- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще й простите ли все пак? :Д
Имам чувството,че някой път вие момичетата нямате никакви чувства...и ви пожелавам дано никога да не изпитате такава болка (от ритник на такова място) ...
По темата:Представям си как го риташ,той пада на земята а ти стоиш над него и му се извиняваш,докато се спукваш от смях![]()
ситуацията е била адски смешна и в същото време плачевна
не знам,може би щях да й простя ако ми се реваншираше по някакъв начин (сещате се)
уер,epic fail![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
хаха...историята си я бива..иначе т'ва се случва на всеки...само знам,че доста дълго време ще се извинявам...![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
иначе да,стига после да пусне и да я чукам по най-бруталния начин![]()
Станислава
СмятааайГоркото момче, явно е било доста сериозно, че чак до болница се е стигнало. Нз, аз ако изритам така някого в топките няма да мога да го погледна повече от чувство за вина. Аз веднъж така изтрясках брат ми, хвърлих един чехъл ( с гумена подметка) по него и той като се сви и напр
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Доста чувствително място си е, даже един футболист от близкото минало му се наложи операция, щото поел топката с чатала (и нещо му се прецакаха "звънците"). Заради тая простотия пича пропусна цяло Световно.
Все пак ако много харесвам девойката и знам, че не ме е праснала нарочно, ще си запазя мераците към нея. Просто следващия път ще гледам и 2мата да сме доооста по-внимателни.![]()
![]()
Във този случай , като страничен наблюдател просто бих казал pwnd by destiny , последвано от известна доза rofl , но като момче изпитвам съпричастие към този приятел , щом се е стигнало до болница , не му е било много на кеф . Ако бях на негово място , първоначално щеше да си ми малко черна , но след време щеше да ми мине.![]()
Wanna do it
Е да пък като ти пусне направо розова щи станеПървоначално написано от Kazeone
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Абе както гледам , тук до пускане не се е стигнало, а пък и честно казано пича след това едва ли е имал особено желание..Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Wanna do it
Плюс едно за адашаПървоначално написано от valdesbg
Да живеят наказанията!
![]()
Мани, моят преди няколко дена ме дразнеше много и ми се лигавеше, опитвайки се да ми свали панталоните насред едно кафене, след като милион пъти сигурно му казах да внимава. И без да му мисля особено много го ударих със свити пръсти (ама не юмрук и не силно) в топките и една минута му беше кофти, а на мен ми стана три пъти по-гадно... и най-накрая той ме убеждаваше, че нищо му няма. Ама на мен още ми е тъпо, че реагирах толкова първосигнално...![]()
Ебати злобата дето изляхте.
Бях малка,бе. Не е било нарочно все пак![]()
Че е фейл,така е... Кво сега,случва се .
![]()
На всеки се случва да направи грешка.Това, че го е ударила кофти, не означава, че е било нарочно.Снощи с моя след секс, събираме душа и двамата и си говорехме някакви смешки, аз тръгнах да го целуна и си разцепих веждата, удряйки го и него на същото място.... Бившия съм го удряла няколко пъти и е ревал от болка, но това не е било нарочно, а просто неволно.Всякакви критики по темата са излишни, особено това, че е некадърна и разни сортови... Както казах на всеки се случва да сгреши.
Да обичаш значи да страдаш!
Ще знае да не те натиска друг път, след като си отказала.![]()
щях да оздравея и да й избия... яйчниците ахахахаахаха
ауу аз имах подобна слу4ка. С приятеля ми бързахме на някаде и стигнахме до една ограда и той аха да я преско4и ама аз без да искам я бутнах и той като се наниза ... 4ак му се насалзиха о4ите. А на мене ми бе6е супер гадно
Те много така се опитваха,ама удряха все корема![]()
mi az lichno bih ti nachupil kestena s izwinenie![]()
Не бих ти простил посмъртно!!!! Ти си ударила нещо свещенно!!!![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Мисля, че в тая тема е уместно най-искрено да помоля нежния пол никога да не постъпва така както авторката (освен ако не става дума за случай на самозащита разбира се). Верно, по филмите често виждаме подобни ситуации и ни е смешно, но наистина боли неимоверно много.![]()
Просто си пресилила нещата...паника. 2х по-лесно щеше да е, ако го избуташ с ръце и му кажеш да престане примерно...нямало е нужда от удар в слабините![]()