- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.41
Вие сте мошно лоши хора.. само си търсите причина да се бавате с менеПървоначално написано от plamba95
![]()
не е прекалено силно това... Но всъщност, ако е реално си става за вкъщи, моите са такива..Първоначално написано от lenito_sf
мерси Алекс![]()
аз търсех един друг буфер, ама не го намирам, майка му !![]()
![]()
На село иам 2х50w реално и обмислям да ги взема тука.... съседа да го духа с неговата слаба музичка...Първоначално написано от lenito_sf
но ще изчакам да ми сложат изолация (и дай боже климатик)..смис ремонт.... и тогава
![]()
един съсед е някъв метъл ..лошо в тва до тука нЕма, ама всеки ден бичи рамщайн![]()
Напук искам да му пусна Андреа.. ще го мъча с Андреа толкова дни, колко той ме мъчи с рамщайн![]()
съседа си пуска чалга ... и понякоа хаус... Но аз си се разбирам с него - той към 12-1 надува за по 30 мин макс... а а когато съм сам от както се прибера до 4-5 .. квото ми паднеПървоначално написано от lenito_sf
![]()
И сме в приятелски отношения - даже се пзодравяваме
![]()
тва хубаво, че сте в добри отношения..![]()
Само да ми даде пари майка ми.. ше има да духа съседО![]()
Първоначално написано от lenito_sf
![]()
а аз за клело ще събирам... утре ще съобщя на баща ми за това и се чудя дали няма да ме спонсорираДнеска направо полудях, за първи път от 2 години се качвам на колело.. и то скъпо... макар, че се пребих пак ми беше мноу кеф
![]()
![]()
А мой приятел има колело за 5-6-7 хилядиПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Аз искам за към 500-600.. бях планирал един 27" монитор да си взема, ама отпада, ще си карам на 21"![]()
Тва дето го карах е към 800.... жалко, че нямаше задна спирачка.... и като стиснах ряско рпедната заради едни пияници и ...![]()
![]()
оо.. и двама от класа ми са вманиячени на тема колелото им.. като видят пари, все нещо си купуват за колелата![]()
Тва е голяма мания... имам състезатели в класа...дето ходят там по състезания из планините... И още няколко запалени.... абе колелата са си супер... наиш ли през ква копка 30-40 см минах без да искам и нищо му нямаше на колелото...точно такова ми трябва за в градаПървоначално написано от lenito_sf
![]()
еми къв е проблемаПървоначално написано от lenito_sf
![]()
даже един от наще е със счупена ключица... беше хвръкнал от няколко метра на пистата//![]()
много неща искам преди дъската.. тва е първо
второ нямам време
ии третото е, че съм хипер непостоянен човек![]()
Аз отивам да се къпа, ако после има някой ще пиша![]()
![]()
Добро утро на всички
ибал съм го, тея как ми спряха тока, без никакъв срам от 2 та до 6...![]()
Първоначално написано от L0ST
![]()
Йехоу![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Добро Утро от мене![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
кво стана бе....еба ли се най-накрая?Първоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
нее..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
щастлива съм ъе трябва да ме търпите така..
![]()
![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
представям си кво ще е като почнеш да се ебеш...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
![]()
радост голяма... няма лошо![]()
да се еба? незнам. Но да се бия? Да..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
щастлива съм..![]()
![]()
![]()
![]()