А какво обичаш да хапваш най-много(освен шоколада)?
шоколадов сладолед и и казах в горния пост :Р КАзвали са ми,че съм голям диабетик,понеже си слагам много захар в горещия шоколад.
Ако можеше да си избираш страна, в която да живееш, коя щеше да е?
Някоя красива и приказна (и чиста) xD
Как изглежда перфектната спалня за теб? А баня?
Да видим...всичко да е в един-два цвята...най-много три...задължително с дебел пухкав килим,големи плътни завеси и огромно легло с много възглавници на него <3 Черни тапети на бели или светло сини цветя или пеперуди и красиви лампи <3
Любим плод?
Банан,портокал,ягода,череш ,пъпеш xD
Имаш ли татуировка/и? Ако нямаш би ли си направила?
Нямам,искам,но не бих понеже ще боли xD
Би ли работила като патолог?
Не
Ако можеше да си избереш три свръх-сили(летене, четене на мисли и т.н.), какви щяха да са те?
Прозрачност,летене и хм...регенерация xD
Имаш ли вредни навици?
Май не...поне не се сещам
Коя черта от характера ти те дразни най-много? А коя харесваш най-много?
Дразни ме това,че съм срамежлива (дори да ви се струва странно),харесва ми начина, по който мисля и не ме е срам,че мисля така... x) Харесва ми това,че не се самосъжалявам нарочно с цел "не бе не си такава каквато казваш!" Харесва ми и тва,че не показвам глупави реакции...Пример: В тролея някой се хили ужасно дразнещо и високо...всички се възмущават и псуват,показват го доста показно...Аз няма и да се обърна дори да видя какво става.
Ако беше животно, щеше да си... хохо х) Някое отровно...паяк например...скорпион...Или делфин...или някоя малка птичка.