Цитирай Първоначално написано от babity
Някога налагало ли ти се е да използваш външността си за да получиш някаква привилегия? Не...какво ми е на външния вид?
Колко често си в лигаво настроение? Доста рядко...когато съм сред хора,пред които ми е спокойно и съм по освободена...
Мислиш ли, че различният ти начин на мислене и възприятие ти пречи на поемането на отговорности? Те май нямат много общо едното с другото...и все пак не ми пречи. Аз по принцип не се смятам за много отговорен и зрял човек.
Възприемаш ли се като стабилен човек? Не...Възприемам се като дете,което очаква да бъде защитавано от близките си..
Усамотение или голяма компания? Усамотение...Не съм по шумните неща...
Бира? Не пия алкохол...не ми е вкусно.
Цигари, мигари, треви, сЯно? И те не са ми вкусни
Ти искаш ли да си различна? О не.. всички казват,че обичат различните,а всъщност изобщо не е така. Тва означава да се изолирам напълно от всички...
Често ли излизаш и къде най - често ходиш като излезеш? Ми излизам всеки ден... сега като е топло вече и по паркове,малко центъра...искам и на басейни вече ^^ Не мога да стоя на едно място с часове...в кафета например...
Нали знаеш, че ще влезеш във вашия университет? Защо? Оо Не знам...нищо не е сигурно.
Искаш ли да смениш града, в който живееш? мм...може би искам да живея на морето...но и хората,които познавам да се пренесат там xD ^_^