аз лично никога не бих ударила едно момче в топките , защото предполагам каква ще е болката , макар , че в някои случаи те си го заслужават!!!

Голям фен Аватара на Callisto
    Спокойно аз на моя му избих предния зъб без да искам с мишката на компютъра и докато се извинявах и се измъчвах от вина не можех да спра да се хиля. Беше просто толкова жалко, ама нали му избих изкуствения зъб(прекалено много се бие), а не някой негов си. Да ти кажа прости ми момчето и измина към полувин година от тогава, но още сме си заедно.

Град
    столично парче
    Цункайте местата, за чиито контузии сте отговорни, не бъдете егоисти!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    щях да стана, да ида до кухнята, да взема най-тъпия нож с който да те нарежа на малки парчета.Предполагам от болката която изпитвам няма да мога да го направя но ще намеря сили.
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    щях да стана, да ида до кухнята, да взема най-тъпия нож с който да те нарежа на малки парчета.Предполагам от болката която изпитвам няма да мога да го направя но ще намеря сили.
    нещо такова, само че преди това ще я разбия бате.Ебати тъпата девственица!Мраза такива дебилни момиченца!

Мене момиче ко ме удари там ще и покажа че единствения начин по който да си изкупи греха е яко СЕКС и ДУХАНЕ

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Супер фен Аватара на ScarletBite

Погледни от хубавата страна - цял живот ще те помни
    Спокс, и на най-добрите се случва.
    all day... all night... what the fuck?!

Ти добре,че и наи-милото не си му взела ,че тогава съвсем,щеше да отиде работата иначе и аз щях да се стресна

Зависи от ситуацията... ако се обичаме, да ще и простя... но ако е някоя бройка, и ми счупи яйцата... как да стане това с прошкатА?
    It's too late...

Град
    столично парче
    Ако ти счупи яйцата, направо я прави на мусака.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Представям си колко силно трябва да си го ударила, за да се наложи да стой с лед на топките! Мен толкова се удряли, че вече се чудя дали няма да стрелям с халосни, но никога не ми се е случвало да ме боли по-дълго от 5 минути!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си