.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 149
    //о, получил се е доста добър стол, отдавна не се е случвало.

* какво разбираш под "приятелство"? а под "любов"? какъв смисъл влагаш самата ти в думите и в проявлението им?
    * с какво любовта задминава приятелството? (допускала ли си, че подценяваш приятелството, както един нещастен в любовта яростно тръби насам-натам, че тя не съществува? каза, че любовта при теб (може би) е вечна - какво точно имаш предвид? (неизменността на чувствата ти, категоричността на волята ти, непреходността на желанията?))
    * мислиш ли, че има ли разлика м/у любов и обич и каква е тя?
    * би ли споделила други свои писани неща?
    * какъв ти беше асцендентът?
    * от какво те е страх?
    * как гледаш на човека до теб? (признавам си, очаквам поетичен отговор:Д)

Град
    Okinawa
    Ау, тъкмо се върнах от Плевен, бях там 2 дена.. беше прекрасно! Искам пакк!

Кое е най - романтичното нещо което си правила/ са ти правили?
    Само Death Note? Нещо друго?
    Планове за лятото?

бтв много си ми симпатична и сладка, не само на външен вид
    поздравления за медицината, успех на изпитите
    аз също съм се насочила на там, но ми е рано още
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    Непостоянно
    Обичаш ли щтрудел ?
    .!.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SolemnityOfDeath
    Е не трябва ли още ден-два да си ти? О.о Най-сетне столът да е по-интересен :р Трябва. :Р Просто го вмъквам между другото :Р

Каква роля в живота ти играе музиката? Еми не е начин на живот хаха x) Просто ми е кеф да си пусна нещо такова http://vbox7.com/play:3d96d89f или сега цял ден слушам тая xD http://vbox7.com/play:9c68096b Иначе слушам и рок,поп,rnb,такива мелодии като първата...почти всичко...според настроението

Любими групи, любим музикален стил? Казах в горния въпрос : Р Иначе за група - Nickelback и 3 doors down...може и Disturbed : P

Обичаш ли да ходиш на концерти? Любим концерт с най-хубави преживявания? Не съм ходила на концерт Оо Ходила съм само като са идвали бг изпълнители по празници разни и то 1-2 пъти...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Зашо вече не влизаш в кофата ?
    Щото е пълен хаос и темите са като постове...все едно е един огромен общ чат в който всеки се надписва/надвиква..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от JackSparrow
    Би ли се омъжила по сметка? Защо? Не. Щото си е робство. Не мога да си представя да съм с човек,който не обичам...който дори не харесвам. Не понасям да ми казват кво да правя или да го правя щото така трябва,а не щото искам. Никога не съм харесвала някого заради парите му. Даже ми е супер/мега неудобно ако ми платят нещо или ми дадат пари дори за рожден ден или някакъв празник.
    Опиши трите си най-добри приятел(к)и. Еми тя е само една...и ми е малко странно да и лепна етикета "приятелка"...просто се разбираме изключително добре... Да я опиша...еми тя е много по-различна от мен...Тя е човек,който те използва когато й трябваш,малко несериозна ми се вижда. Тя е по по-елегантните работи,а аз не се търпя в нещо официално. Дразни ме това,че иска да става нейното по отношение на момчетата,но тва е дълго и широко. Иначе е забавно като сме двете,понякога харесваме едни и същи работи,понякога коренно различни. Премълчаваме и двете някои работи,които мислим една за друга. Поне така мисля.
    Тренирала ли си нещо? Какво? Не съм...прекалено голям мързел съм. Спорта не ме влече.
    Казваш ли често ОБИЧАМ ТЕ? Всеки ден само на един човек.
    А дали е достатъчно? Да
    Какво си готова да направиш за приятелите си? х...Да изляза с тях,ако имат нужда от мен,да ги изслушам,да дам някой друг съвет и толкова. Каквото биха направили и те за мен предполагам...

И отново честито за новия ти пост във форума. ^^ мерс
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Sham
    //о, получил се е доста добър стол, отдавна не се е случвало.

* какво разбираш под "приятелство"? а под "любов"? какъв смисъл влагаш самата ти в думите и в проявлението им? И за двете имам прекалено големи очаквания и изисквания...всъщност във всичко е така... Приятелството е нещо хубаво когато е истинско...когато няма интриги и завист...когато ти пука за другия и ти е гадно,когато на него му е гадно,а не само да се радваш заедно с него. Трудно ми е да дефинирам такива сложни и големи неща...Любовта е...нещо като приятелството,но тогава чувстваш,че човека до теб е като...все едно е част от семейството ти и винаги е бил до теб и ще бъде...чувстваш го много по-близък и си много повече себе си пред него...поне така го чувствам аз..
    * с какво любовта задминава приятелството? (допускала ли си, че подценяваш приятелството, както един нещастен в любовта яростно тръби насам-натам, че тя не съществува? каза, че любовта при теб (може би) е вечна - какво точно имаш предвид? (неизменността на чувствата ти, категоричността на волята ти, непреходността на желанията?)) О в никакъв случай не подценявам приятелството заради това,че аз го нямам. Виждам,че много други хора имат страхотни взаимоотношения и завързват добри приятелства...може би аз не мога да бъда приятел на никого... не знам...А за вечната любов...просто моята е обсебваща и ужасно силна...и от там може би смятам,че ще е вечна. По принцип трудно нещо ми омръзва,щом го обичам и за това и може би мисля така...За това и ми е странно,когато някой каже,че иска разнообразие в нещо,което обича...аз мога да го обичам и еднообразно. ^
    * мислиш ли, че има ли разлика м/у любов и обич и каква е тя? Тръгнах да пиша нещо,но се отказах... Мисля,че няма...има разлика между видовете любов...
    * би ли споделила други свои писани неща? Какви неща? xD
    * какъв ти беше асцендентът? Скорпион <3 мм напълно верни работи има и за това х) По-доло ще кажа и какви.
    * от какво те е страх? Аз съм ужасно страхлива. Страх ме е от всякакви насекоми,от тъмното,когато вратата ми е отворена,от самотата,от това да не се разболея от нещо...от това да не се случи нещо лошо с близките ми...от инжекции xD
    * как гледаш на човека до теб? (признавам си, очаквам поетичен отговор:Д) ^_^ Ох <3 Той ми е като одеалце...дори съм му го казвала. Имам предвид...като си свия ръцете и ме гушне само той ми е точно като одеалце и ми е едно такова хубаво.. <3 С него съм друг човек...обичам го ужасно много <3 Имаше едно описание за зодията ми което гласеше,че рибите възприемат мъжете до себе си (независимо дали е брат,баща,гадже) като най-силния и най-добрия на света,който ще ги защитава и който ще е винаги до тях... Помня,че веднъж се разхождахме в парка и имаше една чешмичка от която се пръскахме и станахме целите във вода,грима ми се разтече,имаше хора, но не ни пукаше и беше много весело и и хубаво ^_^

* какъв ти беше асцендентът? Скорпион <3 мм напълно верни работи има и за това х) По-доло ще кажа и какви.

Ето и нещата описани за скорпионите,които се отнасят и за мен:

*Скорпионът е завършена личност. Той знае добре какво е и какво не е, чуждото мнение не може да промени убежденията му. Стрелите на обидите не могат да го поразят, комплимен¬тите не могат да го разнежат. Скорпионът не обича да посочват както пороците, така и добродетелите му. Ако е благоразположен, ще приеме похвалите ви, но ако не е -може да потърси корист в мотивите ви.
    *Трудно бихте срещнали представител на тази зодия, който да се издаде с неконт¬ролируемо изчервяване, смръщване или засмиване.
    Скорпионът се усмихва рядко, но искрено. Той конт¬ролира добре не само лицето, но и тялото си. Едва ли ще му се случи да скочи от мястото си, да се затича или да прибегне до нервни жестикулации. Старае се да скрие реакцията си, защото е надарен с умението да проникне безпогрешно в природата ви, докато е останал за вас не-разгадан - в това той няма равен на себе си.
    *Тая жена иска да я обичат и да сте емоционални.
    Ама надали сте толкова дълбоки, чак.
    Това нещо приема всичко насериозно и всяка малка обида се пази в един сейф, разбираш ли, за по-късна употреба. И тъй с дни и години може да те чака когато станеш слаб и да отвори сейфа, да ти върне обидите, че вече олихвени, озлатени и на всичкото отгоре, да те надъни с ръбавия 100-килограмов сейф по глъвъта проста.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Romance
    Ау, тъкмо се върнах от Плевен, бях там 2 дена.. беше прекрасно! Искам пакк!

Кое е най - романтичното нещо което си правила/ са ти правили? Аз което съм правила: Не знам до колко е романтично...подарих на мойто 12 шоколада за 12-те месеца заедно като на всеки лепнах листче с месец. Месеца,в който тръгнахме беше Милка,пък другите 11 бяха млечни от онези сините. Милка,защото в първия ден,от който сме заедно той ми взе един голям такъв,понеже знаеше,че обожавам шоколад. Пък той не е особено романтичен,но е много мило като почне да се прави на такъв...
    Само Death Note? Нещо друго? Не гледам анимета...само Death Note,понеже стила му е по-различен от другите анимета.
    Планове за лятото? мм...ще видя какво ще стане...очаквам да ме приемат в медицинския (дано..даноо) и като цяло най-много се притеснявам за тва...и дали ще се адаптирам ако вляза... Друго...искам вече на басейниии понеже обожавам водата <3

бтв много си ми симпатична и сладка, не само на външен вид
    поздравления за медицината, успех на изпитите Мерси (:
    аз също съм се насочила на там, но ми е рано още Добре си се насочила и знаеш от рано какво искаш. =Р На мен ми минаваха купища неща през главата докато реша.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Обичаш ли щтрудел ?
    За не знам кой път ще кажа вече - не. xD
    4XCOKИ

Какво обичаш да ядеш?
    Ами да пиеш?
    Чувстваш ли се красива?
    Audio ergo sum

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Какво обичаш да ядеш? Картофки,пица...абе всякакви боклуци и вредни неща...не обичам много месо. Мразя гъби и всички видове тревички (магданоз,копър и т.н)...не понасям лук и чесън. И чушки не обичам. буу
    Ами да пиеш? Сладки работи
    Чувстваш ли се красива? Не винаги...
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Spider4eto
    А какво обичаш да хапваш най-много(освен шоколада)?
    Ако можеше да си избираш страна, в която да живееш, коя щеше да е?
    Как изглежда перфектната спалня за теб? А баня?
    Любим плод?
    Имаш ли татуировка/и? Ако нямаш би ли си направила?
    Би ли работила като патолог?
    Ако можеше да си избереш три свръх-сили(летене, четене на мисли и т.н.), какви щяха да са те?
    Имаш ли вредни навици?
    Коя черта от характера ти те дразни най-много? А коя харесваш най-много?
    Ако беше животно, щеше да си...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    А какво обичаш да хапваш най-много(освен шоколада)? шоколадов сладолед и и казах в горния пост :Р КАзвали са ми,че съм голям диабетик,понеже си слагам много захар в горещия шоколад.
    Ако можеше да си избираш страна, в която да живееш, коя щеше да е? Някоя красива и приказна (и чиста) xD
    Как изглежда перфектната спалня за теб? А баня? Да видим...всичко да е в един-два цвята...най-много три...задължително с дебел пухкав килим,големи плътни завеси и огромно легло с много възглавници на него <3 Черни тапети на бели или светло сини цветя или пеперуди и красиви лампи <3
    Любим плод? Банан,портокал,ягода,череш ,пъпеш xD
    Имаш ли татуировка/и? Ако нямаш би ли си направила? Нямам,искам,но не бих понеже ще боли xD
    Би ли работила като патолог? Не
    Ако можеше да си избереш три свръх-сили(летене, четене на мисли и т.н.), какви щяха да са те? Прозрачност,летене и хм...регенерация xD
    Имаш ли вредни навици? Май не...поне не се сещам
    Коя черта от характера ти те дразни най-много? А коя харесваш най-много? Дразни ме това,че съм срамежлива (дори да ви се струва странно),харесва ми начина, по който мисля и не ме е срам,че мисля така... x) Харесва ми това,че не се самосъжалявам нарочно с цел "не бе не си такава каквато казваш!" Харесва ми и тва,че не показвам глупави реакции...Пример: В тролея някой се хили ужасно дразнещо и високо...всички се възмущават и псуват,показват го доста показно...Аз няма и да се обърна дори да видя какво става.
    Ако беше животно, щеше да си... хохо х) Някое отровно...паяк например...скорпион...Или делфин...или някоя малка птичка.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Sisito941
    Преди не знам защо,ама никак не ми беше симпатична,а сега..започваш да ми се издигаш в очите(в монитора)... Иначе аз можеше и на стола да седна,ама тъй като никой не ме познава и няма да им е интересно..а и не обичам сложните въпроси..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Цитирай Първоначално написано от SixthSense
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Преди не знам защо,ама никак не ми беше симпатична,а сега..започваш да ми се издигаш в очите(в монитора)... Иначе аз можеше и на стола да седна,ама тъй като никой не ме познава и няма да им е интересно..а и не обичам сложните въпроси..
    като стана модератор ти стана симпатична , а ?!
    Нямах предвид това..имам предвид като й прочетох отговорите на въпросите,които са й задали..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SixthSense
    Би ли се самоопределила за леко консервативна личност ?
    Това не го бях видяла. Да бих се определила като такава. Ама само леко.
    4XCOKИ

Какво яде днес ? xD С всички подробности, които помниш.
    Ако преди да се родиш пред очите ти изникнат две вратички с надпис "момиче" или"момче", какво би избрала ?
    Кой е най-красивият мъж на света за теб, като изключим приятеля ти ?
    Трудно ли заспиваш ?
    Вярваш ли в пророческите сънища ?
    Имала ли си такива ?
    А имала ли си осъзнат сън ?
    Разкажи последния си сън.
    "Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Как се запозна с приятеля си?

Ходили ли сте някъде двамата, на нещо като почивка, извън града и т.н. за да бъдете само двамата?

Какво е смъртта за теб?

Кои са ти любимите песни на Nickelback?
    Audio ergo sum

наясно ли си с тва, че и администратор да станеш, флъдящите потребители просто ще си го преместят в другия крачол и ще ти се смеят, като триеш и редактираш мнения? като имаме предвид факта, че тоя форум не е от най-сериозните като цяло, и факта, че такива като теб биват назначавани за модери, пародията става малко повече от 100%-ва...

Как реши да станеш модератор?

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Кой ще е следващия на стола.. ? :P
    Не бързай като караш!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от tainaTaa
    Какво яде днес ? xD С всички подробности, които помниш. Кроасан,шоколадови бонбони,торта и кюфтенце ^^
    Ако преди да се родиш пред очите ти изникнат две вратички с надпис "момиче" или"момче", какво би избрала ? Е момиче...но искам за един ден да съм момче ^^
    Кой е най-красивият мъж на света за теб, като изключим приятеля ти ? Най-красив не е,но ми харесва Никълас Роджърс ми харесва xD
    Трудно ли заспиваш ? Ужасно трудно
    Вярваш ли в пророческите сънища ? Не..От моите лично нищо не помня и сънувам изключително рядко
    Имала ли си такива ? Не...нз..като малка сънувах един и същи сън много време.
    А имала ли си осъзнат сън ? Да знам,че сънувам ли? Да,но към края на съня...питала съм се в съня си "сънувам ли"..."тва е сън"
    Разкажи последния си сън. Не помня..май беше,че ме гонят някакви с мотори и аз също съм на мотор. Много тъп сън. Оо Беше като филм.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Как се запозна с приятеля си? В училищния форум...после скайп,после усмивки и погледи в даскало,след това пак си писахме (беше една ваканция) и аз отидох пред неговия вход на пейката без той да знае,като преди тва го питах в колко се прибира,понеже беше на центъра. Каза ми,направих си сметка кога да съм там и като се върна го гушнах и от там започна всичко. А..помня,че го гушнах за пръв път на безплатните прегръдки,които правихме.

Ходили ли сте някъде двамата, на нещо като почивка, извън града и т.н. за да бъдете само двамата? Не..Ходили сме на Крошуна,но не бяхме само двамата.

Какво е смъртта за теб? Край на живота. Нещо като голям финал. Като се замисля е дори красиво ако точно преди да умреш си спомниш за всичко хубаво,какво си постигнал,как си живял и каъв си бил,какво си оставил зад себе си..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Кои са ти любимите песни на Nickelback?
    Far away,If everyone cared,Figured You Out <3,someday,Photograph (беше първата тяхна,която чух),Savin Me,How You Remind Me,Feeling Way To Damn Good...
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си